Fantastisk forløb!
Jeg har i 6 år haft mere eller mindre smerte i min ryg, lænd og hofte, både med strømninger ned i benet samt op i nakken.
Jeg havde givet op på at finde en forklaring, da ingen kunne hjælpe mig, selv efter at have snakket med andre specialister og efter at have fået en MR Scanning på OUH. Jeg har måtte leve med en forklaring om, at man kan tænke sig til at have smerter…
Nu har jeg været i et 12 ugers forløb hos Andreas, som er virkelig professionel, sød og dygtigt. Han lavede nogle tests og en udførlig rapport omkring problematikken, samt en fremadrettet plan for at blive smertefri.
Jeg håbede først og fremmest at finde svar på, hvad mine smerter kom af, og en dag komme til at løbe igen. Jeg har både fundet svar, fået en større forståelse af min krop og jeg er igen smertefri, når jeg arbejder med kroppen, som Andreas har lært mig.
Jeg har ikke haft det så godt i kroppen, som siden for 6 år siden. Jeg er klar til at løbe igen og vil til hver en tid anbefale Andreas og et forløb hos kinetic - Fysioterapi og Performance!