Na lange tijd weer de stap genomen aan mijzelf te werken. Het spirituele aspect wat laten versloffen de laatste jaren. Na een leuk eerste gesprek met Kiki gelijk de stap gezet om een healing... Toon meer
Vrijdag 26 april had ik een healing van Kiki.. Ik had deze Gewonnen door invulling enquête ook over de dood. Nu ken ik Kiki al heeeeel lang en vond het speciaal dat zij mij mocht helpen hierbij... Toon meer
"Ben je op zoek naar jezelf, ontspanning of heb je last van klachten. Daarvoor kun je bij mij terecht. Ik bied energetische healings en diverse massages aan!"
van Wassenaerstraat, 57, 2461RB, Ter Aar, Nederland
- 0610401289
- info@kiliana.nl
- kiliana.nl
Van heftige periode naar meer gevoel
Na een heftige periode van veel klachten kwam ik Kiki tegen. Een lieve, hulpzame en gezellige vrouw die mij weer even terug in mijn lijf heeft gezet. Door energetische te behandelingen, maar ze liet mij ook inzien dat ik ook nu met mijn fysieke en mentale beperkingen toch kleine stapjes kon zetten. De edelstenen waar ik altijd veel mee bezig was en de planten in de tuin waar ook mijn interesses liggen kon ik weer gaan zien als leuk. Mijn tuin is inmiddels prachtig en sta elke dag even stil bij welke edelsteen voor mij dient deze dag.
Gewonnen energetische healing
Vrijdag 26 april had ik een healing van Kiki..
Ik had deze Gewonnen door invulling enquête ook over de dood.
Zodra zij binnen kwam (had healings thuis) kwam er een soort rust (positieve energie) over mij heen.
Ik heb een fijn gesprek gehad en ook handvaten gekregen omtrend mijn gemoeds toestand
Lieve Kiki bedankt en ik ga je zeker weer contacten voor healing.
Lieve groet Carla
Spijker op zijn kop
Heerlijke behandeling gehad. Kon goed ontspannen door een vertrouwelijke sfeer. De persoonlijke aandacht en de handvatten die Kiki mij gaf waren enorm helpend. De dingen die ze voelde die ze niet kon weten waren de spijker op zijn kop. Doordat ik een traject heb gevolgd bij Kiki zag ik ook echt per week vooruitgang. We bespraken wat er afgelopen weken goed was gegaan en waar ik aan wilde werken. Hier speelde ze goed op in maar gaf ook eerlijk toe als zij andere dingen voelde waar we prioriteit aan moesten geven om dat op te lossen.

Kennismaking met Kiki
Na een leuk eerste gesprek met Kiki gelijk de stap gezet om een healingsessie in te plannen, wat een fijne ervaring was dat.
Open, eerlijk, tijd voor mijn verhaal, goede uitleg na de sessie door het uitwisselen van de ervaring van beide.
Dank je wel kanjer, ik ga je zeker vaker vragen mijn energie weer in balans te krijgen
Rob.

Antwoord van Kiliana
Meer rust en balans, heerlijk!
De energetische healings bij Kiki zijn niet alleen heel ontspannen maar het doet echt iets met je. Zelf heb ik weinig kennis hierover maar Kiki legt alles heel begrijpelijk en beeldend uit. Super fijn! Ze neemt de tijd en ik voel me gehoord en super ontspannen. Na de kaarten gaat de healing verder met haar heerlijke warme handen.
Bij thuiskomst vind ik het heel leuk om de uitleg van de kaarten via what’s app te ontvangen zodat je in je eigen tijd het nog rustig kan doorlezen. Ze geeft hierbij ook nog een persoonlijke “opdracht” dit kun je naar eigen zeggen invullen.
Ik ervaar meer rust en balans.
Bedankt Kiki, ik gun iedereen een traject bij jou!

Antwoord van Kiliana
Kiki helpt mij van de pijn af en geeft me kracht
Kiki heeft bij mij wonderen verricht. Ze is intuïtief, en dat gebruikt ze optimaal om haar massages en haar adviezen echt te laten werken. Ik vind het ook fijn dat ze het allemaal uitlegt. Daardoor begrijp ik goed wat er aan de hand is en kan ik de adviezen toepassen. Ik was een uitgeput mens en had veel pijn toen ik bij haar kwam. Dat is nu 4 maanden geleden. Ik ben ongelofelijk opgeknapt. Geen pijn meer. Ik heb zelf hard gewerkt om beter te worden, maar zonder haar was ik zeker nog maar half zo ver. Het geeft me vertrouwen. Ik noem haar mijn redder.

Jezelf terug vinden
Doordat ik in een traject stapte om met mijzelf aan de slag te gaan kwam ik bij Kiki terecht. Kiki gaf mij een van de behandelingen die nodig waren om blokkades weg te halen bij mij en ruimte te geven voor nieuwe inzichten. Kiki doet veel op intuïtie en voelt goed aan waar de problemen liggen. Door de oefeningen en het korte lijntje kom je dichter bij jezelf wat hele mooie ontwikkelingen brengt! Al snel merkte ik verschil en sta ik nu veel hoger op de berg IPv in het dal. Kiki legt de vinger op de zere plek en confronteert je met de wonden en zelf plak je de pleister.
Het was tijd
Een behandeling ontvangen was voor mij al weer een hele tijd geleden. Heb er van genoten en heb handvatten mee gekregen hoe nu verder. Dankjewel Kiki voor de (h)eerlijke healing en inzichten die je met mij hebt gedeeld!!
Blij dat ik jou ken!
Altijd blij, ontspannen en vol zelfvertrouwen als ik bij Kiki ben geweest!
Energetische healing
Hele goede ervaring gehad met een behandeling van Kiki. Ze neemt uitgebreid de tijd om zich in je te verdiepen en voelde me ook al snel op mijn gemak. Na de healing krijg je een soort samenvatting van wat ze allemaal tegen kwam en dat kan ze ook goed beeldend uitleggen. Dit waren ook echt allemaal dingen die heel accuraat waren. Doordat Kiki meerdere blokkades heeft weggehaald merk ik dat ik nu echt veel meer in contact met mijn gevoel sta! Echt een aanrader, ik zou Kiki zeker aanbevelen!

