Keukenoutletstore.nl Reviews 30

TrustScore 2 uit 5

2,0

Duurde even wat langer maar blij met mijn nieuwe keuken. Even lastig om in elkaar te zetten maar gelukkig een handige klusjesman met IKEA ervaring gevonden via werkspot

1. Kookwinkel

Complete keukens, rechtstreeks geleverd uit de Duitse keukenfabrieken

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Ook wij hebben zeer slechte ervaring…

Ook wij hebben zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Een jaar geleden een klacht bij dit bedrijf aangegeven: lade valt uit elkaar, keukenkastje is op het hoofd van mijn zoontje gevallen. Er worden allemaal beloftes gemaakt door dit bedrijf maar niks wordt waargemaakt. Ik zou nooit met een bedrijf als deze in zee gaan.

De volgende punten zijn in slechts een paar maanden tijd gebeurd:
-lade valt uit elkaar
-keukenkastje valt op hoofd van 5 jarig kind. Grote bult als gevolg. Kastje schroeft niet meer terug in. Gat in de keuken
-lak vervelt van koelkast en vaatwasser
-op wel zeker 5-6 plekken op het hout van de keuken (frame) water schade.

We gaan juridische stappen ondernemen. Adviseer ook alle andere klanten met soortgelijke klachten, gebruik te maken van hun rechtsbijstandsverzekering & aangifte te doen.

Wanneer er is gezegd juridische stappen te ondernemen, komen ze opeens met het verhaal dat ze niet meer leveren vanuit de fabriek. Terwijl er nog een week geleden is ge-appt dat er een ‘berichtje’ naar de fabriek wordt gestuurd.
Deze zogenaamde berichtjes worden wekelijks door dit bedrijf naar de fabriek gestuurd. Geen daadwerkelijke oplossing, we moeten zelf elke keer er achterna gaan en dan wordt er op een heel vriendelijke wijze een ‘oplossing’ aangeboden waar je weer achterna moet gaan en het nooit waar is gemaakt.

Pas op, je wordt aan het lijntje gehouden door dit bedrijf met leuke en vriendelijke praatjes, maar een echte daadwerkelijke oplossing kun je wel vergeten.

16 september 2020

Zoals bijna alle echte reviews

Zoals bijna alle echte reviews, behoor ik ook tot degenen die echt slecht behandeld worden door deze firma.
En alles is zo herkenbaar.
Slecht of inmiddels niet meer bereikbaar. Vanaf het begin( bijna twee jaar geleden!!!) drama, uitgezochte keuken kwam nooit, weken op gewacht, keuken er na met allerlei gebreken. Kasten stuk, geen levering, alles is bij mij van toepassing wat iedereen tot noch toe beschrijft in reviews..
Na 10 maanden kreeg ik eindelijk een andere afzuigkap( welke ik wel weer zelf moest laten monteren). Inmiddels staat mijn keuken bijna op instorten.. alles scheef en kapot. Vaatwasser maakt herrie en de gehele laklaag is er vanaf..
lades zijn stuk, deurtjes trekken krom.
Maar aller ergste is de communicatie, of gebrek er aan.
Mooie praatjes, maar alles wordt altijd op een collega afgeschoven. En inmiddels is er telefonisch nooit iemand meer bereikbaar.

Ik zou graag in contact komen met mensen
en samen een vuist maken tegen deze firma.

25 juni 2020
Logo Keukenoutletstore.nl

Antwoord van Keukenoutletstore.nl

Goedendag mevrouw Hobma,

Dank voor uw feedback, maar niet fijn om te lezen dat uw keuken niet naar tevredenheid is geleverd en gemonteerd.

Ik zie een aantal contactmomenten en oplossingen van de service afdeling en dat er met 2 contactpersonen en een aannemer contact is geweest.

In principe zijn we altijd per telefoon, Whatsapp, Livechat of e-mail bijvoorbeeld bereikbaar maar begrijp dat hier niet juist en adequaat op gereageerd is.

Het laatste contact is vanmorgen geweest lees ik, ik zal dit bericht van u doorsturen.

Ik vertrouw op een goede afloop en de service afdeling neemt dit weer op met u!

Online Team KeukenOutlet.Store

we zijn nu 7 maanden verder en alleen…

we zijn nu 7 maanden verder en alleen maar beloftes die niet na gekomen worden. André de eigenaar met zijn gladde praatjes belooft iets te regelen en te leveren en weer gebeurt er niets.je word dood ziek van deze firma. mensen aub koop niets bij deze keuken firma.

