Klantenvertellen Reviews 87

1,6

Ik heb een review opgeschreven en de bedrijf vroeg voor een bon in mijn naam, als bewijs, om te bevestigen dat ik er geweest ben en dat ik echt een klant ben. Voor mij is dit echt goed, want anders... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

13.000 bedrijven zijn aangesloten bij Klantenvertellen. Klantbeoordelingen zorgen voor meer omzet en transparantie. Reviewmarketing is het marketingkanaal van de toekomst.

1,6

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Complete onzin site

Complete onzin site en volstrekt ongeloofwaardig. Als je al jaren klant bij een energieleverancier bent en je wil een positieve review schrijven, vraagt Klantenvertellen.nl een kassa- of retourbon, bankoverboeking of opdrachtbevestiging te overleggen???

8 mei 2026

Bedrijf vraagt bevestiging!

Voor mij is dit echt goed, want anders kan iedereen schrijven wat ie wilt, 'vriendjes politiek' zeg maar en dit gaat alle klanten misleiden.
Dit is niet eerlijk.

1 april 2026

Dit bedrijf haalt je tekst weer weg en…

Dit bedrijf haalt je tekst weer weg en zeggen dat je de bon moet uploaden en mag niet ouder dan 6 maanden zijn terwijl het bedrijf waar het om gaat garantie van 1 of 2 jaar geeft dus hoezo een bon van niet ouder dan 6 maanden.
Klantenvertellen is corrupt want ze worden betaald door dit soort bedijven. Ze zijn niet objectief!

11 maart 2026

is een dienstverlening voor de bedrijven

Halen negatieve beoordeling gewoon weg, is ook logisch want de inkomsten komen van de bedrijven zelf, kan dus nooit objectief zijn ......
ZINLOOS

na reactie Kiyoh niet voldaan aan voorwaarden daarna bewijs gestuurd het wel was goedgekeurd en geplaatst maar nadien verwijderd, derhalve bewijs van selectief sturend gedrag !

1 februari 2026

Negatieve review heeft geen kans!!

Alles ingevuld tot slot een mail ontvangen. In die mail staat echter dat ik een bewijs moet uploaden alvorens mijn review definitief geplaatst wordt. Juist dat was het probleem namelijk dat ik geen offerte heb ontvangen ook na meermaals verzoek niet.
Mijns inziens een review site voor de onderneming toegespitst op positieve review's

12 november 2025

Heb vanaf zondag geprobeerd een…

Heb vanaf zon dag geprobeerd een slechte review te schrijven over Hovenier Mocking in Cothen. Heb het minstens 5x geprobeerd en dan moet je een rekening of kassa bon oploaden. Dat lukte mij helemaal niet. En waarschijnlijk niemand die een minder goed verhaal heeft. Het is nu ingevuld door één van de mede werkers van klanten vertellen en promt is de website niet bereikbaar ,is er een storing. Kan me ook niet aan de indruk onttrekken dat het alleen maar gaat over positieve reviews en het bedrijf te promoten. Heb ook 3x gebeld en iedere keer werd er wat anders bedacht wat er weer bij moest. Heb er geen goede indruk van. Denk ook dat bedrijven betalen voor het feit dat er reviews geschreven worden. Dat weet ik dus niet zeker .Heb het vermoeden. Vandaag , 24 november ,zag ik bij mijn review een reactie van het bedrijf Mocking Hoveniers , het zou voor een deel aan mij liggen . Heb de indruk dat er bij Mocking Hoveniers een softie cultuur aanwezig is en er mag helemaal niets van het personeel gezegd worden. Heb echt gezien dat ze niet goed werken.
Het blijft een zeer onaangename ervaring om met Mocking Hoveniers te werken. Zal het niemand aanraden. Maar klanten vertellen blijft ook zeer onaangenaam. Dit is geen eerlijk review bureau.

18 november 2025

Niet te vertrouwen Klantenvertellen en Boensma rijschool

Niet te vertrouwen. Ik kreeg een email terug dat mijn beoordeling is afgewezen. En de reden was.... alles wat ik zei "klopt niet met de werkelijkheid"
Ook wat ik had benoemd werd vreselijk omgedraaid.(bijv. Auto stoel was kapot en hierdoor kon ik niet fatsoenlijk met mijn 1.74 bij de pedalen van de mini. Dit was bekent bij de instructeur. Na een tijdje was de stoel met een andere leerling van de rail afgevlogen, mid les wanneer er werd geremd, en stond vervolgens bij de garage.... waarop hun reageerde: Onze lesauto’s zijn altijd veilig en goed onderhouden. Er is bij ons nooit sprake geweest van een auto die maanden bij de garage stond vanwege een defecte stoel. * Een lengte van 1,74m is ideaal voor het rijden in een MINI, en vormt geen belemmering voor de bediening van de pedalen..)
Ik had een beoordeling geplaatst over Boensma en moest mijn contract met Boensma toevoegen als bewijs. Mijn contract werd niet geaccepteerd.

