Kitchentech.se Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det är synd att jag inte köpt en sådan här tidigare. Den är enkel att använda, och fixar även grytor, soppor och annat med mycket vätska. Jag uppskattar också förseglingen, som hittills hållit bra kv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mitt paket var försenat. När jag kontaktade dem fick jag snabbt svar att det borde komma fram och fick en spårningslänk. Dagen efter såg det inte så ljust ut för paketet så de skickade de ett nytt pak... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hade frågor/mail innan köpet. (flera stycken) Fick snabba svar som var väldigt informativa och artiga. De gjorde både val av vilken produkt och beslut om köp väldigt lätt och tryggt. Snabb leverans... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Spännande matlagninsteknik. Lite svårt att få koll på tiden, beroende på mängden. Hitintills har vi tillagat tjocka fläskkotletter med ben samt hälleflundra. Tror detta blir en väl använd maskin i kö... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kookwinkel
  2. ook in
  3. Elektronicawinkel
  4. Grillwinkel
  5. Messenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hela Sveriges webbshop för köksentusiaster – från sous vide och vakuumförpackare till yakitori‑grillar, dehydratorer och all annan köksutrustning som både kockar, restauranger och hemmagourmeter älskar.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vakuumförpackaren suger inte vakuum

Vakuumförpackaren suger inte vakuum, verkar inte kunna få hål på påsen… inte ens dom som kommer med maskinen utav samma märke. Köp dom andra sakerna med en annan vakuumförpackare!

10 april 2023

Hej Edwin,

Om du kontakter supporten på mail eller tlf, så ka vi lösa eventuella problem på maskinen med dig.

Gick smidigt att köpa

Gick smidigt att köpa, fast lite lång leverans får jag säga

18 januari 2023

Hej Maria,

Tack så mycket för de fina ord.
Ang. leveranstid, så bestälde du en torsdag, vi skickade torsdag och DHL scannade in den om fredagen, men då dom inte har helg-leverans, så gick det först att den kom till ombud på måndagen, hvor du kunne hämta den ut. Jag hoppas det ger mening? :)

Ha en trevlig helg

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mycket dålig kundtjänst som inte accepterar en reklamation

Jag köpte en sousvide-stav med timer och tog för givet att den skulle stänga av sig när tiden gick ut. Jag anser att det är den förväntade funktionen hos en timer, men tilläts inte reklamera produkten på grund av detta. Supporten skrev på nästan obegriplig svenska och kom med osanna livsmedelssäkerhetsargument för att rättfärdiga att produkten inte fungerade som förväntat, och påstod att de flesta sousvide-stavar fungerar på detta sätt, vilket som van sousvide-stavsanvändare vet inte är sant.

28 november 2022

Hej Kristofer,

Först och främst tack för din recension av oss här på Trustpilot.

Det är inte så att vi inte accepterar reklamationer, men om inte produkten är defekt, är der inget att reklamera.

Här kommer svar på dina frågor igen, som på supporten.

- Det är så att nya sous vide stavar på marknaden inte stänger av sig själva på timer.
Fast den piper på maskinen och om du har wifi connection vill den komma med en notifikation om att maten är klar.

- Jag ska beklage så mycket om inte du forstod mitt svenska bra. Fast vi hade support-konversation fram och tillbaka, hvor det kändes att du forstod vad jag skrev.

- Jag bad dig om att komma tillbaka med olika märker/modeller som stänger av sig själva, men hörte inte mer från dig. Vi har kollat med fler av våra leverantörer, och dom känner inte till många stavar som stänger av sig själva mer.

- Ang. livsmedelsäkerhet, så tycker jag det er givet att om den fortsätter tillaga maten, så undvika man hälsorisk, och det får vel altid vara det viktigsta, oavsett om man tillaga mat privat eller professionellt.

Du får ha en trevlig kväll

René Due

Partner - SousVideShop.se
KitchenTech

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Med er jag hittills väldigt nöjd men…

Med er jag hittills väldigt nöjd men fraktbolaget dsv är en besvikelse, ni skickade varorna fort men tar tid i frakten. Har fått boka om leverans från 4/11 som det stod i paketsökningen att leveransen skulle ske, till 11/11 då jag bara kan vara hemma fredagar. Hade fraktbolaget levererat 4/11 så hade det tagit ca 2 dagar från beställning till leverans.

9 november 2022

Hej Jan,

Vi är glada för att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vad gäller fraktbolaget är det tyvärr inte lika snabb frakt med hemleverans på pall, som ett ombudspaket som normalt levereras på 1-2 dagar, vilket inte var möjligt att skicka i ditt tillfälle.

Tusen tack för ditt tålamod här! Vi ser fram emot att du får hem din beställning på fredag. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Ha en trevlig dag

Dit is Trustpilot