Keizers Tegels & Sanitair Reviews 39

4,4

Dank zij Keizers tegels & Sanitair. Hebben wij een prachtige badkamer, waar we elke dag met het gehele gezin vol op van genieten. Door het mooie ontwerp van Interior Designer Didi, zijn al onze wens... Toon meer

De service en klantvriendelijkheid was top...door omstandigheden de levering niet compleet ontvangen maar dit is snel door hun opgepakt. Anders waren het 5 sterren geweest. Heb nog nooit een showroo... Toon meer

1. Loodgieter

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Keizers heeft een zeer grote collectie Tegels & Sanitair voor het inrichten van uw huis of bedrijf . Samen met ons design team maken wij uw wens mogelijk

4,4

Uitstekend

Meedenkend en geduldig naar een mooi ontwerp

Toen we een nieuwe badkamer wilden zijn we bij Keizers begonnen om ideeën te vormen en over het ontwerp te hebben. We zijn uitgebreid en geduldig geholpen (we zijn van de details) en uiteindelijk is een, naar ons idee, uniek en mooi ontwerp gepresenteerd.

We een keer of 6 langsgeweest en hebben uiteindelijk alleen het ontwerp van Keizers afgenomen (aannemer wilde met eigen installateur werken). Dit was geen probleem, ook al hadden ze er al veel moeite in gestopt.

Kortom: super geholpen en na enige vertraging nu een prachtige badkamer met als basis het ontwerp van Keizers!

12 mei 2020

Goede kwaliteit producten en uitstekende aftersales

Wij hebben in 2018 onze badkamer gekocht bij Keizers Sanitair, onze badkamers zit er op het moment van schrijven dus bijna twee jaar in. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten. De vloertegels blijven fijn stroef onder de voeten, ook met zeep onder de douche, zonder dat ze ruw aanvoelen. Ook de badmeubels, die voor ons op bestelling zijn gemaakt zijn mooi afgewerkt.
De loodgieter die bij ons de badkamer had geïnstalleerd (zelf geregeld) had een aantal inbouw stopkranen van de douche en het bad te diep in de muur geplaatst, hierdoor draaide de knoppen door bij het dicht draaien en sloot het water niet volledig af. Gelukkig konden ze bij Keizers hiervoor een simpel verlengstukje leveren waardoor de kranen nu weer normaal afsluiten.
Keizers heeft een mooie showroom met voor iedere smaak wel wat. De producten zijn van een uitstekende kwaliteit en de service, zowel in de ontwerpfase als de aftersales, zijn dik in orde.

2 februari 2020

TOP!

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer. Prachtige zaak met deskundig personeel die je heel goed adviseren. Top!

10 november 2019

Super service

Super service
Ledverlichting in de badkamer viel uit. Keizers gevraagd hoe het lampje vervangen kon worden. Na 1 week werd er een compleet nieuwe verlichting geleverd. Garantie van een 7 jaar oude verlichting.
Grote klasse en enorm bedankt!!!!!

28 oktober 2019

Top service!

Wat een prachtige zaak, en met deskundig ( uiterst zeldzaam) personeel. Na een afspraak gemaakt te hebben ,hadden ze alle tijd voor ons. Prachtig ontwerp gekregen ! Tijdens de bouw liep er regelmatig een vrouwelijke bouw begeleiding rond zodat er niets mis kon gaan. Werkelijk top geregeld. T’ja kwaliteit heeft z’n prijs.
Al met al zeer tevreden.

22 september 2019

Droom badkamer gevonden.!!!

Op aanraden van onze hypotheekadviseur voor een mooie badkamer moesten we eens bij Keizers kijken. Bij binnenkomst in de showroom weet je ook waarom. Na een rondje te hebben gelopen en mooie badkamers te hebben gezien werden we aangesproken door Didi, zij heeft ons dan ook super geholpen met onze droom badkamer. In tegenstelling tot bij andere sanitair showrooms vroeg zij de maten van de badkamer en de wensen van het sanitair voor de afspraak die we voor een week later hadden gemaakt. Toen we een week later terug kwamen en zij de eerste opzet liet zien waren we compleet verrast en hadden dit zelf nooit zo bedacht, we waren dus ook meteen verkocht. Hierna zijn we nog enkele keren bij Keizers geweest om onze droom badkamer te optimaliseren ook aangezien we maar een beperkt budget hadden, maar daar heeft Didi ook uitstekend over meegedacht. Keizers is ons uitstekend bevallen en denken met je mee, ze lossen problemen op en zijn gespecialiseerd in hun vak. Wil je echt een mooie badkamer dan moet je echt bij Keizers zijn!

6 september 2019

Mooie winkel ter inspiratie en…

Mooie winkel ter inspiratie en daarnaast ook een correcte (aflever)service, wij hadden wat `haast’ erbij en er werd goed meegedacht. Dit alles uitermate beleefd en vriendelijk, voor mij geen andere sanitair winkel meer!

8 juli 2019

Prachtige zaak met een mooie collectie

Prachtige zaak met een mooie collectie, een feestje om in de showroom rond te lopen. Meedenken, eerlijke adviezen, uitstekende service en niet te vergeten alle tijd en geduld om het ontwerp en de producten opnieuw te bekijken en eventueel aan te passen.
Met dank aan Thomas en het team!

5 juli 2019

Zeer goede service!

In de eerste gesprekken die we hebben gehad zijn we erg goed geholpen. Ook in het mailcontact erna hebben we telkens een spoedige reactie gehad en wordt er telkens met ons meegedacht. Nu kunnen we overgaan tot daadwerkelijk bestellen. :)

30 juni 2019

Keurige service

Keurige service, vriendelijke en behulpzame medewerkers en professioneel advies

24 juni 2019

Uiteindelijk is het redelijk goed…

Uiteindelijk is het redelijk goed gekomen met de bestelling en plaatsing. Wel een kleine beschadiging in de spiegel, maar deze mocht retour. Niet gedaan vanwege de traagheid waarin alles gebeurt. Voor acceptatie beschadiging wel korting ontvangen.
Grootste probleem was de enorme traagheid en onduidelijke/onvolledige communicatie. Bij de eerste contactpersoon/medewerker was dii meer het geval dan bij de tweede. Wel vriendelijk personeel.

24 juni 2019

Dank zij Keizers tegels & Sanitair.

Dank zij Keizers tegels & Sanitair.
Door het mooie ontwerp van Interior Designer Didi, zijn al onze wensen die wij hadden mee genomen in het ontwerp. Daarnaast hebben wij bij Keizers tegels & Sanitairook altijd goede service gehad, als er iets was werd het meteen opgelost. Erg prettig.