Dit is het vroegere "REVELA".. OPLICHTERIJ !! Heb sinds maart goederen besteld.. NOOIT GELEVERD. Ga klacht neerleggen bij de bank en de Kantonrechter en geschillencommissie en bij ACM ConsuWijzer.... Toon meer
Grote bende bedriegers Op 3 april kleedje besteld 40 euro betaald Niets ontvangen Geen enkel contact mogelijk telefonisch of mail .....snap nie dat niemand die bedriegers stopt gaan gewoon... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Oplichting
Oei ik had beter de reviews gelezen heb al besteld en betaald niets meer van gehoord
Keppa.nl bestelling…
Via bol.com in contact gekomen bij het zoeken naar product voor na operatie bestelling gedaan op 14/08/24 van 22,95€ gingen mail met track &Trace opsturen nog niks gekregen ook al hoe stom bij Frieda besteld voor 29,95€ ook niet gekregen.ik ben nieu rijk zou m´n geld terug willen pure oplichterij schande
Onbetrouwbaar, oplichters?
Op 3/08 schoenen besteld bij keppa.nl en betaald, ging e-mail krijgen met Track & Trace als pakket ging verzonden worden, we zijn nu 20/08, tot hier toe niets meer vernomen, geen enkele reactie op mijn mails.ondertussen veel gelijkaardige reviews gelezen. Kan hier niets tegen ondernomen worden ?
Ik moet eigenlijk o sterren geven
Ik moet eigenlijk o sterren geven ! Betaald ( 109 €), niets ontvangen en geen reacties op de mails
Geen verzending nog reactie op email
Net zoals vorige reviews
Net zoals vorige reviews. Betaald en niets ontvangen. Ben allicht bedot. Onderzoek welke stappen ik kan ondernemen.
Oplichter!
Wij hebben schoenen besteld en betaald maar na betaling niets meer gehoord. Aangegeven aan de politie maar de site blijft gewoon online. Koop hier niet. Koop nergens alvorens na te gaan of het goeie review heeft!
Oplichting!
Bestelling geplaats nooit aangekregen
Bestelling geplaats nooit aangekregen, reageren ook niet op mails , zoude ze moeten opdoeken
Net zoals vele totaal bedrogen door…
Net zoals vele totaal bedrogen door deze bende bedriegers. Blijf bij dit uitschot weg. Een min 200 ster is nog teveel voor dit gespuis. Dat ze het kleinere bedrag in hun r**t steken.
Bedrog
Bestelling gedaan van sensor ledverlichting, onmiddellijk betaald,niets ontvangen,ook geen mail van bevestiging bestelling
Reageren niet op mails
70€ van de rekening
Schandalig!!!
Verkeerd produkt ontvangen 4 berichten…
Verkeerd produkt ontvangen 4 berichten gestuurd geen reactie en tel werkt niet
Bestelling Keppa
Bestelling gedaan 21 juni. Van 22 €.Zou een trakingcode krijgen . Maar niets ontvangen. Reageren niet op mijn mails en telefoonnummer bestaat niet. Vrees dat ik opgelicht ben.
Betaald, maar pakket nooit ontvangen
Besteld, direct betaald, maar nooit ontvangen. Telefoonnr klopt net!!!
Mailadres wordt nooit bekeken.
Heb een bestelling geplaatst en betaald…
Heb een bestelling geplaatst en betaald maar nooit ontvangen
Geen reactie op mails en telefoneren lukt niet
Mijd dit bedrijf
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring, ik bestel hier nooit meer.
Bestelling gedaan in april, niets ontvangen, geen reacties op mijn mails.
Telefoonnummer website bestaat niet.
Fraude bedrijf !!!
bedrieglijke praktijken!al meer dan…
bedrieglijke praktijken!al meer dan week geen respons op mail
niets kopen !!
Stofzuiger cleaner besteld koste…
Stofzuiger cleaner besteld koste €37,95, wel ontvangen maar doet niet aan de eisen wat ze lieten zien op het filmpje dus een miskoop. Nog geen 10,-euro. Waard
Grote bende bedriegers
Grote bende bedriegers
Op 3 april kleedje besteld
40 euro betaald
Niets ontvangen
Geen enkel contact mogelijk telefonisch of mail .....snap nie dat niemand die bedriegers stopt gaan gewoon verder
Oplichters
Op 1 april een bestelling geplaatst. Deze 2 maanden later nog steeds niet ontvangen. Mails kunnen niet Verzonden worden. Dus geen enkel contact is mogelijk. Oplichters!!!