Rigtig nem og præcis kommunikation om pris, tid m.v. På dagen kom de som aftalt, præcist på tiden og var overraskende hurtigt færdige med perfekt og professionelt resultat + Man føler virkelig man s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde en baghave som var blevet til en jungle da gamle ejer intet havde gjort. Patrick og hans folk kom, på 1 dag ryddet de hele baghaven, skel til skel. Fjernede gynge stativ, rev hønsehus ned.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super professionelle og effektive. God dialog med Patrick. Alle aftaler er overholdt og vores meget store fyrretræ kom effektivt ned og rodfræset, selvom at det var på et utilgængeligt sted. Der er r... Toon meer
Godt beskæringarbejde. Men det gode indtryk trækkes lidt ned af, at deres lift har efterladt hjulspor i haven hvilket Patrick har tilbudt at udbedre, så det håber jeg på bliver godt.
Hos Kihlgast TT tilbyder vi alt inden for træfældning, træpleje og beplantning. Med 12 års erfaring er vi også klar til at give et bud på din opgave. Vi opererer på Sjælland og er klar til at give os i kast med dit træ-projekt.
Sibirien 11, 4672, Klippinge, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Top professionelt arbejde og meget pænt ryddet op. Vil klart anbefale Patrick og hans team:-)
Det laver en pænt stykke arbejde, og så rydder det op efter sig.👍👌
Godt beskæringarbejde.
Hurtige og effektive.
Kommer til aftalt tid.
Har brugt firmaet før, og anbefaler det gerne.
Venlig og informativ orientering i telefonen. Efterfølgende ved personlig ontakt på min bopæl. Alle aftaler overholdt og stedet ryddet pænt og ordentlig.
Jeg er yderst tilfreds.
Pålidelig , dygtig og flotte priser- Generelt bare en god "håndværker" du kan regne med!
Nem at komme i kontakt med og nemme at lave aftaler med.
De meget patentlige og effektive.
Alt står pænt og alt haveaffald er ryddet væk inden de går.
Kæmpe ros til Kihlgast Træfældning! De fældede et stort træ hurtigt og sikkert, og der var ikke en eneste gren eller flis tilbage bagefter. Effektivt, professionelt og med stor respekt for omgivelserne. Kan varmt anbefales.
Rigtig flot arbejde pæn oprydning
Pris ok for 3 mands arbejde
Takker
de gjorde deres arbejde kontroleret og ryddede op efter sig
Professionelt arbejde og pæn oprydning.
Friske og rare folk der kom med ideer som gjorde haven og vores ønskede parkerings areal bedre end ventet.
Vi bruger absolut Kihlgast Træfældning &Træpleje igen.
Super effektive og hurtige og høj kvalitet i leverancen.
Og ikke mindst meget imødekommende unge mennesker! Stor anbefaling herfra!