Mijn zoon is super blij met het net binnen gekomen nachtlampje. De levertijd was wat langer dan gehoopt maar het was goed uitgelegd via de klantenservice. Ik ben tevreden!
7juni betaald voor een nachtlampje, Fake t&t code ontvangen die alleen maar te zien valt op hun site die ook vanzelf veranderd aangezien de situatie. We zijn in tussentijd al 1JULI en de track en tr... Toon meer
Eind januari een bestelling geplaatst, deze zou na een week geleverd worden. Steeds krijg ik bericht dat het langer duurt (zonder geldig track- and-tracenummer) en de laatste berichtgeving was da... Toon meer
Laatst 2 nachtlampjes besteld voor mijn zoontje, 1 super blij mee en 1 was helaas uitverkocht. Hiervoor heb ik binnen 2 dagen mijn geld teruggestort gekregen. De klantenservice was top, de levertijd w... Toon meer
Reeds meerdere keren een lampje…
Reeds meerdere keren een lampje besteld. De levertijd is wel iets langer, maar dit wordt op de site aangegeven. Wel eens gehad dat het mij te lang duurde, maar gewoon uiteindeliik goed te woord gestaan door de klantenservice en mijn bestelling gekregen. Grtz Annete

Zeer slecht
Zeer slecht! Pokemon nacht lamp besteld erg lange lever tijd. Komt rechtstreeks van Ali expres vandaan. Oplichters dus! Niet bestellen!
Als je het pakket volgt staat er gewoon dat het bij AliExpress vandaan komt. Dus neem ik aan dat dat klopt. Op de site kindernachtlampjes staat bij het artikel dat ik besteld heb nog slechts 1beschikbaar. Onzin! Denk dat er nog wel meer in China klaar liggen. Heb €30! Betaald voor een lampje die nog geen €5 daar kost. Dan vind ik €25 een hoop geld voor de (service) die jullie leveren. En de lange lever tijd. En niet telefonisch bereikbaar zijn!

Zeer slecht
Zeer slecht. Een nachtlamp bestel. Nu 24 dagen geleden... 2x gemaild en geen lamp... Belachelijk!

Oplichters
Oplichters, lampje besteld dan is het zogenaamd verzonden. Na een week nog eens informeren krijg je een mail dat het naar hun retour is gestuurd want de verpakking was stuk ? Vervolgens hoor je niets meer geen reactie op mail telefoonnummer staat nergens vermeld. Dit is zo bedrijf dat ervoor zorgt dat mensen huiverig worden om via een webshop wat te bestellen, mijn advies kijk of er een keurmerk bij zit, lees de recensies en of er een telefoonnummer bij zit. Dit bedrijf krijgt een dikke nul.