Kidok

Na grondig onderzoek heb ik bij deze winkel een laptop gekocht voor mijn studie. De specificaties op de website waren duidelijk en de prijs was scherp. De levering verliep soepel en de laptop was... Toon meer

1. Elektronicawinkel

Wij zijn een betrouwbare elektronicawinkel gespecialiseerd in computers, laptops, mobiele telefoons, speakers en nog veel meer. Ons doel is om hoogwaardige elektronica aan te bieden voor de beste prijzen, zonder concessies te doen aan service of kwaliteit. Met een passie voor technologie en klanttevredenheid streven wij ernaar om elke klant te helpen het juiste product te vinden. Transparantie, snelle levering en uitstekende ondersteuning staan bij ons centraal. Bij ons shop je veilig, voordelig en met vertrouwen.

12 dagen geleden een mobiele telefoon …

12 dagen geleden een mobiele telefoon besteld via de website. Wel betaald. Geen bevestigingsmail. Winkel is niet te bereiken via telefoon, contactformulier of email. Omdat ik de website niet kende even gekeken op trustpilot of het betrouwbaar was. Uitermate betrouwbare webwinkel staat erop met een hele hoge betrouwbaarheidsscore. Ik begrijp werkelijk waar niet wat je aan trustpilot hebt. Kidok.eu zijn pure oplichters die elke dag mensen oplichten. Hoe is het mogelijk dat deze zo goed beoordeeld worden op trustpilot. Zo kan je wel stoppen met trustpilot, want er klopt niks van.

10 december 2025

LET OP DIT IS SCAM.

LET OP DIT IS SCAM.

Maandag heeft mijn vriend de dji mini 3 drone aangekocht. De site is zodanig ontwikkeld door professionele oplichters dat het lijkt alsof het echt is. We kregen een e-mail van DPD via een nepemail @dpdexpress.eu (bestaat helemaal niet na contact te hebben gehad met DPD). Het IBAN nummer waar naartoe overgemaakt moet worden blijkt meer praktijken te hebben op andere sites. Politie onderzoek is ingesteld en ik ga het hier niet bij laten zitten. Zogenaamd een e-mail Gekregen dat geld terug gestort werd , ook hier geloof ik helemaal niets van. Zodra ik mijn geld vandaag nog niet heb ontvangen komt de IBAN met alle gegevens op internet.

1 december 2025

PAS OP!

PAS OP!! DIT IS SCAM WEBSITE MET NEPPE REVIEWS. Alle reviews zijn van 4 a 5 dagen geleden, net als de kvk inschrijving. Gelieve melding/aangifte doen en zo veel slechte reviews plaatsen

3 december 2025

Oplichters - pas op!

Pas op, scam! Alle reviews zijn zonder uitnodiging, het bedrijf zit niet op de locatie waar ze zeggen te zitten. Trap er niet in! De reviews die hier staan zijn nep, deze mensen hebben ook andere sites van dezelfde oplichters gereviewed. Ze antwoorden wel op e-mails, maar trap er niet in. Het telefoonnummer staat uit en de locatie zit op een plek van een failliet restaurant.

Aanvulling:
De reviewers beoordelen op Trustpilot alleen sites van deze oplichters, klik op 1 van de recensenten om de andere recensies te zien. Je ziet dan positieve reviews over sites als Foso.eu, igida.eu, amto.eu, dit zijn sites die bekend staan als scams.

1 december 2025
Logo Kidok

Antwoord van Kidok

Beste,

Dank u voor uw bericht. We begrijpen dat onze werkwijze vragen kan oproepen en lichten dit graag toe.

Ons bedrijf werkt volledig online en maakt gebruik van een extern magazijn. Daarom is er geen fysieke winkel of afhaallocatie aanwezig op het geregistreerde adres. Dit is gebruikelijk voor webshops die via centrale opslag verzenden.
Ons telefoonnummer is tijdelijk buiten gebruik omdat onze klantenservice momenteel uitsluitend via e-mail werkt — op die manier kunnen wij sneller en nauwkeuriger reageren.

Alle reviews zijn afkomstig van echte klanten. Wij nodigen klanten niet uit om een beoordeling achter te laten; zij doen dit vrijwillig na hun aankoop.

We leveren dagelijks bestellingen in heel Europa en helpen klanten graag bij eventuele vragen of problemen. Mocht u specifieke informatie of bewijs hebben dat op een misverstand wijst, dan vragen wij u vriendelijk om dit met ons te delen via e-mail, zodat we dit kunnen onderzoeken.

KIDOK.EU

Uitzonderlijke betrouwbaarheid en service

Ik sta versteld van de consistent hoge kwaliteit van deze winkel. Elke bestelling wordt met dezelfde precisie en zorgvuldigheid behandeld. De communicatie is altijd duidelijk en tijdig, en de producten worden steevast perfect verpakt aangeleverd. Wat mij vooral bevalt is de professionele houding van het hele team - van de websitemoderator tot de bezorgservice. Een winkel die zijn reputatie volledig waarmaakt!

