Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Meubelplein 5-6, 2353 EX, Leiderdorp, Zuid-Holland, Nederland
Op zondag stapten we ter oriëntatie Keukensale Leiderdorp binnen. Vooraf hadden we reeds de keuze gemaakt voor een Duits kwaliteits keukenmerk te kiezen. Belangrijk voor ons was, dat we een greeploze keuken wilden, waar je bijna geen vingerafdrukken op ziet. Marijn stapte op ons af om wat informatie te geven. Thuisgekomen besloten we om een afspraak te maken om een offerte te laten maken. Woensdagochtend konden we bij Jeroen terecht, die ons fantastisch hielp en veel ideeën aandroeg. Hij nam overal ruimschoots de tijd voor. De keuze viel op een Schuller keuken met polymeerglazen frontjes.
De levertijd was 6 weken. Precies volgens planning werd de keuken geleverd, waarna we aan de slag konden, want we gingen de keuken zelf plaatsen. Technische tekeningen, zoals installatietekening e.d. werden perfect tot op de millimeter aangeleverd.
Het is een plaatje geworden. Goede kwaliteit en perfecte service en begeleiding. We zijn ontzettend blij voor Keukensale Leiderdorp te hebben gekozen.

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
Met twee bezoeken aan filiaal Leiderdorp heb ik een nieuwe keuken gekocht. Daarbij werd ik geholpen door Marijn. Met name in mijn tweede bezoek overspoelde ik Marijn met veel detailvragen, die niet iedere koper waarschijnlijk zou stellen. Met veel geduld werden alle vragen naar tevredenheid beantwoord. Een hele mooi keuken gekocht. Nu is het wachten totdat de keuken geplaatst kan worden.

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
We zijn goed geholpen door Jay bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Hij nam ruim de tijd voor ons, gaf goed advies en dacht écht mee.

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
Hele fijne ervaring gehad met Keukensale Leiderdorp. Er werd goed meegedacht en op verschillende manieren geprobeerd om onze wensen in de keuken te verwerken, ook binnen het budget dat we voor ogen hadden. Ik ben erg blij met het ontwerp en kijk uit naar de levering!

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
Zojuist geholpen door Jeroen locatie Leiderdorp; en wat een fijne service! Enorm eerlijk; denkt overal met je in mee en heeft echt voor elke belemmering een goede vergelijkbare optie. Enorm dankbaar; en hopelijk tot gauw!

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
We hebben een mooie keuken laten ontwerpen door Marijn. Ondanks we geen afspraak hadden, werd er ruim de tijd genomen en geluisterd naar onze wensen. We kunnen niet wachten totdat die geplaatst is!

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
Wij hebben onlangs een keuken aangeschaft en we zijn er ontzettend blij mee! De keuken is prachtig geworden, precies zoals we het in gedachten hadden, en alles is tot in de puntjes afgewerkt.
Wat deze ervaring bijzonder maakte, was de service en dan vooral Hamza. Vanaf het eerste gesprek voelden we direct vertrouwen bij hem. Hij dacht actief met ons mee, geen enkel idee was te gek en hij had overal een oplossing voor. Zelfs toen we kritisch waren of veel vragen hadden, bleef Hamza geduldig, vriendelijk en professioneel. Het leek alsof niets teveel moeite voor hem was, en dat gaf ons echt een ontspannen en goed gevoel tijdens het hele proces.
De communicatie met Hamza was duidelijk en open, en hij zorgde ervoor dat alles precies naar wens werd uitgevoerd. Dankzij zijn aandacht voor detail en betrokkenheid is de keuken niet alleen mooi geworden, maar het hele traject was ook een fijne ervaring.
Wij kunnen Hamza en het team van harte aanbevelen. Als je een keuken wilt die met zorg, vakmanschap en een persoonlijke touch wordt geplaatst, zit je hier helemaal goed. Dit team zowel Leiderdorp en Utrecht maken toch wel echt een verschil dat je je gehoord voelt en dat alles klopt tot aan de puntjes. Bij deze willen we het hele team bedanken.

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
Keuken is geplaatst deze week helemaal happy🥳💪
Ik ben naar keukensale Leiderdorp geweest bij Jeroen.
Ik ben geeneens meer naar andere winkels gegaan! Voelde allemaal goed. Geen druk op kopen, denken met je mee, melden ook eerlijk als iets beter kan. De 3d impressie is geweldig om te zien. Als je een budget heb helpen ze je met bepaalde keuzes maken als je soms te veel eisen hebt en helpen ze je met andere keuzes maken zodat het toch in je budget valt en toch naar de wensen die je wil 💪.
Niet te vergeten onze inmeter Ivo top tot op millimeter nauwkeurig alles ingemeten.
Als ik weer een keuken nodig heb kom ik zeker terug.
Inmiddels al meer vrienden die kant opgestuurd en hebben ook gekocht.

