Jeg kan varmt anbefale Kierkegaard KlimaTeknik. Der er virkelig hold i aftalerne. Han er arbejdsom, hurtig og præcis i sit arbejde
Kim Kirkegaard har leveret en luft til luft varmepumpe med to indedele. Der kom lidt oveni tilbudet, det var der gjort tydelig opmærksom på i tilbudet. Anlæget blev leveret til den lovede tid.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Har du brug for varmepumpe i Fredericia nær Vejle, Middelfart, Kolding eller på Fyn? Kirkegaard Klimateknik er din pålidelige partner, når det kommer til at vælge, installere og servicere luft til luft varmepumper i Fredericia, Kolding og Vejle-området Men vi kører også gerne lidt længere væk. Vi har mange års erfaring i branchen, og vores eksperter tilbyder det bedste inden for varmepumper og klimateknik. Vi forstår vigtigheden af at vælge den rette varmepumpe Vores service omfatter alt fra rådgivning og valg af den bedste varmepumpe til dine behov og budget, til installation, vedligeholdelse og reparation. Vi forstår vigtigheden af at vælge den rette varmepumpe til dit hjem eller din virksomhed, da det kan reducere dine varmeomkostninger og minimere dit CO2-udslip. Vi er selvfølgeligt KMO certificeret som loven foreskriver og derigennem sikrer at Kølemidlet bliver håndteret og registreret korrekt, dette sikrer selvfølgeligt også optimal ydeevne og driftssikkerhed. Vi sikrer, at installationen af din varmepumpe er hurtig og effektiv, så du kan nyde alle fordelene ved din nye varmepumpe så hurtigt som muligt.
Gårdvænget 7 , 7000, Fredericia, Denemarken
- Kim@kirkegaardklimateknik.dk
- kirkegaardklimateknik.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg kan varmt anbefale Kierkegaard…
Jeg kan varmt anbefale Kierkegaard KlimaTeknik.
Vi fik installeret en luft-til-luft…
Vi fik installeret en luft-til-luft varmepumpe efter god rådgivning fra Kim. Installationen blev udført topprofessionelt og der blev gjort fuldstændig rent efter arbejdet og vi kunne ikke se, at der var blevet boret og rodet under arbejdet. Vi er meget glade for opgaven udført af Kim
Kæmpe fornøjelse
Kæmpe fornøjelse, og den virker bare som den skal
Vi fik monteret en varmepumpe fra…
Vi fik monteret en varmepumpe fra Kirkegaard klimateknik af og er super godt tilfreds med den service fra Kim af. Han overholde aftalen og han var rigtig god til at vejlede os ifm hvilken model der ville passe til os. Vi kan kun varmt anbefale Kirkegaard klimateknik.
Fået monteret en Altech Polaris…
Fået monteret en Altech Polaris varmepumpe til nyt kontor. Varmepumpen er ikke taget i brug endnu, men service, kommunikation og installation er helt i top 👍
Varmepumpe til værksted.
Vi har købt en altech varmepumpe til vores nye værksted. Service, information, installation og kvalitet var i top så kan varmt anbefale Kirkegaard Klimateknik.
Kirkegaard Klimateknik
Jeg vil helt sikkert anbefale Kirkegaard Klimateknik til alle, de kom som avtalt og gjorde et fantastisk godt stykke arbejde, de efterlod alt ryddeligt og pænt.
Kom som aftalt
Kom som aftalt, godt arbejde, behagelig håndværker
Kom til aftalte tid.
Kom til aftalte tid.
Lavede et rigtig pænt og ordentligt stykke arbejde.
Fjernede affald og fik ryddet op efter sig.
Varmepumpen kører perfekt, prisen var den aftalte, så jeg kan varmt anbefale dette firma.
Varmepumpe til garage
Jeg har en snak med Kirkegaardklimateknik om en varmepumpe til en garage. Jeg får en god vejledning og et godt tilbud på en luft til luft varmepumpe, samt en tid til installering af denne. Kirkegaardklimateknik kommer som aftalt og udfører et rigtig fint stykke arbejde. Jeg oplever en professionel dialog hele vejen igennem og et professionelt udført arbejde.
Mange tak til Kierkegaardklimateknik 👍
Service på Luft til Luft varmepumpe
Kim fra Kirkegaardklimateknik, har udført service på Panasonic Luft Til Luft varmepumpe.
Udført med god information undervejs, til aftalt tid og fornuftig pris.
INSTALATION AF VARMEPUMPE
En omhyggelig, professionel og veludført opsætning af varmepumpe i vort sommerhus.
Hurtig tilbagemelding og veludført…
Hurtig tilbagemelding og veludført arbejde, som jeg vil bruge igen.
Flot arbejde
Vi har fået monteret en varmepumpe af Kim.kom til aftalte tid og flot arbejde.fik en god gennemgang af varmepumpen både ude delen og inde delen.

Antwoord van Kirkegaardklimateknik.dk
Vi har netop fået monteret en…
Vi har netop fået monteret en varmepumpe af Kim.
Kim har været professionel hele vejen igennem. Vi har haft en god dialog hvor det var tydeligt at det var vigtigt for Kim at jeg fik den rigtige løsning til mit hjem.
Pumpen er flot monteret, og kører som den skal.
Stor anbefaling herfra.
Luft til luft varmepumpe.
God vejledning omkring hvilken varmepumpe jeg skulle vælge til mit projekt.
Fin og prof. installation.
God instruktion i brug.
Ægte håndværker der gør sig umage!
Vi har fået installeret en varmepumpe af Kim, og alt blev udført til perfektion.
Fantastisk arbejde og skønt at få besøg af en håndværker der virkelig gør sig umage for at det ser ordentligt ud og alting spiller.
Stor anbefaling herfra 👍
Bedste anbefalinger
Bedste anbefalinger, hurtig respons på
forespørgsel, professionel montage.
Pris garanti. Klart anbefales
Vi fik monteret en luft-til luft…
Vi fik monteret en luft-til luft varmepumpe i vores forretning. God service, God pris og virkelig hurtig levering.
Kan anbefales
For det første var tilbudsprisen konkurrencedygtig. Levering var meget hurtig og arbejdet professionelt udført. Ud over det fungerer varmepumpen til vores tilfredshed.