Kids2go gids

De revolutionaire smart AI bot werkt super en leuke activiteiten gevonden op een paar seconden voor het hele gids! Ook de notificaties in de gratis app. zijn zeer nuttig met actieve kids op de achter... Toon meer

Kids2Go is een fijne app om je kinderactiviteiten op te kunnen promoten. De app is gebruiksvriendelijk en zeer effectief. Zeker een aanrader!

1. Amusementscentrum voor kinderen
  2. Vrijetijdscentrum

KIDS2GO & ME2GO verenigt organisaties die de leukste activiteiten en uitjes aanbieden! Download vandaag nog onze GRATIS app..: dé GO TO app. en krijg inspiratie en notificaties van events, overal en altijd! Wij helpen al deze fijne organisaties met opvallen!

Een aanrader!

15 augustus 2024

Antwoord van Kids2go gids

Hartelijk dank Jorik! Altijd fijn om te horen! ;-)

Heel handig overzicht

Heel handig overzicht voor kinderactiviteiten. Dankzij kids2go ga ik niet enkel naar een kinderboerderij of binnenspeeltuin, maar ga ik nu ook vaker naar activiteiten zoals laser VR game en een bowling. Bedankt om dit leuke platform op te richten

1 augustus 2024

Antwoord van Kids2go gids

Mercikes Bob! Wij doen onze uiterste best om ouders verborgen pareltjes te leren kennen...! :-)

De revolutionaire smart AI bot werkt…

Ook de notificaties in de gratis app. zijn zeer nuttig met actieve kids op de achterbank. :-)

16 augustus 2024

Antwoord van Kids2go gids

Dank Mevrouw Katteels voor deze positieve feedback! Wij gaan voor blije gezichtjes! :-)

Slechte ervaring... geld kwijt

Helaas heb ik de bestelde jas terug moeten sturen. Ik heb hem in zeer nette en ongedragen staat terug in de doos gedaan en verstuurd. Vervolgens geeft men aan de retour niet te accepteren omdat het kaartje ontbrak. Ik heb het kaartje nooit verwijderd! Omdat ze mijn geld niet wilde terugstorten vroeg ik om de jas terug te sturen naar mij zodat ik iemand anders er blij mee kon maken, na maanden mailen en vage antwoorden heb ik nog steeds geen geld en geen jas.

10 november 2022

Super mooie kleren

Super mooie kleren voor mijn 3 jongens voor een hele mooie betaalbare prijs en uitstekende service qua geen verzendkosten betalen vanuit België naar Nederland

14 oktober 2021

Coole kidskleding

Leuke merkkleding voor kinderen aan onklopbare prijzen, snelle verzending en nog een extra cadeautje in het pakket. Top!

10 september 2021

Zo blij mee.

Kleding nog mooier dan op de foto. Er zat ook nog een extraatje in de doos. (Sokjes van feetje). Zo leuk. Levering was ook erg snel. En dat voor een heel zacht prijsje.

7 september 2021

Zeer tevreden!

Leuke site, met leuke koopjes! Goed geholpen. Zeker aan te raden. Ik kom er zeker terug 😀

1 september 2021

Helemaal blij!

Even kijken op de shop! Jep, besteld! De volgende dag aan de deur, en bij het open doen zaten er nog leuke extraatjes bij voor de zoon, helemaal blij dus!

26 mei 2021