23 december 2019

Ik moet mij helaas aansluiten bij de…

Ik moet mij helaas aansluiten bij de negatieve reviews van klanten van dit bedrijf. Na 4 maanden smoesjes en leugens te hebben gehoord zouden ze gisteren een keukendeurtje wat krom was en een beschadigt keukenblad komen brengen. Dennis de Vries zou persoonlijk de spullen komen brengen. Niemand is komen opdagen en Dennis was voor Illse niet bereikbaar, alleen zijn voicemail. Weer de zoveelste leugen. waarom zij dit zo doen is mij een raadsel. Ik ben ok geschrokken van de vele negatieve reviews. De positieve reviews zijn voor mijn gevoel feak. Mijn advies koop nooit en te nimmer bij deze club , als u teleurstellingen wilt voor komen.

4 december 2019

Na 4 weken nog geen keuken

Na 4 weken nog geen keuken.
In de tussentijd houden ze me alweer een week aan het lijntje. Maar oplossingen of antwoorden zijn ver te zoeken elke dag meerder beloftes maar zelfs de eigenaar Andre komt z’n eigen beloftes niet na

29 november 2019

Neppe 5 sterren reviews

Opgepast, deze firma staat erom bekend neppe 5 sterren reviews achter te laten voor zichzelf om zo de gemiddelde score kunstmatig hoog te houden. Een eerdere review van keukenoffertes.nl (zelfde bedrijf) is ook om die reden verwijderd. Maar ik zou alle 5 sterren reviews daardoor niet serieus nemen. Er is ook een groot contrast tussen al het commentaar van de slechte reviews en de "goede reviews".

19 november 2019

Absoluut onbetrouwbare firma!!!

Absoluut onbetrouwbare firma!!!! Ik heb eerder al een review geschreven over dit bedrijf. In mei 2019 heb ik een keuken besteld en betaald. De keuken is nooit geleverd en het geld is nog niet terugbetaald vandaag (4.11.2019) We hebben een klacht bij de politie ingediend.

4 november 2019

Veel loze beloften, geen keukens

Dit bedrijf liegt je voor waar je bijstaat. Meermaals zijn beloften om de bestelde - en betaalde - keuken te leveren niet nagekomen. Dit terwijl ik de monteur al had ingehuurd en betaald. Uiteindelijk, na lang aandringen en bijna een maand zonder keuken gezeten te hebben, hebben ze het geld terugbetaald. Ze beloofden de gemaakte kosten voor de monteur te retourneren, dit is echter nooit meer gebeurd. Mijn eerdere review hierover is door het bedrijf van dit platform verwijderd. Wees gewaarschuwd voor de loze beloften van dit bedrijf.

3 november 2019

De slechtste online webwinkel ooit!!!!

De slechtste online webwinkel ooit!!!!! Ik heb een complete keuken besteld 6 maanden geleden bij keukenoutlet.store. Meer als 10 keer te horen gekregen dat er geleverd zou worden en elke keer weer zogenaamd iets tussen gekomen. De keuken heeft transport schade, kasten niet compleet, apparatuur niet compleet. Altijd wel wat. Betaling dient vooraf gedaan te worden dat heb ik toen ook gedaan, heel stom van mezelf. Maargoed. Nu heb ik dus mijn geld terug gevraagd omdat ik al 6 maanden wacht op loze beloftes. Word je geld ook niet terug gestort. Alsof het al niet erg genoeg is dat ik 6 maanden op een keuken moest wachten die nooit geleverd is. In 6 maanden tijd heb ik 3 apparaten geleverd gekregen. Nadat ik aangifte heb gedaan bij de politie en een deurwaarder wilde inschakelen werd mijn bedrag terug gestort min de apparaten waar ik op dit moment niets aan heb. Weer afgesproken dat de apparaten opgehaald zouden worden en de rest terug gestort zou worden gebeurt er weer niets je word dood genegeerd. Ik heb misschien een miljoen keer gevraagd of ik mijn geld terug mocht. Maar je word keihard genegeerd. Ik raad iedereen af om hier ooit een keuken te bestellen. Ik snap niet hoe dit bedrijf zich nog staande kan houden. Ik raad iedereen nogmaals af om bij dit bedrijf iets te bestellen. Als je zin hebt in heel veel stress dan moet je hier je keuken bestellen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!

18 oktober 2019

Keukenoutletstore absoluut onbetrouwbaar -koop er niet!

Keukenoutletstore (zelfde kvk nr als o.a. keukenoffertes.nl etc.) leverde tot 2× toe niet op afgesproken moment en ze laten dit pas ’s ochtend weten, op de dag van levering (!).

