Na contact gemaakt via telefoon hebben wij een afspraak geregeld. De offerte was wel vrij competitief te zijn en Tex (van KE) leek een heel aardig en kenbare persoon. Panelen werden snel geïnstalle... Toon meer
De communicatie met Tex verloopt soepel en vlot en hij neemt de tijd om al je vragen te beantwoorden. Na meerdere offertes gekregen te hebben uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. De installateur... Toon meer
Het contact verloopt prima en een hele snelle en zeer gunstige offerte gekregen qua prijs. De 5e ster hadden ze van mij ook gekregen, als er even goed gecommuniceerd was dat de vorige klus zou uitlope... Toon meer
Gisteren is de Zaptec Go 2 geplaatst en ik ben er nu al blij mee. Laden werkt goed en straks (vanaf mei) op puur zonnestroom zelfs nog beter. De ingebouwde MID meter gaat ook nog eens geld oplevere... Toon meer
Kennemer Elektra – Duurzame energie voor vandaag én morgen Kennemer Elektra is uw partner in slimme en duurzame energieoplossingen. Wij leveren en installeren zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen en airco’s voor zowel particulieren als bedrijven. Met persoonlijk advies, vakkundige installatie en betrouwbare service helpen wij u om energie te besparen en bij te dragen aan een groenere toekomst.
Hulswitweg, 87, 2031 BG, Haarlem, Nederland
- 0640700460
- info@kennemerelektra.nl
- kennemerelektra.nl
Kennemer Elektra heeft goed werk…
Kennemer Elektra heeft goed werk afgeleverd.
We hadden 15 zonnepanelen nodig en in overleg is er voor gekozen dit op 2 daken te plaatsen. De begeleiding van Tex en het advies en de installatie door Ali heeft ertoe geleidt dat we een goed en effectief zonnepanelen pakket hebben. Ik heb een hoop vragen gesteld en aanpassing gevraagd, maar dit was allemaal geen probleem. Complimenten!

Snel en accuraat
Na gunstige offerte een zeer snelle plaatsing de week erna al. Netjes gemonteerd, goede afwerking en accuraat met afhandelen. Een echte aanrader!!

Antwoord van Kennemer Elektra
Super snelle en vriendelijke service…
Super snelle en vriendelijke service van team Ali!
Ik raad het zeker aan!

prijs-kwaliteitsverhouding super
goede prijs-kwaliteitsverhouding. snelle service, snelle montage, kwaliteitselectriciens, voorkomend en aardig. Een aanrader!

Antwoord van Kennemer Elektra
Ik heb via een familie lid bij Kennemer…
Ik heb via een familie lid bij Kennemer Elektra een offerte aangevraagd voor 4 zonnepanelen en dit hebben ze, met een snelle service, goed opgepakt. een week na de afspraak waren de zonnepanelen geplaats.
Tijdens het installeren gaf een van de monteurs aan dat een ander legplan efficiënter is, dus dat hebben ze eerst overlegd en daarna uitgevoerd.
Super tevreden over dit bedrijf. De mannen die bij ons de zonnepanelen hebben geplaatst zijn zeer deskundig en werken zeer netjes. Kwaliteit krijg je van ze. Bedankt jongens, ben zeer tevreden.

Kennemer Elektra installeert…
Kennemer Elektra installeert zonnepanelen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Hun klantenservice is uitstekend. Een aanrader voor wie op zoek is naar duurzame energieoplossingen.