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
Goed geholpen door Marijn !
En geslaagd met de keuken
We kunnen niet wachten op de levering

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
In februari 2025 hebben wij een keuken gekocht bij Keukensale Leiderdorp. Tijdens de montage ging het direct mis: een kast was verkeerd geleverd doordat er in het ontwerp een greeplijst was vergeten. In plaats van dit netjes te bespreken, zijn zonder onze toestemming de scharnieren aangepast.
Tijdens de montageweek was de verantwoordelijke medewerker niet bereikbaar en kon niemand anders ons helpen. Wij werden letterlijk gedwongen om samen met de monteur een beslissing te nemen, zonder te weten wat de gevolgen zouden zijn.
Daarna begon het pas echt frustrerend te worden. Onze klacht is langs meerdere medewerkers gegaan en wij moesten telkens opnieuw uitleggen wat er mis was. Er werd wel erkend dat er fouten waren gemaakt, maar geen van de medewerkers kwam met een concrete oplossing of nam echt de verantwoordelijkheid. Oprechte excuses of betrokkenheid hebben wij daarbij niet ervaren. Communicatie bleef vaag en nietszeggend en ook vanuit ervaring @ keukensale . com kwam geen enkele concrete hulp.
Inmiddels zijn wij een jaar verder en hebben wij zelfs advocaten moeten inschakelen. Ondanks dat er duidelijk fouten zijn gemaakt, is er nog steeds niets opgelost of een passende compensatie geboden.
Wij zitten nog steeds met een keuken die afwijkt van waar wij akkoord op hebben gegeven en waarvoor wij hebben betaald. Dit hele traject heeft ons vooral frustratie, tijd, ergernis en energie gekost.
Ons advies: bespaar jezelf deze ervaring en kijk verder.
Goede ervaring bij Keukensale Leiderdorp. We zijn geholpen door Marijn, die rustig de tijd nam om alles uit te leggen en mee te denken over de indeling en opties. Heel prettig geholpen en ik ben erg blij met de uiteindelijke keuken.

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
Voor mijn nieuwe huis een aanpassing aan de bestaande keuken gekocht, onder andere extra kastruimte gecreëerd. Goed geholpen door Jeroen van Keukensale Leiderdorp die meedacht en in de winkel liet zien hoe het er dan uit kwam te zien.

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
Verkoper nam echt de tijd voor ons. Goede afspraken gemaakt. 2 badkamers en toilet gekocht. eerder ook al goede ervaringen met Sani sale

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
Een keuken besteld bij keukensale Leiderdorp. We werden prettig geholpen. Er wordt meegedacht met de opties en de ruimte die je hebt. Er word alle tijd genomen om je te helpen
Door de tekeningen die worden gemaakt, kan je je een goede voorstelling maken hoe je keuken er uit komt te zien in je woning.
Benieuwd naar het eindresultaat!

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
Vanaf het eerste gesprek ben ik supergoed geholpen. Er werd echt geluisterd en meegedacht.

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
Heel goed geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om een ontwerp te maken en tijdens het maken werden we door de showroom meegenomen om verschillende opties te bekijken. We waren alleen van plan ons te informeren maar uiteindelijk hebben we besloten om de keuken direct te kopen. Erg blij met onze koop!

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
10 jaar geleden hebben wij onze keuken bij keukensale.com in Leiderdorp gekocht. Afgelopen zondag waren we weer bij keukensale.com in Leiderdorp voor nieuwe bestekvakken voor één van onze lade. We kregen deze gratis van de medewerker. Als dat geen service is, 10 jaar na aankoop van onze keuken!!! Echt super bedankt Keukensale Leiderdorp!!! 5 dikke sterren voor jullie!!!

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
Wat ben ik blij dat ik mijn keuken bij keukensale heb gekocht. Alles is tip top geregeld. Ze zijn goed bereikbaar en hebben top service. Vandaag heeft Peter een aantal aanpassingen gedaan en heeft ervoor gezorgd dat mijn keuken weer op en top is met prachtige aanrechtverlichting. Ik raad iedereen Keukensale Leiderdrop en Utrecht aan.

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
Wij hebben een bijzonder fijne en plezierige ervaring gehad bij het uitkiezen van onze droomkeuken. Yizi heeft ons hier uitstekend bij geholpen. Ze heeft een scherp oog voor detail en neemt alle mogelijkheden zorgvuldig met je door, waardoor je er zeker van bent dat aan alles is gedacht. Het team in Leiderdorp is oprecht betrokken bij het leveren van de beste service; tussentijds keken meerdere medewerkers mee met het ontwerp. Ook Jeroen en Ivo kwamen met waardevolle suggesties, wat ervoor zorgde dat het hele proces zeer soepel verliep.

Antwoord van Keukensale.com - Leiderdorp
Wederom een goede review voor keukensale leiderdorp. Zojuist een kapotte kookplaat gemeld, door mijn eigen schuld. Ze hebben me kundig en snel voorzien van een offerte die ik bij de verzekering kon indienen. Heel fijn dat ze zo snel en kundig werken. Dit keer was het Jeroen die me goed heeft geholpen, mijn dank ik groot!