Ze hebben continue smoesjes:
- "Keuken is verkeerd bij ons in magazijn aangekomen, we bestellen gelijk de nieuwe”.
- “We doen vanaf vandaag geen zaken met de fabrikant meer" (Respekta Duitsland (benieuwd of zij hiervan op de hoogte zijn, lijkt me voor hen geen goede reclame. En je zou dit, als Keukenoutletstore, toch al eerder aan de klant kunnen melden, niet pas op de dag van levering?)“.
- “Misschien kunnen we via een collega keukenleverancier regelen "(maar later blijkt dat weer niet te kunnen)”.

En, sowieso liep de communicatie vanaf aankoop stroef. Je moet als klant zelf overal achteraan, bijvoorbeeld om de leverdatum en -tijd te weten te komen; ze laten niets van zichzelf weten behalve als niet geleverd wordt. Ze doen daarbij steeds of ze met een oplossing komen, maar dat blijkt uiteindelijk toch steeds niet te kunnen. Ook dan moet je als klant zelf steeds achter informatie aan. Daar komt bij dat ze met een belservice werken, dus je krijgt ze zelf niet of nauwelijks aan de lijn.

We zijn op de dag dat ze de 2e keer niet leveren overeengekomen de order in te trekken. We hebben toen gelijk afgesproken dat ik nog diezelfde dag mijn geld terug zou krijgen (bewijs van). Niet dus…. Wel bevestigen ze dat ze het geld overmaken, zelfs een print screentje ontvangen van hun Raborekening, maar ze drukken vervolgens niet op de knop “betalen”. En, ondertussen zijn we weer een paar weken verder. Dit is geheel in lijn met hoe Keukenoutletstore eerdere afspraken (niet) nakwam.

Behalve juridische stappen gaan we nu ook aangifte doen bij de politie; je ziet deze klachten over Keukenoutletstore, ook over niet-terugbetaling, ook op deze en andere websites terugkomen. Veel klachten van af zomer 2019 (als we eerder hadden geweten dat ze niet betrouwbaar zijn…).

Er lijkt me verder als leverancier ook geen reden de terugbetaling niet te voldoen, want dit blijft nu maar in de lucht hangen.

16 oktober 2019

Matig

Mijn ervaring:
- Langer levertijd (3,5 maand i.p.v. 4 weken).
- Keuken bijna compleet maar niet samengestelde componenten(verkeerde wasbak & koolstoffilters ontbreken).
- Langer nalevering(goed opgenomen bij klantenservice maar helaas niet aangekomen).

Pluspunt: vriendelijk snel whatsapp klantenservice.

14 oktober 2019

Geen keuken kopen bij Keukenoutlet.store!

Dit is de 2e keuken die ik bestel bij ze. De eerste duurde te lang en onderdelen miste. De charme dat keukenout.store brengt met alle smoesjes daarbij heeft mij helaas doen overtuigen om ook een 2e keuken te bestellen 2 jaar later voor een andere woning. Wat een fout van mij om bij deze club te bestellen. Heb inmiddels bij een andere leverancier een prima keuken gekocht!

Paar punten, want het verhaal is te lang om hier neer te zetten:

-wacht al 6 maanden op een keuken terwijl er snelle levering wordt besteld
- heb 3 keer gestaan bij de woning omdat ze zeiden dat geleverd werd en belde 5 minuten doodleuk af de eerste keer, daarna alleen nog via een app. Hoe triest is dit.
-voor het lange wachten hebben ze mij compensaties beloofd zoals; monteur voor installeren keuken; upgrades en zelfs huur van een maand. Hij is niks nagekomen!
-inmiddels een aangetekende brief gestuurd met daarin sommeren de betaling terug te storten met alle onkosten en beloofde compensaties en ga aangifte doen wegens oplichting. Heb alles betaald maar nog geen cent terug gezien!

Opvallende punten;

-ze bellen of mailen vrijwel nooit terug
-het is een soort antwoordcentrale die alles noteert, maar ik hoor daar verder niks meer van
-altijd zielige verhalen en schuld bij collega’s leggen.
-erkennen van de fouten en vervolgens op dezelfde voet verder gaan!

Bah! Heb het helemaal gehad met keukenoutlet.store en zijn affiliates en zal je dan ook ten zeerste afraden om met hun in zee te gaan. Nog nooit zoiets meegemaakt met een leverancier!

Let op; ze hebben meerdere websites onder verschillende namen.

Hoorde toevallig bij mijn nieuwe keukenleverancier dat iemand anders ook bij keukenoutlet.store een keuken heeft besteld maar nooit is geleverd.

Via Bol.com zijn ze ook actief, let daar op!

Edit; zie nu ook dat een iemand 3x een goede review schrijft, die exact gelijk zijn in manier van schrijven en leestekens. Je eigen zaak van betere ratings voorzien terwijl het gewoon niet waar is, is echt jammer.

9 oktober 2019