Kelly's City Tours Reviews

4,6

Onlangs de Willem van Oranje citytour gewandeld met Kelly. Zij had veel feitenkennis en wist dit leuk te brengen. Zelfs als Delftenaar wist ik niet dat Willem ook te zien was in een muurschildering en... Toon meer

Op zaterdag 30 mei in Drlft een privé tour met 7 personen gehad. We hadden een familie uitje. Kelly verzorgde de rondleiding over Pieter van Foreest, de stadsarts. Zij deed dat zeer professioneel en... Toon meer

We hadden met een groep van acht kritische wetenschappers Kelly gevraagd een speciale tour voor ons te maken rond het thema Tachtigjarige Oorlog. Dat heeft ze fantastisch gedaan. Ze bereidt zich heel... Toon meer

Uitstekend

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aanrader voor geschiedenis liefhebbers

Als je van geschiedenis houd is dit echt een super leuke tour om te boeken! De tour is uniek omdat je Delft bewandeld door de ogen van een bekende Delftenaar zoals Hugo de Groot of Johannes Vermeer. Kelly heeft er veel verstand van en verteld gepassioneerd. Zeker een aanrader om te doen! Ik ben benieuwd naar de andere tours.

29 april 2025

Leuke Hugo de Groot wandeling in zijn geboortestad Delft o

Het was een interessante wandeling waar veel verteld werd over Hugo de Groot wat ik nog niet wist. Ook werd het een leuk gezelschap die elkaar voorheen niet kenden door haar leuke manier om met mensen om te gaan. Kortom een leuke 1.5 uur en een aanrader om te doen in Delft.

29 april 2025

Dikke aanrader!

Super leuke wandeltour door Delft waarin je meer te weten komt over Johannes Vermeer. Kelly haar enthousiasme werkt aanstekelijk, waardoor je niet alleen de stad Delft beter leert kennen, maar ook echt wat van de geschiedenis meekrijgt. Zeker de moeite waard om te boeken!

9 februari 2025

Hugo de Groot, door de ogen van Kelly.

Ben doorgaans niet zo'n fan van reviews schrijven, maar vooruit, voor Kelly: Vandaag Delft, door de ogen van Hugo de Groot, mogen meebeleven, heel plezierig en hoorbaar gegidst door Kelly van Wissen, die zich goed ingelezen heeft in leven en lijden van ons' Huug. Ben benieuwd naar toekomstige stadswandelingen met Kelly!

6 april 2025

stadstour "Door de ogen van.. Hugo de Groot.

Vandaag hebben we de stadstour "Door de ogen van... Hugo de Groot" gedaan onder begeleiding van Kelly van Wissen – een korte, maar zeer informatieve wandeling door het oude Delft. Kelly wist op een enthousiaste en toegankelijke manier te vertellen over de plekken die belangrijk waren in het leven van Hugo de Groot.

Haar vriendelijke uitstraling en duidelijke uitleg maakten de tour erg prettig om te volgen. Ze is goed op de hoogte van de historische feiten, maar staat ook open voor aanvullingen en feedback, wat zorgt voor een prettige interactie.

Een aanrader voor wie geïnteresseerd is in de geschiedenis van Delft en het bijzondere verhaal van Hugo de Groot!

Kelly heeft

Kelly heeft, lopend door het centrum van Delft, een bijzonder goed verhaal verteld over Hugo de Groot, zijn jeugd, zijn opleiding en hoe hij werd verbannen uit De Republiek der verenigde Nederlanden.
Een aanrader voor iedereen die iets meer over boekenkisten wil weten (grapje). Nee nu even serieus voor iedereen die iets wil weten over de politieke en religieuze omstandigheden van de eerste helft 17e eeuw in ons jonge land.