Energetische huisreiniging
Kiki heeft voor mij een aantal keer een energetische huisreiniging op afstand gedaan. De eerste keer toen ik verhuisde naar mijn nieuwe woning. Na de reiniging hing er een hele warme en rustige energie in het huis. Het was heel fijn om op deze manier een nieuwe start te maken en ik voelde me er ook snel helemaal thuis.
Kiki heeft me daarna nog een paar keer geholpen met entiteiten in het huis. Ik ben hier zelf gevoelig voor en mijn zoontje ook, die hierdoor slecht sliep. Ik wist zelf niet goed wat ik hieraan kon doen en ben heel blij en dankbaar dat ik hiervoor bij Kiki terecht kon. Ze heeft de entiteiten verder geholpen en het huis van deze energieën gereinigd. Wat een verschil! Het voelde meteen zoveel rustiger en mijn zoontje sliep weer goed.
Kiki dankjewel voor alles wat je hebt gedaan! Dankzij jou voelt ons huisje weer als een fijne plek!

Ontspannen en persoonlijk
Super fijne ontspanningsmassage gehad bij Kiki. Ze stelde me op mijn gemak, is heel vriendelijk en neemt echt de tijd om even stil te staan bij hoe het met je gaat. Een heel fijne persoonlijke ervaring!
Kiki heeft mij geholpen met het…
Kiki heeft mij geholpen met het loslaten van (hele) oude pijn. Hierdoor is er ruimte ontstaan om vanuit een meer ontspannen gevoel te leven. Ik ben vrolijker en ik ervaar meer levensenergie. Dat voelt heel fijn.
Kiki is iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze is écht goed in wat ze doet. Ik ben dankbaar voor haar hulp.

Energetische healing
Ik ben zo blij dat Kiki op mijn pad is gekomen. Na de energetische healing voel ik me lichter, heb meer energie en kan weer beter bij mijn gevoel. Zij heeft me echt heel goed geholpen en ik zou haar zeker aanbevelen. Kiki is ook een heel fijn en lief persoon, ik voelde me gelijk op m’n gemak.

Behandeling bij rugklachten
Ontspanningsmassage geboekt bij Kiki vanwege flinke rugklachten. Kiki heeft tijdens de massage echt de tijd genomen en het heeft enorm geholpen. Hele kundige (massage) behandeling met veel kennis over het lichaam. Daarnaast is Kiki een enorm lief en warm persoon, je voelt je meteen op je gemak.
Zeker voor herhaling vatbaar!

Kado voor mezelf…
Vandaag was ik voor de 2e keer bij Kiki. De massage is fantastisch en ze helpt mij weer goed te aarden. Haar spiritualiteit en gave gebruikt zij waar gewenst en waar nodig, niets zweverigs of zo. Kiki is een heel mooi mens. Ik kom graag weer!

Entiteiten helpen
Kiki heeft mijn in eerst instantie een heerlijke onspannings massage gegeven waardoor ik weg ging met meer energie. Maar we raakte ingesprek over het feit dat ik iets in huis voelden en me zoontje iets in huis zag. Toen zei ze ik kan kijken of ik het vanaf hier weg kan halen. Dat ging op dat moment niet omdat ze echt wilde dat ze langs kwam. 5 dage later is ze bij ons thuis geweest en heeft ze 3 entiteiten verder geholpen en voelde je de energie veranderen in huis naar heel leeg. Omdat wij heel lang met deze entiteiten hebben gewoond en niet er van bewust waren dat dit mogelijk was het hoorde er bij. Ze heeft daarna nog wat warmte in het huis gestopt zodat het niet meer zo leeg voelt en een schild voor ons zodat ze niet meer zo snel zouden binnen komen. Wat een verademing toen ze weg waren. Geen angst geen spanning. En vooral weer rustig kunnen slapen. Ze heb ons echt enorm geholpen hier in en af en toe doet ze nog pendelen omdat ik of me zoontje iets voel of zie. Ik ben heel eeg dankbaar dat ze op ons pad is gekomen en we nu toch vrijer in huis kunnen zijn kwa gevoel en ontspanning. Kiki dank je wel voor alles wat je tot nu toe al heb gedaan.

Fijne persoonlijke behandeling!
Ik heb nu een aantal behandelingen bij Kiki gehad en ik kan niet anders zeggen dan dat het een hele fijne ervaring was. Ze neemt echt de tijd voor jou als persoon en past daar de behandeling op aan. De ontspanningsmassage zelf is heel plezierig en ik ben elke keer helemaal verfrist weggegaan. Ik raad Kiki zeker aan als je opzoek bent naar een fijne, persoonlijke ontspanningsmassage!

Antwoord van Kiliana
Een bijzonder goede behandeling!
Zo blij dat ik de stap heb genomen om een energetische behandeling bij Kiki te boeken. Ik voel me nu vooral lichter en in balans alsof er een zware last is verdwenen. Dank je Kiki, heel bijzonder dat je dit mogelijk kan maken!
Was top!
Super fijne behandeling gehad, voel me een stuk beter!