Koop ergens anders!
Update: Zojuist zijn wij langs een goede schoenmakerij geweest. Deze bevestigen de uitermate slechte kwaliteit van deze schoenen. Wellicht productiefout of gewoon slecht materiaal. Ze geven ook aan dat de binnenkant van de schoenen er perfect uitzien, veters goed losgemaakt bij aantrekken en geen slijtagesporen, duidt op zuinigheid. Van intensief gebruik of misbruik van de schoenen is geen sprake. Bevestigd mijn mening, koop uw schoenen ergens anders.
Het begon goed, vriendelijk geholpen in een leuke winkel.
Flink gespaard voor een paar dure schoenen. Na 1,5 maand komen er op onverklaarbare wijze barstjes in het materiaal van de schoenen.
Dit moet onder garantie vallen denk je dan. Voorzichtig mee omgegaan. Dus contact gezocht met de winkel. Er werd beloofd dat er contact opgenomen zou worden, maar dit gebeurde niet. Dus nogmaals contact gezocht. Er werd al gelijk gezegd, zonder de schoenen 'live' te zien dat dit door intensief gebruik is. Dat zou knap zijn na 1,5 maand. Bij slecht weer niet eens gedragen. En natuurlijk dacht ik eerst ook dat de beschadigingen kwamen door ergens langs te zijn gegaan. Maar het is rondom de schoenen, bij alle 2. Dit is geen toeval.
Maar goed langs de winkel gegaan. En de eigenaar bleef bij dit verhaal. Te meer omdat hij aangaf dit zelf niet te kunnen verhalen bij Nike zelf. Niet leuk voor hem, maar als klant heb je hier geen boodschap aan. Hij zou het navragen bij zijn verzekering en zou hij hierop een afgesproken tijdstip op terugkomen. Wederom niet gebeurd. Ik dacht nog, wellicht heeft hij het druk en wacht ik nog een dag. Maar helaas. Dus weer zelf contact opgenomen. De verzekering keert niks uit en gebeurd er dus niks. Mijn garantie van 28 dagen(!?) is ook voorbij, dus niks aan te doen.
Natuurlijk laat ik het hier niet bij zitten en heb ik al wat stappen ondernomen en wordt dit een geschil.
Ik hoop dat wij er toch uit gaan komen. Mocht dit gebeuren, laat ik het via deze recentie weten.
Maar goed denk goed na of je hier loopt, de aftersales zijn niet ronduit slecht en het product relatief duur.
9 oktober 2022