Tijdens mijn derde zwangerschap nieuwsgierig geraakt naar postpartum behandelingen en besloten mezelf hierop te trakteren. Wat een waanzinnige ervaring! Kimberley stelde me enorm op mijn gemak en maak... Toon meer
Een heerlijke post partum massage behandeling en Yoni Steam aan huis gehad van Kiki Mae. Echt een cadeau, een aanrader voor iedere mama. Het was bijzonder, emotioneel, ontladend, afsluitend en oo... Toon meer
Bij Kiki Mae boek je selfcare behandelingen voor in je kraamweek. Na de bevalling verschuift alle aandacht naar de baby. Maar wie zorgt er voor de mama?Div. oosterse behandelingen zoals een kraammassage met verwarmde kruidenstempels, Bengkung buikbinding, yonisteam en moxa behandeling
Nederland
- info@kiki-mae.nl
- kiki-mae.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Kraambehandeling
Ik ben 3 weken eerder bevallen middels een spoedkeizersnede. Marieke is geduldig en luistert naar je wensen. Ik vond het ook therapeutisch en fijn dat er ook aandacht werd besteed naar de bevalling en naar de moeder. Ik kan alle kraamvrouwen een kraambehandeling aanbevelen! Nogmaals bedankt Marieke
Het is zoveel meer dan alleen de behandeling
Het is niet alleen de massage. Het is de hele beleving; de geuren, de sfeer, de aandacht. Iedere vrouw postpartum zou dit zichzelf moeten gunnen!
Een mooie ervaring, zeker een aanrader!
Ik ben heel fijn geholpen door Amber van Kiki Mae. Ik heb een week na mijn bevalling een combideal (yoni steam, buikmassage en buikbinding) + moxa geboekt.
Het allerfijnst qua behandeling vond ik de yoni steam. Ik zat nog midden in m’n heftige hormonen en deze behandeling verwarmde mij echt van binnen uit.
Amber was heel lief en geduldig, gaf mij de ruimte voor mijn emoties tijdens de behandeling en was een fijne gesprekspartner. Ze deed alles met zo veel liefde en gevoel.
Naderhand hebben we nog wat app contact gehad, dat was ook heel fijn.
Ik zou deze behandeling en Amber zeker aanraden aan elke moeder!
Een must voor iedere nieuwe moeder
Een must voor iedere nieuwe moeder. Wat een fantastische behandeling. Het is zoveel meer dan alleen lichamelijk. Dit werkt ook geestelijk door. Marieke biedt een luisterend oor en geeft je het gevoel dat je het goed doet. De yoni steam heb ik een dag van te voren veranderd in een moxa behandeling, omdat dit beter voelde. Een goede keuze. Dit heeft me geholpen mij meer geaard te voelen. Ik zou dit icm de massage echt iedereen aanraden.
Ontspanningsmoment voor jezelf
Ik vond het heel fijn om even wat tijd voor mezelf en mijn lichaam te hebben na mijn bevalling. De massage was heel fijn en ontspannen, het was fijn dat het gewoon in mijn eigen huis kon en Amber, die mij masseerde, was heel lief en gaf mij echt een gevoel van ontspanning! Echt een aanrader voor iedere vrouw na de bevalling: het geeft zoveel rust en ik kon daarna weer veel meer genieten van mijn kraamtijd!
Verbinding
Dit was het eerste moment om terug te voelen naar de bevalling en alles wat er sindsdien losgemaakt is of juist vastgemaakt in mijn lichaam, hoofd en hart. Dat waren veel verschillende emoties en die mochten er allemaal zijn. Marieke haar behandeling was zeer liefdevol, afgestemd op mijn wensen. Ze maakt verbinding met je als persoon. Deze helende ervaring gun ik alle moeders.
Voor iedere nieuwe moeder
Wat een geweldig cadeau om jezelf te doen als nieuwe moeder of om te krijgen.
Amanda heeft een hele fijne zachte stem wat prettig is tijdens de geleide meditatie op de yonisteam en ze is super lief!