Het voelt net of ik tegen een prepuber aan het praten ben. Wat je ook zegt het is altijd 'niet waar'. Zwartwit bewijs is nooit genoeg.

28 september 2025

Negatieve review verwijderd

Jammer dat een bedrijf zelf of op aanvraag alleen maar de goede en tienen kunnen laten staan. En klantvertellen dat dus toelaat. Het kan niet alleen maar bestaan uit goede reviews, soms gebeurd er weleens wat minder goed. Rot situatie was het echt! Zo kan niemand bepalen of het fijn is voor diegene!

6 september 2025

6 jaar geleden

6 jaar geleden, dorpels vervangen door banden dennis. Bedankt hè. Gewoon de rotte zooi dichtgesmeerd en dikke bitumen er overheen

4 augustus 2025

Oplichters

Dit bedrijf: New Holland & Germany steam cleaning services beloofd bergen maar maakt de klus niet af, ze gebruiken adressen van een gamma in Amsterdan en Rotterdam.

30 juli 2025

Niet voor de consument

Review geschreven over een heel slecht bedrijf. Alle stukken aangeleverd, maar review wordt niet geplaatst. Deze review site beschermd het bedrijf en is er niet voor consumenten is mijn ervaring.

1 juni 2025

Niet voor de consument wel bescherming als bedrijf.

Van alles en nog wat opgestuurd inclusief nota’s etc. Nette, doch slechte, beoordeling gemaakt voor een bedrijf en zij weigeren hem uiteindelijk toch te plaatsen. Heel bijzonder. Zij beschermen m.i. meer hetbedrijf dan de consument.

23 juli 2025

Alleen welkom als je klant bent (maar pas ná aankoop)

Leuk idee: “onafhankelijke reviews van échte klanten”. In de praktijk betekent het vooral dat je ervaring er pas toe doet als je iets gekocht hebt. Serieuze interesse, ingevulde contactformulieren, mailverkeer, telefoonnummers doorgegeven? Telt allemaal niet, tenzij je een factuur of ondertekend formulier kunt laten zien.

Ik had een negatieve ervaring vóór aankoop (wat op zich al veel zegt), maar Klantenvertellen weigerde de review te plaatsen. Waarom? Omdat ik, je raadt het al, géén aankoopbewijs had. Terwijl dat juist was waar het fout ging.

Dus wil je weten of de communicatie vóór aankoop goed is? Of een bedrijf betrouwbaar overkomt als je nog twijfelt? Dan ben je op dit platform aan het verkeerde adres. De minder mooie verhalen verdwijnen namelijk gewoon uit beeld.

Transparantie? Alleen als je kunt afrekenen.

17 juli 2025

Absoluut te vermijden !

Absoluut te vermijden ! Ze binden je vast met een jaarabonnement dat stilzwijgend verlengd wordt - je moet een maand op voorhand opzeggen. Uiteraard krijg je hiervan geen enkele verwittiging. Kiyoh systeem was reeds lang van mijn webshop gehaald, maar enige commerciële coulance was absoluut niet mogelijk. Droogweg verwijzen naar algemene voorwaarden en geld incasseren. En als ik de andere reviews hier lees, zijn ze heel hardleers. Ik ben alvast 404,45 EUR kwijt voor niets. Met dit bedrijf (Klantenvertellen B.V. ) wens ik helemaal niets meer te maken te hebben. Een gewaarschuwd man/vrouw is er twee waard.

10 april 2025

Oplichters

Dienst per mail opgezegd, hele jaar niet gebruikt en vervolgens komt er ineens een factuur over een verlenging. Ging ervan uit dat met het uitleggen dit opgelost zou worden, maar nee hoor - komt nog even een betalingsherinnering achteraan.

Willen blijkbaar liever paar euro op de bank dan klanten die de dienst daadwerkelijk gebruiken

1 april 2025