Kerstgeschenkvoorjou Reviews 18

1,7

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Wat een fiasco deze"…

Wat een fiasco deze" kerstgeschenkvoorjou" giftcard.
Al met 6 weken verlopen gebeld totaal geen respons of meedenken. Antwoord :Zo werkt het nu eenmaal. Schandalig.
Ik lees nu allemaal negatieve berichten op de revieuws. Dus mocht een bedrijf dit voor zijn persooneel willen geven, doet dit niet!
Andere bonnen veel leuker dan dit.

13 februari 2020

Kan een accountant de boeken eens controleren?

Vermoedelijk heeft kerstgeschenkvoorjou een dubieus verdienmodel. Op 17 dec. kon ik geen traditioneel kerstgeschenk meer bestellen.Op!! was het verhaal. Een mail gestuurd naar de raad van bestuur van sHeerenloo dat hier toch wel een grove inschattingsfout moet zijn gemaakt. Tien dagen voor kerst alle kerstpakketten op. De secretaresse is er mee aan de gang gegaan, vervolgens kreeg ik bericht dat ik toch nog een pakket kon bestellen.Ik weet het... gegeven paard enzo. Maar een pakket ter waarde van hooguit €20, gevuld met o.a. een minizakje schips, popcorn idem en niets van blijvende waarde geeft mij sterk de indruk dat wat 'over' blijft geschonken kan worden aan een liefdadige instelling of in eigen zak gestoken.

9 februari 2020

Nog nooit zo'n onvriendelijk bedrijf meegemaakt

Mijn ervaring dateert al van een paar jaar terug. Ik had op 23 december om 09:05 mijn "kerstgeschenkvoorjou"-bon ingeleverd op de website (met bijbetaling wat ik al gek vind maar oké) voor bonnen voor de V&D. Helaas hoorde ik op de radio diezelfde dag om 09:10 dat V&D failliet was verklaard. Ik heb hierop gelijk contact gezocht met "kerstgeschenkvoorjou" om mijn order te cancelen. Dit bleek niet meer mogelijk te zijn. Dit vond ik erg vreemd aangezien ik nog geen 10 minuten later contact op had genomen. Ik dacht nog dat de order dan waarschijnlijk al achter de schermen geactiveerd was. Wat schetste mijn verbazing toen ik de volgende dag een mail kreeg met de melding dat mijn bestelling in behandeling genomen was. Hoe is dat nu mogelijk????? de V&D was al een dag failliet verklaard. Waarom heeft "kerstgeschenkvoorjou" mijn bestelling voor failliet bedrijf doorgestuurd.
Vervolgens werd er op mails en chatsessies op zijn zachtst gezegd niet zo vriendelijk gereageerd.
Het vreemde van deze situatie is dat een aantal van mijn collega's ook een V&D bon hadden besteld en dat zij de bon in ieder geval wel hebben ontvangen. Of ze er iets mee kunnen is de vraag, maar voor het geval het wel weer een geldig betaalmiddel zou worden dan konden zij in ieder geval de bon gebruiken.
Ik heb helemaal niets ontvangen en wel geld bijbetaald.
Ik heb meerdere malen aangegeven dat ik me bedrogen voelde, maar steeds geen reactie van "kerstgeschenkvoorjou" Mijn kerstkado in 2015 is een kado van gebakken lucht geweest.
Wat ik hier in ieder geval wel mee heb bereikt is dat mijn werkgever in ieder geval nooit meer iets bij dit bedrijf besteld.

4 februari 2020

Helemaal geen kerstgeschenk voor mij!

Helemaal geen kerstgeschenk voor mij!
Al op 23 december laten weten dat gebruikersnaam / wachtwoord het niet doen. Daarna nog 3 keer gemaild en 1 keer gebeld. Laatste reactie was van 24 december, daarna niets meer gehoord.
Heel leuk zo'n kerstgeschenk.

16 januari 2020

Me pakket met binnen14 januari,lekker…

Me pakket met binnen14 januari,lekker op tijd,en niet wat er in hoort te zitten,volgend jaar bestel.ik nietmeer,geef me punten dan wel aan vrienden van de Willem van Berghstichting of een ander goed doel,die zijn er heel blij mee,klaaret dit bedrijf,superslecht

14 januari 2020

Zeer slordig

Herhaaldelijk gemaild met kerstgeschenkvoorjou.nl
Ik heb geld via ideal bij betaald omdat ik iets over mijn punten heen was. Elke keer via de mail contact zou mijn bestelling doorgezet worden. Inmiddels 12 Januari nog niks verwerkt!!!
Nog steeds geen bestelling, geen bevestiging en geen geld bedankt he!

