Super slecht bedrijf
Super slecht bedrijf. Hier niet je auto kopen!
Ze komen heel lief over op het eerdte gezicht maar op het moment wanneer je verliefd bent geworden op een auto gaan ze je helemaal uitkleden. Afspraken worden niet na gekomen. Tijdens de proefrit van de auto aangegeven wat de issues zijn. Ilias geeft aan dat hij het zou regelen maar om de auto apart te houden moet er een aanbetaling worden gedaan. Oke ook geen probleem. Vervolgens is de auto betaald en het probleem in de lane system nog steeds niet verholpen. Je raad het al.. meerdere malen contact opgezocht maar tevergeefs ik krijg geen terugbel verzoek noch word de telefoon opgenomen. Maar toen we de auto gekocht hadden of afspraken maakte om de auto te komen was die ineens wel bereikbaar na 1x over laten gaan nam die heel lief de telefoon op. Ik raaad niemand aan om hier zijn auto te kopen. Schijnheilige boeven zijn het. En ook zeker geen aanbetaling doen want anders ben je je geld kwijt als je van gedachte veranderd. NIET HIER JE AUTO KOPEN. 9/10 zijn geimporteerde schade auto’s die opgeknapt zijn.!!!!!!!