Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt to stressbolde hvoraf den ene blev modtaget med en revne ved lukningen, der gjorde at den lækkede. Heldigvis skulle jeg blot oplyse dem om det på mail og jeg fik hurtigt svar ti... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Produkter fra Shein. Læseplader som koster flere hundrede kroner hos Kidsmoving, kan købes på Shein for 26kr for 12 stk. Når man oplyser om dette på facebook blokerer virksomheden bare og (vil jeg g... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte finmotorisk hjælpekasse med bl.a. hjælpesaks til min tumling og et dimsekit til min teenager. Modtog de lækreste sager i flotte stofposer til opbevaring og folder med brugsanvisning. Lig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt produkter hos KidsMoving til alle tre børn. Det har, især, for vores mellemste været fantastisk med nogle dimse redskaber til skoledagen, som giver ham mere ro til at koncentrere sig. Vi h... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Onderwijsbenodigdheden winkel

Geschreven door het bedrijf

KidsMoving arbejder på at skabe de bedste rammer for alle børn i skolen og derhjemme, således at trivsel og læring optimeres. Vi sælger Hjælpekasser til børn med motorisk uro, Hjælpekasser til børn med finmotoriske udfordringer, Læseplader til børn med læseudfordringer, guides, Læringsplakater og meget mere. Altsammen noget der hjælper mange børn, og som vi mener bør være standard i ethvert klasselokale i dette land. Vi sælger både til forældre og til skoler, børnehaver og Sfo'er. Vi er ekstremt passionerede i at give alle børn i Danmark en genvej til succes i læring.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har prøvet at kontakte jer

Jeg har prøvet at kontakte jer, da mit produkt var gået i stykker da jeg modtog det, men intet svar.

5 februari 2024
Logo Kidsmoving

Antwoord van Kidsmoving

Kære Julie
Undskyld - Vi er så kede af din oplevelse. Vi har forsøgt at finde en mail fra dig, men der må være gået noget galt, for vi kan ikke finde din henvendelse.
Vil du ikke være sød at skrive til os på info@kidsmoving.dk og fortælle os, hvad der er sket? Så får du selvfølgeligt erstattet det produkt der er gået i stykker med det samme.
Bedste hilsner fra Katrine

Mit barnebarn på 8 år

Mit barnebarn på 8 år, siger. “Den er rigtig god. Jeg bruger den hver gang jeg skal læse. Det er meget bedre og jeg får meget mere lyst til at læse”.

22 februari 2024

Produkter der virker

Når man har et uroligt barn der ikke har fuld kropskontrol eller hurtigt mister koncentrationen, så er Kidsmovings produkter virkelig en hjælp. Vi er både glade for deres dimseting samt stoleelastikkerne herhjemme.

7 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I ordered a few items back in Nov

I ordered a few items back in Nov. Stretchy noodles, koosh ball and some full sized reading plates for my daughter. These are great so far, she uses them to help relieve anxiety while out in public or before/during exams. The reading plates seem fine, only a few of the colors (the blue hues) worked for her so we kept those and gave the rest to her school, maybe they can use them for other kids who are struggling.

I think it would be great if the shop offered single colors, for some ppl certain colors will work better than others. It would be better if we have to replace them to not have to order all the colors when she only needs the blues. Very fast delivery, products were as described so was over all good.

24 november 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.