12 januari 2020

Slecht!

Webgiftcard besteld(2) moest ik 3 euro bijbetalen. Bestelling mislukt, maar wel 3 euro afgeschreven. Nogmaals geprobeerd, weer 3 euro afgeschreven en bestelling mislukt.
Bellen met kertsgeschenkvoorjou, ja hoor, hij wordt handmatig doorgevoerd, en de 3 euro krijg je teruggestort. Het is nu 10 januari en ik heb niks!!! Als ik bel zijn er 9 wachtenden voor me of ze hebben cursus en het is gesloten, mailen heb ik al 6 keer gedaan, dan hebben ze het druk blablablabla. Ik blijf proberen tot het is geregeld, maar wat een slecht bedrijf! Als ik dit had geweten had ik niks besteld.

11 januari 2020

5 december kerstpakket besteld

5 december kerstpakket besteld. Na herhaaldelijk mailen en bellen wordt het vandaag, een maand later, verstuurd. Leuk als je het als kerstcadeau aan iemand wilde geven..... Erg slecht...... ook geen bericht dat het verlaat geleverd wordt ofzo....

7 januari 2020

kerstpakket 2019 of 2020?

Kerstpakket op 16 december besteld. Vandaag (3 januari) pas geleverd. Een pastapakket met een waarde van nog geen 17 euro! Dat is makkelijk geld verdienen. Nooit meer met dit bedrijf in zee gaan en als je hier nog iets moet bestellen, kies dan beslist geen kerstpakket!!

3 januari 2020

Telefonisch niet bereikbaar

Telefonisch niet bereikbaar, hij gaat over maar de verbinding word verbroken. Dan word er gezegd omdat ik maar weer eens een mail gestuurd heb dat mijn bonnen die ik besteld had al via de mail binnen moeten zijn, maar zowel bij mijn ongewenste mail als bij mij postvak in kan ik ze niet vinden.

Zeer zeer slecht dit

24 december 2019

Ik onderschrijf de trage levering

Ik onderschrijf de trage levering. Producten niet opvoorraad is het excuus. A ze waarderen hun producten zo duur dat je kerstpakket punten waardeloos laag zijn in werkelijkheid. Snap niet dat mijn werkgever sheerenloo dat elkaar weer doet. Wie heeft aandelen in dit bedrijf.

23 december 2019

waardeloos bedrijf

Via Kerstgeschenkvoorjou.nl gekozen voor een digitale bol.com cadeaubon, die normaalgesproken binnen enkele minuten per email verstuurd zou moeten kunnen worden, echter dit bedrijf ziet geen kans om dat te regelen.
Overigens gaf de eerste poging om een kado te kiezen een 503 error, geeft aan dat dit bedrijf ook een bijzonder slechte website heeft met onvoldoende capaciteit.
Op email wordt niet gereageerd, kans dat ik mijn kado nog voor de kerst heb, wordt wel heel klein.
Hoop dat mijn baas volgend jaar gewoon weer een serieus bedrijf kiest voor het kerstgeschenk..

21 december 2019

Waardeloos!

Waardeloos!. Zeer trage levering. Moet er constant achter aan waar het blijft.

20 december 2019

3 jaar op rij een zéér trage levering…

3 jaar op rij een zéér trage levering van een digitale cadeaubon. Ruim voor kerst via mail de bestelling doorgegeven. Levering van de bon is bijzonder traag en je mag blij zijn als je voor de kerst je cadeaubon in je bezit hebt. Dan moet je nog hiermee nog iets bestellen. Waarom zo laks en traag?! Er zijn toch wel betere bedrijven lijkt me.

16 december 2019

Afrader

Pas op voor: kerstgeschenkvoorjou (.nl)
De cadeaubon slects 1,5 maand geldig!!
Op de bon staat alleen vermeld: beperkte geldigheid.
Er staat geen datum op de bon of op de website (zonder in te loggen).
Dit is in strijd met alle richtlijnen en het Burger wetboek.
Reactie contact: helaas kunnen wij niets voor u betekenen
Kortom: complete misleiding, slechte communicatie en geheel niet behulpzaam. Afrader!!

13 december 2014

Is dit jouw bedrijf?