Associaal rijgedrag in Hoog Dalem Gorinchem. 60km op woonerf tussen de fietsende kinderen door zonder te remmen

Wij wilden na 25 jaar onze keuken vervangen en wilden graag bij ons thuis een persoonlijk advies. Wij hebben een heel prettige ervaring gehad met onze Keukencoach, Awinash. Hij had alle aandacht voor... Toon meer

Bij uitkiezen/samenstellen ging alles goed. Prima geholpen. Aanschaf werd steeds luxer met inductie, combi magnetron/oven, quooker. Werd mij verteld dat extra groep aangelegd moest worden. Akkoord. B... Toon meer

Voor de 2e maal in twee jaar tijd een keuken gekocht bij KeukenCoach Utrecht. Wederom ging de verkoop uitermate vlot, mede omdat we wisten wat we wilden. Keuken werd keurig op tijd geleverd en werd... Toon meer

1. Keukenwinkel

KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. Bij KeukenCoach gaat het kopen van een keuken net even anders. Onze experts zijn stuk voor stuk vakmensen met uitermate veel kennis van materialen, apparatuur en ontwerpen. In onze service gaan wij een stap verder dan anderen. We stoppen pas als je helemaal tevreden bent en gidsen jou vanaf ontwerp tot oplevering naar jouw droomkeuken. We gaan áltijd voor het beste resultaat.

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Wij zijn zeer ontevreden over Keukencoach Utrecht en raden iedereen af om een bestelling te plaatsen bij Keukencoach.

Keukencoach is vriendelijk tot aan het plaatsen van de bestelling. Daarna mist iedere vorm van communicatie en service. E-mails worden in het geheel niet beantwoord, je moet steeds zelf nabellen om überhaupt iets geregeld te krijgen en als je dan telefonisch iemand te pakken krijgt, hebben ze geen idee om welke bestelling het gaat en wat de stand van zaken is.

Zaken duren onnodig lang, omdat er niks wordt gedaan zonder dat wij aan de bel trekken en de medewerkers totaal geen overzicht hebben van de bestellingen. Keukencoach lijkt niet in staat om een professionele wijze een keukenbestelling af te handelen.

Hieronder een chronologisch overzicht:
- 15 mei 2025 keuken geplaatst;
- Vaatwasser niet juist aangesloten, waardoor waterschade is ontstaan. Hierop kregen wij de reactie dat de vaatwasser was aangesloten conform protocol (terwijl in de opleverlijst montage staat dat de vaatwasser volledig was aangesloten) en dat het ons eigen probleem was: we moesten maar bij onze eigen verzekering claimen;
- We hebben zelf moeten vragen om een tijdelijk blad te krijgen van Keukencoach;
- Vervolgafspraak voor inmeten blad werd niet zelfstandig gemaakt. Pas na herhaaldelijk bellen, is er een afspraak gemaakt om het werkblad in te meten;
- Op 24 juni 2025 is het keukenblad ingemeten;
- Op 2 september 2025 werd het keukenblad dan eindelijk geplaatst. Helaas bleek bij de plaatsing dat Keukencoach onjuiste maten had doorgegeven aan de fabriek.
- Na veel contacten heeft Keukencoach het blad opnieuw besteld;
- Op 26 december 2025 werd het nieuw bestelde keukenblad eindelijk geplaatst.

In de tussentijd zijn er tientallen e-mails verstuurd met Keukencoach en hebben er zeker meer dan 50 telefoongesprekken plaatsgevonden. Wat een verschrikkelijke ervaring!

23 februari 2026

Koop hier geen keuken

Dit bedrijf lijkt geweldig maar is vervolgens op geen enkele wijze te bereiken voor het doornemen van aanpassingen. Je moet er wederom naartoe rijden om ze te pakken te krijgen en bellen vervolgens nog niet terug. KOOP HIER NIET!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

1 juni 2025

KeukenCoach Utrecht is top

Keuken gekocht bij KeukenCoach Utrecht. Zeer goed advies gehad. Strakke prijs afgesproken. Ze vragen je helemaal niet om 100% aan te betalen. Ik kan me überhaupt niet herinneren dat we iets hebben moeten aanbetalen. Na inmeten tot de besteldag zonder gezeur nog wijzigingen mogen aanbrengen aan het ontwerp. Keuken werd volgens afspraak geleverd, wel zo fijn als je vloer ook gedaan moet worden. Afzuiger werd op verzoek van onze eigen timmerman die ons plafond met spotjes maakte eerder geleverd. Keuken werd vlot en netjes geïnstalleerd. Kapotte onderdelen (bestekbakken en plinten) herstellen duurde wel twee maanden, maar daar zat de bouwvak vakantie tussen en op zich konden we de keuken natuurlijk gewoon gebruiken. Al met al een vriendelijk advies met acceptabele service, tegen een scherpe prijs.