De kruiden stempel massage is heel rustgevend, verwarmend en je ontspant je volledig. Het is alles wat je nodig hebt na een zwangerschap van 9 maanden en een bevalling. Dit verdient elke moeder!
Het ultieme cadeau voor alle nieuwe mama’s
Echt een cadeau, een aanrader voor iedere mama. Het was bijzonder, emotioneel, ontladend, afsluitend en ook nog eens heel erg fijn. Ik was vooral onder de indruk van hoeveel impact het op emotioneel vlak was, het was het eerste moment van stilstaan. De mooie woorden van de begeleide meditatie tijdens de Yoni Steam kwamen echt binnen. Het heeft me kracht gegeven en ik denk er nog regelmatig aan terug. Nogmaals dank daarvoor Marieke.
Ik had dit mezelf cadeau gedaan, maar dit is echt het perfecte babyshower of kraamcadeau voor nieuwe moeders.
Rustgevend en vertrouwd in je eigen huis
Twee weken na de bevalling mocht ik genieten van wellness aan huis door Mechteld. Ik heb gekozen voor de Yoni steam en de kruidenstempelmassage. Beide verwarmend en rustgevend voor lichaam en geest. Ook lekker ingestopt met doeken en dekens om warm te blijven, net als hoe ik dat bij mijn kindje doe. Heerlijk gevoel om dat zelf te ervaren. Mechteld, dankjewel!
Ik wilde na deze geboorte wat meer aan…
Ik wilde na deze geboorte wat meer aan self care doen, dus had een behandeling bij Kiki Mae geboekt.
Heerlijk dat Mechteld bij ons thuis kwam hier voor. Fijn in onze eigen slaapkamer ontving ik de kruidenstempel massage van haar. Het was heerlijk en precies wat ik en mijn lijf nodig hadden.
Het was een hele fijne, rustige en ontspannen ervaring zo kort na de geboorte, dankzij Mechteld.
Thanks! 🙏🙏
Absolute aanrader/ heel waardevol
Een absolute aanrader en zo waardevol om juist ook voor de tijd na de bevalling goed voorbereid te zijn op de kraamtijd en om de focus op zichzelf niet kwijt te raken.
Tijdens de workshop met Marieke heb ik heel veel geleerd en kon ook veel delen en bespreken. Super waardevol. Marieke heeft er iets geweldigs opgebouwd en ik zou het iedereen willen aanbevelen om een cursus bij haar en haar team te volgen. Ik voel mij veel beter voorbereid dan bij mijn eerste zwangerschap en dat geeft rust. Ik heb ook gelijk een behandeling voor na de bevalling geboekt. Zin in!
heerlijk me-time momentje
Vandaag kwam Mechteld bij mij thuis voor een post partum behandeling. Ik had gekozen voor de yoni steam, moxa en massage met kruiden stempels. Echt een heerlijk verwen middagje thuis. Even tijd voor mezelf na de kraamweek waar alle aandacht uitgaat naar verzorgen 👩🍼. Tijdens de massage wist Mechteld precies de punten te vinden en masseren die vast zaten. Was ook zo luxe om dit thuis te kunnen doen in de woonkamer op een massage tafel. Af en toe wilde de baby bij me zijn en we konden de massage gewoon voort zetten met de baby op de borst. Heerlijk 🥰. Mechteld is een lief, rustig en zacht persoon. Ze liet me heerlijk achter, rustend op de bank met een dekentje en baby op de borst. Echt een me-time middagje tussen alle hectiek van het runnen van een gezin met 3 kids.
De kruidenstempelmassage is een cadeau…
De kruidenstempelmassage is een cadeau die iedere moeder zichzelf zou moeten gunnen na de zwangerschap en bevalling. Wat een heerlijke ontspannende behandeling na een bevalling in je eigen slaapkamer. Amanda zorgde voor een warme, ontspannen sfeer. Na de behandeling als een roos geslapen. De heerlijke geur bleef nog een paar dagen hangen, dus we konden het gevoel ook nog wat langer vasthouden, heel fijn!