Perfect

Alles was perfect: duidelijke website, snelle bestelling, snelle levering en goede producten. Klantenservice was ook erg behulpzaam. Zeker een winkel om te onthouden!

25 november 2025

Betrouwbare webwinkel

Deze winkel heeft mij volledig overtuigd. Snelle levering, goede kwaliteit producten en professionele service. Wat mij vooral is bijgebleven is de persoonlijke aandacht en de snelle reactie op vragen. Een betrouwbare partner voor al je aankopen!

24 november 2025

Uitstekende service

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met deze winkel. De communicatie was duidelijk, de levering snel en de producten zijn van goede kwaliteit. De klantenservice was behulpzaam en professioneel. Zeker een aanrader!

Goede winkel

Duidelijke website, snelle levering. Producten zijn van goede kwaliteit. Klantenservice reageert snel. Prettige winkel om zaken mee te doen.

Uitzonderlijke klantgerichtheid

Ik sta versteld van de service van deze winkel. Niet alleen was de levering extreem snel en de verpakking perfect, maar de klantenservice toonde oprechte betrokkenheid. Toen ik een technische vraag had, nam de medewerker uitgebreid de tijd om mij deskundig advies te geven. Deze persoonlijke aandacht is uniek!

Perfecte ervaring

Snelle levering, goede communicatie, perfecte producten. Wat wil je nog meer? Deze winkel is betrouwbaar en professioneel. Aanrader!

Kleine moeite, groot plezier

Na mijn bestelling had ik nog een vraag over een accessoire. De klantenservice reageerde direct en bood aan het gewenste artikel dezelfde dag nog mee te sturen. Zo'n service zie je niet vaak! Het accessoire was perfect compatibel en de kwaliteit is uitstekend. Deze persoonlijke aandacht maakt het verschil tussen een goede en een uitstekende winkel.

Topkwaliteit

Zeer tevreden met mijn aankoop. Product is van goede kwaliteit en werd snel geleverd.

Uitzonderlijke kwaliteit

Deze winkel heeft mij volledig overtuigd. Van de duidelijke website tot de snelle, correcte levering - alles is perfect geregeld. Het product is van uitstekende kwaliteit en functioneert feilloos. De klantenservice is professioneel en behulpzaam. Een absolute aanrader!

Perfect in elk opzicht

Mijn ervaring met deze elektronica-winkel is ronduit fantastisch. De website is intuïtief en biedt uitgebreide productinformatie, waardoor ik eenvoudig de juiste keuze kon maken. Het bestelproces verliep soepel en ik ontving direct een duidelijke bevestiging. De levering was indrukwekkend snel - mijn bestelling arriveerde de volgende ochtend, perfect verpakt. Het product is van superieure kwaliteit en functioneert feilloos. De klantenservice is uitzonderlijk: snel, vriendelijk en deskundig. Deze winkel combineert alle elementen van perfect online winkelen!

20 november 2025

Uitstekende service en kwaliteit

Wat een prettige winkelervaring! Van het bestellen op de duidelijke website tot de snelle levering - alles verliep perfect. Mijn bestelling was de volgende dag al in huis, keurig verpakt. Het product werkt perfect en ziet er mooi uit. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk op mijn vragen. Zeker voor herhaling vatbaar!

28 november 2025

Een toonbeeld van perfecte service

Mijn aankoop ervaring bij deze webwinkel was ronduit fantastisch. De website is uiterst gebruiksvriendelijk en biedt een schat aan gedetailleerde productinformatie. Het bestelproces verliep moeiteloos en binnen enkele minuten had ik een duidelijke bevestiging ontvangen. Wat mij het meest imponeerde was de razendsnelle levering; mijn bestelling arriveerde de volgende ochtend al, perfect verpakt in stevig materiaal. Het elektronische apparaat functioneert feilloos en de kwaliteit is uitstekend. Ook de klantenservice verdient een pluim: mijn technische vraag werd binnen een uur beantwoord met een deskundig en uitgebreid advies. Deze winkel combineert op ideale wijze een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, snelle service en uitstekende klantenzorg. Zonder enige twijfel wordt dit mijn vaste adres voor toekomstige aankopen. Een absolute aanrader!

27 november 2025

Consistent uitstekend in elk aspect

Mijn ervaringen met deze webwinkel blijven mij verbazen. Van de overzichtelijke website met uitgebreide productinformatie tot de snelle, correcte levering - elk element is perfect afgestemd op de behoeften van de klant. Mijn laatste bestelling arriveerde de volgende dag, keurig verpakt en in perfecte staat. Het product, een technisch complex apparaat, functioneert al wekenlang feilloos en de kwaliteit is exact zoals beschreven. De klantenservice reageert altijd snel en deskundig, of het nu gaat om technische vragen of advies over accessoires. Deze winkel bewijst dat online winkelen wél perfect kan verlopen, met aandacht voor detail en een oprechte focus op klanttevredenheid. Een absolute aanrader voor serieuze kopers van elektronica.

21 november 2025