18 juni 2025

Super zaak

Voor de 2e maal in twee jaar tijd een keuken gekocht bij KeukenCoach Utrecht.
Wederom ging de verkoop uitermate vlot, mede omdat we wisten wat we wilden.
Keuken werd keurig op tijd geleverd en werd door 2 vakmannen geplaatst.
Wij zijn uitermate tevreden met KeukenCoach Utrecht en kunnen ons absoluut niet vinden in de vorige reviews

15 juni 2025

Goede verkoop, slechte aftersales!

Wij zijn in eerste instantie super goed geholpen met de aanschaf van de keuken. Goede adviezen, prettige communicatie, etc. Maar vanaf het plaatsen begon de frustratie.

Ze werken met externe monteurs, zzp'ers en bedrijven, waar we stuk voor stuk niet erg van gecharmeerd waren (steeds een ander, vingerwijzen naar elkaar). Bij plaatsing waren er 2 mannen (zzp) die ronduit asociaal waren. Die hebben snel en kort door de bocht de keuken geplaatst, zo bleek later.

Tijdlijn:
Keuken geplaatst in APRIL 2023.
Direct verzoek gedaan om alles netjes te komen afstellen en extra plint en binnenlade bijbesteld in SEPT 2023. Verkoper langsgeweest om eea te bekijken en op te meten. Ik zei toen: moet de buitenlade geen verlaagde zijkanten hebben hiervoor? Nee hoeft niet.
Eindeloos achteraan moeten mailen, totdat deze eindelijk geleverd werd in FEB 2024.
Monteur komt: la past niet, de buitenlade moet verlaagde zijkanten hebben! En moet ik de keuken afstellen? Dat stond niet in mijn werkorder dus geen tijd voor.
Weer eindeloos achteraan mailen, nieuwe lade geleverd in JUNI 2024. Monteur plaatst la en stelt de keuken af (die volgens hem erg slordig geplaatst was), vervolgens sluit de koelkast niet meer, de nieuwe la valt niet vanzelf dicht en tot overmaat van ramp dondert de hele buitendeur van de vaatwasser eraf. Bleek dat deze zware klep slechts met 4 kleine schroefjes was vastgezet. De rest van het bevestigingsmateriaal hebben ze gewoon weggegooid. Nieuwe vaatwasserdeur geleverd en geplaatst in OKT 2024. Deze monteur zegt: mevrouw ik durf het niet nog een keer te gaan afstellen, want hoe vaker je eraan komt, hoe slechter het wordt.

Bij elke mail die je stuurt is het: "excuses, we zijn u vergeten te informeren" "oh, heeft de monteur nog geen contact met u opgenomen?" etc, etc.

Ik heb na de laatste monteur geen energie meer voor eindeloos mailen en nog meer gepruts van keukencoach, want wij hebben in de tussentijd 2 kinderen gekregen. Maar inmiddels zit ik nog steeds met frustratie van een la die niet dichtvalt, de klep van de vaatwasser die schuurt tegen de lade ernaast en frontjes die nog steeds niet recht zijn afgehangen. Dit verwacht je niet bij een keuken van bijna 30.000 euro!

15 oktober 2024

Prima bedrijf; kan beter qua communicatie

We hebben een mooie, prima keuken gekocht bij KeukenCoach. Er is veel mogelijk qua indeling van de keuken.
Het verkoopproces verliep zoals bij iedere keuken-winkel: dwingend en 'pusherig'. De communicatie over levering, afspraken en restwerkzaamheden was slecht. We kregen meermaals het antwoord 'gaan we uitzoeken' of 'we bellen nog terug' maar dat gebeurde zelden.

1 april 2025

Strak verkoopverhaal, slechte nazorg, bedenk je 2x

Lessons learned:
- Betaal nooit 100% aan. Als dat niet kan, er van afzien.
- Je wordt verantwoordelijk gehouden voor de tekeningen, die KeukenCoach vooraf had opgemeten, waar je je handtekening onder zet. Ook als maten afwijken en niet stroken met wat jij voor ogen had.
- Documenteer werkelijk alles per email/foto. Mondelinge afspraken worden niet erkend, zelfs afgedaan als niet bindend.
- Bij conflict is KeukenCoach onprettig zakelijk.
- Siemens Studio Line levert binnen dit assortiment verschillende uitvoeringen, daardoor verschil tussen magnetron en oven. Niet door KeukenCoach op gewezen. Dat merk je pas na installatie en bellen met Siemens.

Zou hier niet meer kopen. Wrange nasmaak. Onvoldoende nazorg.

Keuken bevalt verder goed.
Aanloop verliep prima, goed concept, inhoudelijk goede kennis.

