Fantastische service dit bedrijf. Prachtig matzwarte theebakjes gekocht, Tot tweemaal toe waren er van de vier twee gebroken na bezorging. Na eerste keer geld terug en na tweede keer Gebeld en werd be... Toon meer

Pakje nog voor de track& trace binnen gekregen! Fijne communicatie, reageren snel! Gootsteenmat net binnen, kan er nog geen review over geven, maar past perfect in mijn iets beschadigde zwarte goots... Toon meer

Prima product tegen goede prijs. Enige minpuntje was dat de levering veel later kwam dan aangekondigd. Maar dat kwam doordat er bij DHL een fout was gemaakt heb ik begrepen

ik had op een stof kartelschaar gegoogeld,en jullie stonden ook op een andere verkoop site bij een grote winkel,met de blauwe letters, en via hun heb ik op jullie website gekeken en toen kreeg ik een... Toon meer

1. Keukenwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Kookwinkel

Keufens ontwikkeld hoogwaardige musthaves voor in de keuken. Hierbij wordt ieder product kritisch beoordeeld op een hoge kwaliteitsstandaard. Daarnaast heeft Keufens een hoge positie in de distributieketen. Door direct te schakelen met de fabrikant kunnen producten tegen een betaalbare prijs worden aangeboden. Hiermee streeft Keufens naar betaalbare & kwalitatieve keukenaccessoires voor iedereen.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Goed werkende scharen

Scharen knippen goed met allerlei verschillende stoffen. Vlugge levering.

3 maart 2026

Antwoord van Keufens

Fijn. Veel plezier met de scharen!

Snel

Snel. Correct en mooie prijs

30 december 2025

Antwoord van Keufens

Graag gedaan. Geniet van het kokkerellen met onze producten

Goede producten

Makkelijk bestellen, scherpe prijs en de volgende dag binnen. Perfect product (madeleines vormpjes)

3 september 2025

Antwoord van Keufens

En nu genieten van de lekkere koekjes!

Fijn werkende sluitklemmen

De sluitklemmen hebben een stevige constructie waardoor ze goed afsluiten.
Ze zijn ook voldoende groot voor de meest voorkomende maten zakken.
De bestelling is conform bevestiging in goede orde geleverd.

1 september 2025

graag gedaan

alles voor je keuken

De producten die ik had gekocht zijn net zoals beschreven.
Prijs, kwaliteit en verzending, gewoon goed.

16 juni 2025

Super!