Forsinket anmeldelse vedrørende køb i december. Jeg bestilte et armbånd til julegave, men pakken blev desværre væk under forsendelsen. Khani tilbød uden tøven en løsning og sendte hurtigt et nyt armbå... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
At modtage en eller flere af disse vandfaste utrolig smukke smykker glæder enhver kvinde ❤️ oveni i glæden,vil du mærke goden og varmen i sjælen Ved at læse betydning, historien til disse smykker... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastiske smukke smykker til en herlig pris! Smykkerne var allerede klare til afhentning efter en dag, og ejerne var meget venlige og søde. Det er så skønt at endelig finde nogle smykker, der er van... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super flotte smykker - har gået med dem uafbrudt i et par måneder nu, og de er stadig lige så flotte på trods af klorvand, saltvand, bad, sved mm. Normalt mister guldbelagte smykker farven lynhurtig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
KHANI Smykker tilbyder udelukkende prisvenlige, vandfaste og allergivenlige PVD-belagte smykker fremstillet af 316L kirurgisk stål. Vi har slidstærke smykker i både guld og sølv, og du finder dem til Danmarks bedste priser på KHANI.dk! 🌟
Vangede Bygade, 2820, Gentofte, Denemarken

Antwoord van KHANI Smykker
Vil gerne have lov til at rose jeres altid gode service og imødekommenhed …dejligt at møde nogle mennesker der vare er går en ekstra mil. For lige at hjælpe … tak for det og tak for en god service .

Antwoord van KHANI Smykker
Hurtig levering og glad barnebarn ..Fint smykke .

Antwoord van KHANI Smykker
Super hurtig levering, sød indpakning og smukke produkter!

Antwoord van KHANI Smykker
Khani er hurtige til at svare på spørgsmål, og er altid venlige! Smykkerne er virkelig god kvalitet og mister ingen farve🙌

Antwoord van KHANI Smykker
Super god service. Havde bestilt en pakke midt i dec. Den nået desværre ikke frem inden juleaften. Men der var en god mail kontakt og de kontaktet GLS og det gjorde jeg også selv, så det blev lavet en efterlysning. Nu er pakken fundet og modtaget. Men de har været på mailen og svaret hurtig og informeret.

Antwoord van KHANI Smykker
Ved at læse betydning, historien til disse smykker
fra KHANI
Meget positiv oplevelse for mig, er slet ikke færdig med at besøge KHANI hjemme side.

Antwoord van KHANI Smykker
Det hele spillede, bestilling og levering.
Har ikke set julegaven
Det er første gang jeg har set et svar og tak fra et firma 😀 Det syntes jeg er flot Tak

Antwoord van KHANI Smykker
Gode smykker og mister ikke shine. JEG ELSKER ALLE DE SMYKKER JEG HAR KØBT DER FRA!!!

Antwoord van KHANI Smykker
Smykkerne er super gode! Men de har et hjul på hjemmesiden hvor man kan vinde gratis ting eller rabat koder, men man for ikke sendt koden til at få det + når man modtager noget lover de et gratis armbånd hvis man deler et billede af deres smykker på ens Instagram story, men det for man heller ikke. Så i bund og grund mange løfter som de ikke kan holde
Efter en god samtale med Khani er alle misforståelser ordnet

Antwoord van KHANI Smykker
Late delivery which was handled perfectly by the Company. Arrived in time for the date of the celebration.

Antwoord van KHANI Smykker
Super søde mennesker, rigtig god service. God pris, pæne smykker, kan klart anbefale.😊

Antwoord van KHANI Smykker
Normalt mister guldbelagte smykker farven lynhurtigt på min hud, så jeg er virkelig tilfreds!

Antwoord van KHANI Smykker
Super fine smykker perfekte som gave til min lillesøster :))

Antwoord van KHANI Smykker
Lees meer over geverifieerde reviews.