6 april 2025

Meer dan een gewone stadswandeling

Bij de “Delft door de ogen van Hugo de Groot" tour zie je de bijzondere plekjes van Delft, die je normaal niet zou zien. Kelly onderscheid zich hier van de reguliere tours door Delft. Ondanks dat je als het ware door Hugo’s leven loopt, krijg je ook weetjes en informatie over Delft zelf.
Je hoort aan Kelly dat ze dit met passie doet en daardoor brengt ze het ook zo over.
Zeker een tip en voor herhaling vatbaar aangezien Kelly ook nog andere tours aanbiedt!

16 maart 2025

Passie en enthousiasme

Wij hebben de tour "Delft door de ogen van Hugo de Groot" met stadsgids Kelly ervaren als heel erg leuk mede door de passie en het enthousiasme van Kelly. Zij heeft met haar mooie stem en vergaarde kennis ons weten te boeien van het begin tot het einde van de gezellige tour!

16 maart 2025

Drlft leren kennen door de ogen van Hugo de Groot

Vandaag in Delft de stadswandeling gemaakt “Delft door de ogen van Hugo de Groot “. Verteld door stadsgids Kelly. Echt een aanrader! Kelly verteld heel veel over de periode dat Hugo de Groot leefde. Ze heeft zich echt verdiept in het verhaal van zijn leven. Ook in de kleine details. En dat is leuk.

9 maart 2025

Enthousiast en leerzaam

Kelly deelt enthousiast haar kennis over verschillende betekenisvolle personages uit de geschiedenis. De stadswandeling duurt zo’n 1,5 uur en heeft verschillende stops waarbij steeds wordt stilgestaan bij een onderdeel uit het leven van de persoon, in ons geval Hugo de Groot. Kelly zit vol energie en je ziet dat ze gepassioneerd is. Ik raad de tour zeker aan!

9 maart 2025

Kelly's City Tour, een andere kijk op Delft!

Kelly's City Tour met onderwerp "Johannes Vermeer" was een vermakelijke tour vol met wetenswaardigheden en leuke feitjes. Zelfs ik, als Deluffenaar, leerde tijdens de tour nieuwe feiten die ik nooit heb geweten over de stad Delft.
Kelly deed het erg leuk en spontaan, ze is echt geïnteresseerd in de geschiedenis van het personage Vermeer en had alle jaren en wetenswaardigheden prima op orde!
De tour is voor iedereen toegankelijk die interesse heeft in de geschiedenis van de stad Delft en Johannes Vermeer.
Dit is een tour die zicht onderscheidt van de meeste standaard tours die zich hoofdzakelijk bezig houden met de stad Delft op zich. En dat maakte het juist zo leuk!
Aanrader!

Leerzaam

Dit is een hele leerzame manier om iets te weten te komen over de beroemde, maar helaas toch vrij onbekende schilder Johannes Vermeer. Leuk dat er nu een tour is die je langs zijn leven leidt.

10 februari 2025

Johannes Vermeer tour is top!

Een super leuke manier om te leren over Johannes Vermeer en door zijn leven in Delft te wonen. Kelly vertelde het heel enthousiast waardoor het makkelijk en leuk was om te volgen. Een aanrader!!

9 februari 2025

Een hele leuke tour!

De tour van Johannes Vermeer was heel leuk en leerzaam. Mooi georganiseerd en goed te volgen. Kelly wist veel interessante dingen te vertellen over Johannes Vermeer en zijn stappen in Delft.

Super interessante tour!

Doordat het focust op het leven van Johannes Vermeer, zie je Delft op een hele nieuwe manier. Veel geleerd over een belangrijke Nederlandse schilder. Kelly is een erg leuke gids die enthousiast vertelt.
Echt een aanrader als je in Delft bent.

Veel geleerd over Johannes Vermeer

Vandaag een hele leuke tour gedaan door Delft. Veel geleerd over Johannes Vermeer. Kelly is een enthousiaste tourguide met veel kennis. Een aanrader om eens met haar mee te gaan!

2 februari 2025
Reviews in alle talen tonen. (42 reviews)