Ik kan eigenlijk nog geen echte review schrijven, gezien ik het product recent in mijn bezit heb. Ik heb het al drie keer gebruikt, maar volgens hen kan je het resultaat zien na 7 keer. Ik wacht dus n... Toon meer
Dit product laat echte resultaten zien. Het werkt gemakkelijk en de dekking is geweldig. Zeer snelle levering en daarnaast is de prijs- kwaliteit verhouding goed. Zeker het proberen waard.
De pomade is van zeer slechte kwaliteit met een natte look. Hierdoor is mijn haar zichtbaar dunner dan bij een mattere pomade van de kapper. Erg jammer. De poeder is lastig aan te brengen maar geeft v... Toon meer
De hairfiber van Keratain helpt perfect bij het bedekken van dunnere haar plekken op het hoofd. Aanrader dus.
KERATAIN® Was founded in the Netherlands. By men, for men. Driven by shared purpose to spread confidence all over the world. Our products are powerful, clean and easy to adapt in your daily hair routine. We guarantee that our products work from the first touch with your hair. KERATAIN® – CONNECTED WITH YOUR HAIR.
Nederland
- support@keratain.com
- keratain.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snel bezorgd een goed produkt
Levering en bestelling perfect…
Levering en bestelling perfect verlopen.
De thickning pomade zelf werkt vrij goed. Maakt het haar er ietsjes voller uitzien, maar verwacht geen wonderen.
Waardeloze aankoop
De kleur fiber zou bruin moeten zijn. Als ik het artikel gebruik ziet het er paars uit.
Overigens is het product ook totaal niet makkelijk te gebruiken.
Veel te duur voor zo’n slecht product.
Dit product laat echte resultaten zien!
Prima snelle levering en top product!
Haar lijkt nog dunner
Ik zie geen verband tussen Keratin pomade en meer haar volume. Integendeel het is glimmender dan clay van een andere merk waardoor mijn haar nog dunner lijkt.