Proficiat met jullie 4 jarig bestaan en dank je wel voor de kortingsactie. Daardoor hebben mijn opvangkindjes weer heel wat nieuw en degelijk materiaal om mee te spelen.
Het Waytoplay pakketje was bedoeld als geschenk voor de eerste verjaardag van onze kleinzoon Nathan. Het pakket werd tijdig en stevig verpakt geleverd . Extra leuk waren ook de extra geleverde nepta... Toon meer
Leuk aanbod. Stelt het aanbod ook via instagram voor waardoor je nieuwe producten leert kennen. Zeer behulpzaam, je merkt dat hart en ziel achter/in deze winkel aanwezig is. Super service, snelle reac... Toon meer
Prachtig initiatief met alleen maar leuk en verantwoord speelgoed!! Vlotte levering met een persoonlijk kaartje erbij. Ook een vergetelheid wordt, met dezelfde inzet en betrokkenheid, vlot en snel... Toon meer
Een webshop met focus op duurzaam speelgoed en open einde spel.
Du Montstraat 47, 2100, Deurne, België
- 0472814229
- hallo@dekinderwinkel.be
- kiddikiddo.be
Love it! ❤️
Snelle verzending, top productjes en een hele lieve en behulpzame service. Top! 🥰
Proficiat met jullie 4 jarig bestaan en…
Vlotte bestelling en verzending
Vlotte bestelling en verzending.
Fijne attentie, het kaartje met geschreven boodschap in de doos.

Vlotte bestelling en levering
Vlotte bestelling en levering. Dochter is heel blij met haar hexbugs als paascadeau :-)

Aanrader!
Zelfs op zondag kreeg ik een antwoord op mijn vraag, ik ben super content van de service! Bovendien heeft de kinderwinkel de mooiste spullen. Echt een dikke aanrader om hier te shoppen!

Antwoord van De Kinderwinkel
Snelle levering en fijne uitleg toen ik…
Snelle levering en fijne uitleg toen ik mijn twijfels uitte bij Yentl. Voelt heel persoonlijk en warm, niet “zomaar een webshop”.

Antwoord van De Kinderwinkel
Heel snelle verwerking van de…
Heel snelle verwerking van de bestelling en leuk verpakt met mooi kaartje en stickertjes erbij.

Fantastische materialen
Fantastische materialen, leuke tips en topservice! Mijn kleuters en ik zijn fan 😊

Communicatie kan beter.
Ik vind dat De Kinderwinkel een heel fijn assortiment heeft aan speelgoed en dit aan een goede, eerlijke prijs.
Ik vond het jammer dat ik ze niet makkelijk kon bereiken om mijn pakje op te halen. Ik kreeg een mail om verder af te spreken voor mijn pakje. Ik heb hier op geantwoord (via hetzelfde kanaal) maar kreeg meermaals geen antwoord. Mijn mail was blijkbaar in de spam geraakt. Dit is best lastig voor de klant. Via chat heb ik ze uiteindelijk kunnen bereiken,
maar dat was best ook wel een verwarrend kanaal. Communicatie kan beter, vind ik persoonlijk. Als ik nog eens iets zou kopen, zou ik het zeker laten leveren. Er was ook maar een beperkte tijdspanne dat ik er terecht kon.

Goedkoop
Goedkoop, leuk jammer dat het beetje slecht was ingepakt want er zaten breekbare spullen in

Prachtige winkel
Prachtige winkel, moeilijk om te kiezen…
Snelle verwerking van je bestelling en indien nodig ook altijd fijn advies.

Antwoord van De Kinderwinkel
Wat een schitterend werkende website
Wat een schitterend werkende website. Produkt tijdig geleverd en ook juiste info ontvangen. Top!

Antwoord van De Kinderwinkel
Bestelling heel snel en mooi ingepakt…
Bestelling heel snel en mooi ingepakt ontvangen. Alles prima in orde!

Topsite voor topspeelgoed
Ik heb al regelmatig bij De Kinderwinkel besteld.
Aangekochte zaken zien er precies uit zoals op de website, levering verloopt vlot.

Antwoord van De Kinderwinkel
Supersnelle en vriendelijke afhandeling…
Supersnelle en vriendelijke afhandeling van de online aankopen.