12 augustus 2024

Beste,

We hebben in ons systeem gekeken, maar zien helaas geen order onder deze naam. Zou u een mail willen sturen met uw ervaring naar info@keukencoach.nl ?

Alvast vriendelijk bedankt.

KeukenCoach

Zeer tevreden, prachtige keuken en goede service

Eerst een keuken en daarna ook de bijkeuken gekocht bij Keukencoach Rotterdam. Hele fijne en goede samenwerking en zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken. En ook over de service en de adviezen. Bij ons kwam een deskundige monteur die rustig en vakkundig de hele boel keurig heeft gemonteerd. Kortom zeer tevreden!

11 februari 2025

Komen afspraken niet na

Drie keer langs geweest, maar nog steeds geen mail. Dan maar zelf een mail eruit, maar nooit een reactie.
Gelukkig dat we hier de keuken niet konden bestellen, vraag me af wat er allemaal fout was gegaan bij de levering.

30 november 2024

Beste meneer Zetteler,

Onze excuses voor de vervelende ervaring, dat is natuurlijk niet hoe het hoort te gaan. We gaan uitzoeken waar het mis is gegaan om dit in de toekomst te voorkomen.

KeukenCoach

We gingen een dag oriënteren op keukens…

We gingen een dag oriënteren op keukens en liepen spontaan binnen bij Keukencoach in Rotterdam. Vanaf het eerste moment werden we hartelijk ontvangen door verkoper Awinash, die ons meteen een lekkere bak koffie aanbood. Wat begon als een eenvoudige oriëntatie, eindigde met de aankoop van onze droomkeuken!

Awinash nam uitgebreid de tijd voor ons en luisterde aandachtig naar onze wensen. Zijn professionele en deskundige advies, gecombineerd met creatieve oplossingen, gaf ons het vertrouwen om een keuze te maken. Hij dacht echt met ons mee en zorgde ervoor dat we met een glimlach en een keuken naar huis gingen.

We zijn ontzettend blij met onze ervaring en kunnen Keukencoach, en in het bijzonder Awinash, van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken!

14 september 2024

Aanrader!

Wij zijn heel goed geholpen door Awinash met het uitzoeken en samenstellen van onze nieuwe keuken. Vriendelijk en gastvrij personeel. Geen opdringerige verkopers. We werden hartelijk ontvangen door Betul. Er werd tijd voor ons gemaakt, terwijl we geen afspraak hadden. We kregen een goede indruk hoe de keuken eruit komt te zien met een 3D opstelling. Ook werd er goed meegedacht met onze wensen en kregen goed advies hierin. Zeer veel keus!

17 november 2024

Prima geholpen door Ralph

Prima geholpen door Ralph
Een man die echt een band en vertrouwen kweekt
Naar ons idee een prima gast, die weet waar hij over praat en alle tijd voor je neemt

13 november 2024

Betaal niet alles vooraf! Trap niet in de beloftes

Deze review betreft keukencoach Amsterdam ZO:
- de belofte van er voor je zijn gedurende het hele proces tot na de oplevering is gebaseerd op gebakken lucht. Je wordt bij problemen van het kastje naar de muur verwezen (van verkoper=de zgn. coach naar afdeling aftersales naar afdeling planning, afdeling service, naar de monteur en naar het merkbedrijf van een apparaat zelf). In het hele proces moet je zelf toch heel alert zijn, want er worden fouten gemaakt
- 3 maanden na levering van de keuken koken wij nog steeds op een leenkookplaat en niemand voelt zich verantwoordelijk
- ze laten je (tegen de regels in) het hele bedrag van keuken en montage vooraf aan de levering betalen
- het zijn gladde verkopers die niet hun beloftes nakomen

28 november 2024

Altijd spannend een nieuwe keuken en dan blijkt alles perfect

Altijd spannend - een nieuwe keuken. En dan vindt je de perfecte keuken coach. Heel prettige gesprekken, alle tijd, flexibel, veel plezier ook. En dan een mooie ontwerp, scherpe prijs.
Een goed ontwerp voor de keukenvoorbereider, de planning naar wens en perfecte inbouw door een heel erg vriendelijk en zorgzaam team.
Dit avontuur was perfect en leuk. Wij hebben eenn prachtige nieuwe keuken en heel erg bedankt KeukenCoach team Utrecht.

8 juli 2024

Top service

Ik ben zeer tevreden met alle adviezen en tips die ik heb meegekregen van Awinash. Er is zelfs een bezoek aan huis geweest om de situatie te bekijken om nog beter te kunnen adviseren. Op basis van deze service hebben wij besloten om de order te plaatsen.

18 februari 2024

Antwoord van KeukenCoach

Bedankt voor de mooie review over Awinash van KeukenCoach Rotterdam. We wensen jullie een voorspoedig traject en veel kookplezier!