Virkelig god kundeservice og hurtig levering. Jeg bestilte tre dunke a 5 l. og blev ringet op af Kelax på dagen hvor de ville behandle mine ordre. Jeg fik tilbuddet om hjemmelevering med fragtmand i... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Virkelig venlig person i telefonen og hjælp til hvad jeg skulle købe, og hvordan jeg skal bruge midlet, intet oversalg heller og da jeg står og skal rejse, lovede han at sende med det samme, og jeg ka... Toon meer
De ville ikke sende heller ordren fordi de havde fået et beskadiget parti. Men efter vi lige fik snakket om det animerede de bare den beskadigede bare og sendte resten. Og så kom det resterende hur... Toon meer
Meget fin service, hurtigt levering. Blev ringet op af firmaet fordi JEG havde udfyldt min bestilling forkert.... Meget venlig ejer, der også tog tid til at svare på mine spørgsmål. Har købt produkt... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
KELAX Aps – alt til byggeri, vedligeholdelse og udstyr, produkter til hest og rytter. Hos Kelax finder du et bredt og professionelt sortiment fra verdens førende producenter – direkte til din dør eller køb i vores fysiske butik. Byg & beskyt: Imprægnering, vandtætning, coating og tagmembran, der holder i mange år. Værktøj & udstyr: Fra kemisprøjter og malerruller til sikkerhedssko – alt til dit projekt. Kemikalier & rengøring: Afrensning, rengøring og antigraffiti-løsninger, der gør arbejdet lettere. Hest & rytter (Salka Horse): Plejeprodukter, tilskud, rideudstyr og insektspray – alt til dig og din hest. Have & udendørs: Skadedyrsbekæmpelse, fuglefoder, ukrudtsmidler og praktiske løsninger til haven. Vores team sidder altid klar ved telefonen og giver tekniske svar, råd og vejledning i korrekt brug af produkterne. KELAX Aps – kvalitet, ekspertise og personlig service, så du får det bedste resultat.
Contactgegevens
Skårupvej 60, 9500, Hobro, Denemarken
- +45 9854 6085
- info@kelax.dk
- kelax.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig lev.
Hurtig levering og gode vare
Effektiv og ordentligt
Har handlet med Kelax flere gange o
Har handlet med Kelax flere gange og altid fået kompetent behandling. Hurtig forsendelse, fair priser og god kundeservice=en klar anbefaling herfra
God service.
Det er et godt køb rent prismæssigt…
Det er et godt køb rent prismæssigt relativt til andre udbydere
Ved endnu ikke om det har en effekt
Super kundeservice og hurtig levering.
venlig og kompetent betjening
Fik bestilte varer hurtigt
Fik bestilte varer hurtigt
Det jeg havde bestilt var super god kvalitet.
Adminstationsgebyr
Jeg har købt en sprøjte trolly hos dem, som fungerer fint, sammen med en lang lanse. Håndsprøjten som også fulgte med, knækkede og jeg kontaktede dem for en ny.
Jeg blev tilbudt at købe en ny til knap 500 kr inkl. fragt, som måske var over hvad andre tog, men accepterede dette, og at der ikke var garanti på den.
Jeg kunne ikke købe den online på en webshop hos dem, så de ville sende en faktura. Eftersom jeg ikke så faktura lige med det samme, betalte jeg den efter forfald. Jeg fik så en kreditnota, og spurgte om de ikke bare kunne sende en ny, nu der var betalt. Det ville de ikke, og ville overføre penge retur.
Jeg skrev så jeg gerne ville købe en ny, og ville betale med det samme. Så sendte de en ny faktura med et administrationsgebyr på 95 kr + moms for at lave en ny faktura.
At man ikke kan lave en ny faktura uden at skal have et gebyr, virker for mig lidt småligt, men den holdning delte de ikke.

Antwoord van KELAX ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.