Bedrijf heeft geantwoord
Venlig og kompetent behandling ved koloskopi på Kirurgisk klinik, Risskov, v. Poul Erling. Fik hurtig tid. Afslappet atmosfære og god information. Kunne godt have ønsket mig, at der var et omklædnings... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min bedste anbefaling efter Læge Poul Edling har overtaget klinikken. Yderst kompetent læge og personale.. Hele teamet før under og efter mine operationer mm. Alle venlige og imødekommende og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kirurgisk Klinik Aarhus er en privat speciallægepraksis med overenskomst med den offentlige sygesikring. Alle danske praktiserende læger kan derfor henvise patienter til vederlagsfri undersøgelse og behandling på Kirurgisk Klinik Aarhus.
Rolighedsvej 30, 8240, Risskov, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg var på kirurgisk klinik for at blive steriliseret. Jeg var ret nervøs, for det virker ikke super fedt, at tage bukserne ned for nogen (med mindre…).
Jeg blev kaldt ind på stuen af en super rar, sød og professionel sygeplejerske.
Hele operationen var hurtigt overstået og forbavsende smertefri.
Tak til sygeplejersken og lægen der gjorde min frygt/nervøsitet til skamme.
Jeg holdt mig i ro i 10 dage som “beordret”. Området var lidt irriteret i et par dage, men det er vel forventet. Jeg er helt smertefri og tænker på jer, som to helte der virkelig er dygtige til jeres arbejde.
TAK😉👍🏽
Esben
Super oplevelse, for en problemstilling der ellers kan være meget intim. Fik fortaget et indgreb og hele processen var super og personalet imødekommende, fra reception til kirurg. Var i kontakt med Poul Edling, som var hjælpsom under hele forløbet. Bunch of legends :)

Antwoord van Kirurgisk Klinik Aarhus
Kikkertundersøgelse af tyktarm. Rigtig behageligt personale.
Tryg og sikker behandling

Antwoord van Kirurgisk Klinik Aarhus
Kan varmt anbefale Kirurgisk klinik, Poul Edling er en meget omsorgsfuld læge, og han har det mest sødeste personale.

Antwoord van Kirurgisk Klinik Aarhus
Virkelig en god oplevelse. Var nervøs inden. Sygeplejersken og lægen gjorde jeg blev rolig og tryg. Tak for en fin behandling. Thomas👍😀

Antwoord van Kirurgisk Klinik Aarhus
Hej blev opereret af Poul 12/5 og alt er gået som forventet. Efter godt 3 måneder har jeg sendt prøve til Skive sygehus men har ikke fået svar. Har I fået svar? Med venlig hilsen Troels Lassen 😃👍

Antwoord van Kirurgisk Klinik Aarhus
Har været ude idag ved Poul og sygeplejerske ( kan desværre ikke husket navnet) og det var en rigtig behagelig oplevelse. De var begge helt vildt søde og rare, og jeg følte mig i rigtig gode hænder. De ved virkelig hvad de laver. Vil 100% anbefale dette sted til andre, da jeg intet negativ har at sætte på mit besøg der i dag

Hej alle sammen
Det her virker 1000 % og er så tilfreds og virkelig glad......taber mig og har det super godt.....kan rent anbefale det .....knus Lisa wiegers

Antwoord van Kirurgisk Klinik Aarhus
Fin koloskopiundersøgelse i selskab med Poul og hans søde sygeplejersker. Sympatiske mennesker og professionel behandling.

Antwoord van Kirurgisk Klinik Aarhus
Jeg var ude på klinikken i tirsdags, for at foretage kikkertundersøgelse igennem halsen. Jeg vil rose både Poul samt de to sygeplejersker, for at gøre et rigtig godt stykke arbejde. De yder omsorg, er professionelle og rigtig pædagogiske. Man kan mærke, at de arbejder fra hjertet. Det er helt klart et sted jeg vil anbefale til enhver tid. Det kunne mange andre klinikker lære noget af! :)

Antwoord van Kirurgisk Klinik Aarhus
Jeg har lige været inde og få foretaget et indgreb. At sige jeg var nervøs er en underdrivelse, men hvad der kunne have været en dårlig oplevelse viste sig at blive rigtig god. Min nervøsitet blev dæmpet af det knalddygtige personale. Tak til Lene, Karina og selvfølgelig Poul der stod for indgrebet. Jeg havde hele vejen igennem indtryk af at jeg var i gode og professionelle hænder. Kan varmt anbefale dem!

Antwoord van Kirurgisk Klinik Aarhus
Min bedste anbefaling efter Læge Poul Edling har overtaget klinikken.
Yderst kompetent læge og personale..
Hele teamet før under og efter mine operationer mm.
Alle venlige og imødekommende og empatiske.. man føler sig helt tryg.. en meget positiv oplevelse. Og helt igennem førsteklasses behandling af alle...
klinikken kan varmt anbefales.
Vh. Lisbet

Det var fint det hele - ventetid 0 , fin behandling og flink læge 👍
Vh. Henrik Vendelboe

Antwoord van Kirurgisk Klinik Aarhus
Kan kun anbefale denne profesionelle klinik.
Alt, fra modtagelse til undersøgelse blev varetaget under rolige og trygge forhold af et kompetent personale.
Tak for en god oplevelse!
mvh
Tove Hjortdahl

Antwoord van Kirurgisk Klinik Aarhus
Dejlige og rolige omgivelser frisk personale
Kan ikke være bedre
Kan kun anbefales til andre.

Antwoord van Kirurgisk Klinik Aarhus
Jeg er idag blevet steriliseret hos Poul Elding. Jeg er blevet fortalt dette skulle være en frygtelig oplevelse. Dette er måske også for nogle mennesker, men min oplevelse af dette er tværtimod en hel anden. Super dygtig og sød personale, professionel behandling, trygge rammer og Poul er ekstrem dygtig efter min mening. Alt i alt en fantastisk oplevelse hele vejen igennem.
De bedste anbefalinger herfra og god jul.
De bedste hilsner
Peter

Antwoord van Kirurgisk Klinik Aarhus
Jeg vil gerne takke for en god behandling, da jeg skulle have foretaget en tarmundersøgelse i dag. Jeg blev mødt med venlighed af både læge og øvrig personale.
Der var en kort ventetid grundet sygdom, men dette kunne jeg ikke mærke på personalet, som alle var rolige, søde og rare.
Jeg anbefaler gerne denne klinik til andre.
Lone Leth
Super professionelt team af læge og sygeplejersker. Tryghed og behagelig atmosfære både før, under og efter min operation.

Antwoord van Kirurgisk Klinik Aarhus
Det fedest personale bokser Thomas sygeplejerske Tina der skulle ligge drop og ud af den ellers så søde dame kom ordne (den hoppet sku) vi prøve igen også Anders the magic hands kirurg og hans fantastiske team altid en fornøjelse at være gæst hos