Ontzettend fijne behandeling en prachtig ritueel
De behandeling was ontzettend fijn: yoni steam, buik massage en buik binding. Daarnaast was het onder begeleiding een heel fijn ritueel om een moment voor jezelf te hebben en bewust stil te staan bij het afsluiten van de zwangerschap en het nu.
Een cadeautje voor jezelf
Een cadeautje voor jezelf!
Op dag 9 kwam Mechteld bij ons thuis en bouwde de slaapkamer om tot een mini wellness. Heerlijk om héél even wat me time te hebben terwijl mijn baby beneden was met mijn zus. Mechteld gaf tijdens de massage aandacht aan de plekken waar ik klachten had en ik voelde me opgeladen na de behandeling. Tijd vloog voorbij, zou dit volgende keer zeker weer boeken!
Beste cadeautje die je jezelf kunt geven!
Beste cadeautje die je jezelf kunt geven in je kraamweek! Marieke weet je zo goed mee te nemen naar een wereld vol ontspanning. Ik mocht weer even aan mezelf denken na de intense bevalling en na de eerste dagen met een baby. De massage was heerlijk en ontspannend en de yoni steam was verwarmend en helend. Een absolute must voor elke mama!
Dit kan ik iedereen aanraden
Dit kan ik iedereen aanraden. Tijdens mijn zwangerschap al geboekt en iedere euro waard! Het is zo fijn om even een momentje stil te kunnen zijn in zo'n bijzondere, maar hectische tijd na je bevalling. Heeft me heel veel gebracht!
Wat een bijzondere ervaring!
Amanda kwam vandaag bij mij thuis voor een massage en yoni steam. Wat een fijne en bijzondere ervaring. Even een moment voor jezelf om stil te staan bij wat er gaande is in je lichaam en voor mij ook een moment om terug te denken aan de afgelopen 9 maanden. Met alle emoties van dien.
Dankjewel Amanda voor de liefdevolle behandeling.
Heerlijk uitchecken
Genoten van twee heerlijke postpartum behandelingen: de Yoni steam & kruidenstempelmassage onder begeleiding van Kimberley.
De yonisteam is een heerlijke verwarmende en verfrissende Áervaring, waarbij Kimberley een begeleide meditatie deed zodat ik me echt even kon afsluiten van de rol als moeder en kon inchecken bij mezelf.
De massage was als een warme deken voor mij lichaam, de warme kruidenstempels gaven naast de heerlijke geur ook plaatselijk extra warmte. Kimberley voelde tijdens de massage intuïtief aan waar de spanning zat in mijn lichaam.
Het was heerlijk om in de hectiek en de vermoeidheid van de kraamperiode, een moment te kunnen uitchecken en weer op te laden.
Bedankt Kimberley voor je positieve energie, je aandacht en deskundigheid.

Antwoord van Kiki Mae
Heerlijke rustgevende pp behandeling
Van mijn vriendinnen had ik een complete postpartum behandeling gekregen (incl. massage, yoni steam, moxa en buikbinding) bij Kiki Mae. Afgelopen week heb ik deze behandeling (10 dagen pp) gehad van Kimberley, zij kwam super professioneel en kundig, vrolijk en tegelijkertijd rustig over en legde alle te volgen stappen van te voren fijn uit.
Tijdens de behandeling heb ik heerlijk kunnen ontspannen en had ik voor het eerst na de bevalling weer een momentje voor mijzelf. Met name de meditatie tijdens de yoni steam was erg speciaal en kwam voor mij op het juiste moment. De warmte en kruiden die gebruikt werden tijdens de behandeling hadden een heel ontspannen effect op mijn lichaam. Na de behandeling voelde ik mij weer helemaal opgeladen en energiek om de dag/week verder voort te zetten.
De buikbinding vind ik een heel fijn gevoel voor mijn 'lege' buik, het is makkelijk te knopen als je het eenmaal door hebt en ik blijf dit zeker de komende weken nog gebruiken.
Ik zou deze pp behandeling iedereen (!!) aanraden en ga dit 100% zeker weer boeken na een toekomstige bevalling mocht ik ooit weer zwanger zijn!!

Antwoord van Kiki Mae