3,7

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,7

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Ga niet in zee met deze persoon

Ga niet in zee met deze persoon. Kingstairs is bij ons aan huis geweest. De ontmoeting met deze persoon verliep soepel. We hebben toen een offerte op laten maken zodat we nog even erover konden denken. Ons gevoel was vrij snel goed en gaven aan dat we wel akkoord gingen met zijn offerte. Tot hij ons een bericht deed om de aanbetaling te doen. Dit was een x procent van het totale bedrag. Het vreemde van alles was dat wij het zelf uit moesten rekenen wat we over moesten maken. Er was tijdens het gesprek zo besproken als we akkoord gaan is de aanbetaling de manier van akkoord geven. Op dat moment voelde dit niet goed en gingen we toch eerst even wat meer recensies opzoeken over dit bedrijf. Daaruit bleek ons voorgevoel goed, en hebben we netjes laten weten toch ervan af te zien. Toen verandere Mario in vriendelijk naar zeer onvriendelijke persoon. Hij had volgens hem zeggende alles al besteld en deze spullen waren ook al binnen. Terwijl het zo besproken was en zwart op wit stond bij akkoord en het ontvangen van de aanbetaling zet ik de bestelling door. Of wij maar even 10% van het totale bedrag even over konden maken. Duidelijk gemaakt dat het zijn fout was om al die spullen te bestellen zonder het ontvangen van onze aanbetaling. Want die 10% was voor de kosten om de spullen weer terug te brengen. Nou zeer ongeloofwaardig dit!!! Uit verdere recensies blijkt ook dat dit bedrijf al een keer failliet verklaard geweest is en weer een herstart gemaakt heeft. Mensen pas op voor deze man de praatjes aan tafel waren vriendelijk om jou zo te krijgen dat je akkoord gaat.

30 oktober 2025

Uitstekende kwaliteit en oog voor detail

Mario is een ontzettend beleefde, spontane en sociale vakman die zijn werk met zichtbaar plezier en een grote glimlach uitvoert. Vanaf het eerste contact straalde hij professionaliteit en betrokkenheid uit, en dat zie je terug in elk detail van het eindresultaat.
Ondanks zijn volle agenda kon hij toch snel starten en was hij zelfs bereid om in het weekend mijn trap te renoveren, iets wat ik enorm heb gewaardeerd. De trap is werkelijk prachtig en strak afgewerkt. De overzettredes hebben een zachte, warme kleur en zijn van topkwaliteit.
Ook de verlichting is echt next level! Geen standaard kleine ledstrips zoals je vaak ziet, maar juist langere, hoogwaardige verlichting met sensor enn dimmer. Dit geeft de trap niet alleen een luxe uitstraling, maar is ook praktisch en sfeervol.
Ik ben oprecht superblij met zowel de service als het eindresultaat. Alles klopt, van communicatie tot afwerking. Een absolute aanrader voor wie kwaliteit, vakmanschap en een fijne samenwerking belangrijk vindt!

20 december 2025

Alles was goed

Alles was goed, van begjn tot het einde. Goede communicatie! Bedankt voor de mooie trappen Mario.

5 december 2025

Trapbekleding slecht uitgevoerd, daarna geen vervolg

Ik wilde al langere tijd onze trap laten bekleden en na wat onderzoek hadden we een afspraak gemaakt met Mario Mnayerji van Kingstairs. Het kennismakingsgesprek verliep prettig en we hadden er vertrouwen in. Helaas is onze ervaring daarna compleet veranderd.

De uitvoering van de opdracht was slordig en helemaal niet zoals afgesproken. Later lazen we via de Facebook pagina van WoonTips dat bij sommige anderen het werk zelfs niet was uitgevoerd. Bij ons werd aangegeven dat de fouten hersteld zouden worden, maar dit duurde enorm lang. Er kwamen steeds excuses waarom afspraken niet door konden gaan, en regelmatig kregen we helemaal geen reactie meer.

Zelfs nadat we onze rechtsbijstand hebben ingeschakeld, veranderde er niets. Via een bericht van iemand anders zagen we vervolgens dat meerdere mensen vergelijkbare problemen hadden ervaren. Toen wij dat vermeldden, werden we door Mario weggezet als iemand die ‘kuddedieren’ volgt, terwijl de ervaringen van anderen juist volledig overeenkwamen met wat wij zelf hadden meegemaakt. Ik heb aangegeven zo’n reactie ongepast te vinden en dat we simpelweg verwachtten dat de gemaakte afspraken werden nagekomen.

Hij nam daarna contact op en kwam ook langs om het af te werken, maar had niet de juiste/volledige materialen bij zich, terwijl dit vooraf duidelijk was afgesproken. Er zou opnieuw een afspraak komen, maar sindsdien is er geen enkel contact meer geweest.

Wij zijn helaas te goed van vertrouwen geweest. Ik schrijf deze review om anderen te waarschuwen. In onze ervaring worden afspraken niet nagekomen en is de communicatie onbetrouwbaar.

17 oktober 2025

Is dit jouw bedrijf?