Geen enkele ster!
Geen enkele ster!
Op 8 juni dit jaar heb ik via het Media Markt-platform een computer bij Kiebel gekocht. Volgens het bedrijf werd deze op 9 juni vanuit Duitsland naar België verzonden. De laatste DHL-scan vond plaats op 10 juni 2026 om 06:14 uur.
Omdat het artikel niet op tijd werd geleverd (de uiteindelijke leverdatum was 12 juni), heb ik contact op deze dag opgenomen met het bedrijf om de situatie op te helderen. Een medewerker van de klantenservice, met de bijnaam Kai Lehmann, adviseerde me geduld te hebben.
Al mijn daaropvolgende pogingen om de situatie via de klantenservice van Media Markt op te lossen, die zich beperkten tot correspondentie met de partner, zijn tot nu toe zonder succes gebleven. Mijn verzoek aan Kiebel om de bestelling te annuleren en mijn geld terug te storten is geweigerd. Bovendien is de persoon die zich Kai Lehmann noemt erg onvriendelijk in zijn correspondentie: hij is onbeleefd, gebruikt uitroeptekens, bepaalde woorden zijn in hoofdletters getypt en verdraait de feiten. Dit is typisch gedrag van oplichters en niet van een medewerker van de klantenservice. De kans is heel groot dat het kantoor waaruit ze werken niet in Duitsland zich bevindt, maar ergens in Oekraïne of Moldavië, aangezien deze vorm van communicatie (woordenschat, zinsbouw en directe beledigingen) niet typisch is voor Europeanen. Citaat van een mail : "we leggen het u graag voor de tiende keer uit, geen probleem".
En nu? Ik heb noch mijn geld terug, noch computer die natuurlijk gestolen is.
Ik vermoed dat het bedrijf op mijn opmerking zal reageren, maar ongeacht van argumenten van tegenpartij wil ik iedereen waarschuwen om niets bij dit bedrijf te kopen. Anders riskeert u niet alleen uw geld kwijt te raken, maar ook een hoop agressie te krijgen.