Ik ben uitstekend geholpen door verkoper Jasper. Hij neemt rustig de tijd voor je en denkt mee in de praktische zaken en wensen om een mooie betaalbare keuken mee samen te stellen. Ik kan iedereen... Toon meer

Ben heel erg goed geholpen met de keuken. Ook tijdens de voorbereidingsfase met het installatiewerk stond Sharkey altijd klaar voor het beantwoorden van vragen. Ook de montage is goed en netjes uitgev... Toon meer

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Met een grote showroom en opslag heeft dit filiaal altijd wel iets wat u zoekt, met het jonge team dat met passie u graag wil bijstaan in de zoektocht naar een leuke combi, koelkast of wellicht een gloednieuwe keuken. Er is geen obstakel te groot om u volledig te adviseren, u bent van harte welkom in Keukendump Kaatsheuvel.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Keuken niet correct geleverd

Ik heb mijn keuken op 11-3-2024 geleverd gekregen ik was alleen verbaast dat er geen wasbak was ingefreest wat normaal bij elke keuken het geval is ik heb hier kontact op genomen met het filiaal in goes deze zouden terug bellen tot op heden niet gebeurd
Er zijn ook onderdelen geleverd waar ik niet van weet waar ze thuis horen
Omdat ik de keuken zelf wil monteren zou dit makelijk zijn dat dit wel klopt en dat het bedrijf welke deze keuken heeft verkocht je normaal zou terug bellen om je te woord te staan
Dus mijn beoordeling voor dit bedrijf is zeer negatief
Dus als eind conclusie garantie tot aan de deur bij keuken dump

11 maart 2024

minder als 1 ster!

Kan jammer genoeg niet minder als 1 ster geven.
Wij gaan kijken naar een keukenwandkast, stond er 1 in de zaak waar wij interesse in hadden. Antwoord van de verkoper, als ik deze verkoop zonder kookeiland moet de lege kast 750€ opbrengen.
Ik zeg dat is prima, kom ik morgen terug om te bespreken met apparatuur erin. Dag erop terug gegaan, andere verkoper zegt, kan niet los verkocht worden!? Waarom schrijft jouw collega dan alles op voor mij inclusief de apparatuur en geeft mij dat briefje mee??
Er zou een totaalprijs gemaakt worden inclusief een nieuw keukenblad laten maken.
Aan de telefoon werd alleen maar verwijten gemaakt dat wij niet luisterden! Hoezo? Zeg dan gelijk, is niet los te koop dan was het klaar, zo makkelijk! De klant de schuld geven is wel heel makkelijk.
Nooit meer keukendump Tilburg voor ons.

12 september 2023

Belachelijke verzamelaars niet verkopers

Wij kwam op oven te kopen en wij hebben ook een mooie vatwasser gezien. Wij hebben gevraagd hoe duur is het vatwasser. Het was gezegd 250. Maar man was niet zeker dus hij heeft naar andere collega gegaan om te bevestigd. Collega kwam een heeft gezegd dat 250 is niet mogelijk dat zo een vatwasser moet duurder zijn. Dus ik vraagt man: wat is de prijs? Ja.. tja.. ik zie op internet deze kosten boven 500. Ik zegt maar een van jullie heeft 250 andere 500. Wat denken jullie over 300. Hij heeft gezegd dat vatwasser blijft hier en hij wil het niet verkopen.
Ongelofelijk dat zo'n mensen werken in verkoop.

1 april 2023

Wasbak gekocht helaas gescheurd door…

Wasbak gekocht helaas gescheurd door heet water.... naar tilburg geweest voor info geen garantie ook niet als ik een nieuwe koop want dat schrijft hij op de bon.... heel slecht geholpen ! En ze praten elkaar samen goed !
Want de ene zegt garantie die andere niet

Drama dus !

1 februari 2023

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring, als je komt kopen zijn ze vriendelijk maar als thuis blijkt dat het apparaat stuk is en je brengt het terug gaan ze moeilijk doen. Je wordt dan echt als een stuk vuil behandeld, ze voelen zich gediscrimineerd als je zegt dat in de Nederlandse wet staat dat defecte spullen direct terug kan brengen of omruilen. We kregen ook te horen dat we niet meer welkom zijn in de winkel. Wij zullen zeker nooit meer iets kopen in deze winkel.

4 januari 2023

Vriendelijke en behulpzame…

Hele vriendelijke en behulpzame bezorgers. Er was een verschil in de factuur. Daar werd meteen actie op gezet. Verder hebben ze alles keurig en met aandacht in huis geplaatst. Alles werd gecheckt voor het tekenen voor akkoord.

16 december 2021

Alleen maar positieve ervaringen.

De ervaringen die wij hebben opgedaan bij aankoop van een keuken bij Keukendump zijn louter en alleen als positief te benoemen.
Zowel het koopgesprek, het afleveren én het plaatsen van de bestelde keuken hebben bij ons een bijzonder goed gevoel achtergelaten. Ook de 'afwerkpuntjes' die na plaatsing moesten plaatsvinden (vervangen beschadigd kastje en verkeerd gezaagde plint) zijn geheel naar volle tevredenheid van onze kant afgerond.
Wij hebben onze keuken bij een professioneel bedrijf gekocht, zo mochten wij ervaren. Alles werd vooraf keurig via mail duidelijk vastgelegd en bevestigd en wat belangrijk is: afspraken werden daadwerkelijk nagekomen! Dank iedereen van Keukendump voor jullie inzet: we zijn erg blij met onze nieuwe keuken.

24 november 2021

Zeer fijne winkel

Zeer fijne winkel. Ze konden alles naar wens regelen. En de nazorg was ook top. Bedankt!!

2 november 2021