Jing er fantastisk dygtig og omhyggelig. Jeg kom med smerter og hævelse i knæet på grund af slidgigt. Efter to behandlinger var mine smerter væk og hævelsen forsvundet. Derudover har jeg i mange år... Toon meer
Jeg besøgte Jing i forrige uge, da jeg havde fået ondt i ryggen efter lidt for hårdt arbejde. Jeg blev mødt meget professionelt og fik en grundig vurdering af problemet samt en effektiv behandlin... Toon meer
Efter at have døjet med smerter/gener i længere tid, opsøgte jeg Jing Akupunktur. Det er en af de bedste beslutninger, jeg har taget. Jing lytter grundigt, tager sig god tid og er utrolig dygtig til a... Toon meer
I injured my knee and had months of pain that just wouldn’t go away, painkillers included. A few sessions with Jing and it’s so much better. She’s kind, caring, and really takes a holistic approach. H... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Acupuncturist
- ook in
- Acupunctuurkliniek
- Alternatieve genezer
- Chinese geneeskunde kliniek
- Kliniek voor pijnbestrijding
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til Klassisk akupunkturklinik i Hellerup – København ved Kinesisk akupunktør og RAB godkendt Jing Wei som har mere end 20 års erfaring med akupunktur.
Sunvej 16, 2900, Hellerup, Denemarken
- info@klassisk-akupunktur.dk
- klassisk-akupunktur.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Jing er uden tvivl den bedste behandler…
Jing er uden tvivl den bedste behandler nogensinde. Hun har behandlet mig både i forhold til angst, iskiassmerter og en gammel ankelskade. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en væsentlig forbedring af mine smerter og problemer. Jing er en utrolig dygtig akupunktør, meget kompetent til hendes arbejde, yderst opmærksom og kærlig over for alle hendes patienter. Jeg har altid følt mig 110% tryg i hendes hænder og jeg kan ikke takke hende nok for at fjerne mine smerter og lette min angst markant. Hun har givet livsglæden tilbage og jeg nyder at være patient i hendes klinik. Jeg kan ikke anbefale hende nok 🙏🏼
Håndledssmerter
Jeg kom til Jing med et overbelastet håndled, og jeg kan varmt anbefale hendes kyndige og omhyggelige behandling. Mine smerter blev hurtigt reduceret, og Jing er både meget fleksibel, dygtig og imødekommende.
Ankel smerter fjernet på en behandling
Havde forvredet min venstre ankel, og på en behandling fjernede akupunktøren alle smerter, og foden er nu så god som ny 👍🤗
Gravid efter besøg hos Jing
Jing er super dygtig til akupunktur og fleksibel ift hvornår hun har tider. Efter et længere behandlingsforløb på fertilitetsklinik på mere end 12 måneder er jeg blevet gravid, men det skyldes at jeg i foråret startede hos Jing. Og så er hun super behagelig at være omkring. Kan bestemt anbefales.
Mave problemet…
Jeg har i lang lidt af problemer med min mave.
Madlede, oppustet mave, sure opstød og kvalme.
Det fik desuden indvirkning på min mentale tilstand med angst og uro.
Jeg var træt og uoplagt.
Efter få behandlinger hos Jing, har jeg fået det betydelig bedre.
Jeg har fået madlysten, energien og glæden igen.
Jings behandling er effektiv, vidende og kærlig.
Mirakel
Mirakel - Hurtig smertelinding af skulder.
Jeg har haft problemer med min skulder i 16 år efter et trafikuheld og uanset hvad jeg har prøvet har det virket meget kortvarigt. I dag fik jeg nåle i og indenfor et minut (behandlingen startede 12.14 og var færdig 12.14) var smerterne væk, og jeg kunne få mine arme over hoveder uden problemer, behandlingen er som et mirakel.
Sidst jeg var fik jeg behandling for svangscene-betændelse og det har hjulpet helt vildt, jeg har intet mærket til det siden. Jeg kan på det varmeste anbefale Jing fra akupunktur-kinesisk klinik
Jing er en fantastisk akupunktør
Jing er en fantastisk akupunktør. I løbet af kort tid fik hun ordnet min albue.
Jeg giver hende min største anbefaling.
Den største anbefaling!
Jeg havde i flere måneder døjet med smerter i min højre skulder, som gik ned i albueledet og håndled, og efter en behandling hos Jing er alle smerter væk, og bevægelsen i min skulder er fuldt tilbage.
Jing har ligeledes behandlet noget arvæv efter operation i akillesenen, og efter en behandling kunne jeg mærke langt mere bevægelses i min fod, bedre blodgennemstrømning, og har fået den fulde bevægelse og følelse tilbage i min læg! Nu her efter 3 behandlinger føles det næsten som før jeg blev opereret!
En meget stor anbefaling herfra!
Tusinde tak Super effektiv behandling
Tusinde tak. Fantastisk behandling. Har ikke kunne dreje hovedet uden smerter i 4 måneder. Men efter kort behandling er min nakke helt fin. Stor anbefaling herfra!!!
Heel pain
Wonderfull treatment which releaved the pain from the heel and helped the recovery
Hælspore bye bye
Kan varmt anbefale Jing og hendes behandling af hælspore. Hun er sikkert dygtig til alt.
Jeg har efter et voldsomt fald ned af trapper revet min højre muskel i læggen helt over. Efterfølgende fik jeg konstateret hælspore i begge fødder, hvilket er ret smertefuldt. Lægen sagde bare at jeg skulle gå med løbesko inde og ude og at det kunne tage op til 5 år før det gik væk... hvem kan vente på det?
Jeg kunne næsten ikke gå på mine fødder uden konstante smerter. Nu efter 6. behandlinger er smerterne næsten væk og jeg kan endelig gå flere og længere ture igen.
Behandlingerne hos Jing har på kort tid ændret min hverdag og jeg fortsætter til jeg er helt symptomfri.
Ydmyg og utrolig kompetent
Jing er en ydmyg og utrolig kompetent behandler. Det har været en fornøjelse at være under hendes kyndige behandling. Jeg havde i forbindelse med et tungt løft pådraget mig både tennisalbue og golfalbue. Jings behandling gav smertelindring stort set med det samme. Og akupunkturen kombineret med fysisk træning har gjort underværker! En stor og varm anbefaling!
Professionel behandling
Jing havde med det samme et professionel tilgang til min spænding i nakke / hovedpine / nedsættelse af hjerterytme / her dagen efter føles det lettere, og behageligt.
De bedste anbefalinger
Anders
Migræne og hovedpine
Jeg har haft konstant hovedpine i ca. 2 år og døjet med migræne og et tungt hovede hele tiden. Jeg havde prøvet mange ting, men intet hjalp. Så kom jeg til Jing og efter få behandlinger var der allerede en virkning. Nu har jeg været ved hende 4 gange og min hovedpine og migræne er væk. Jing er enormt kompetent og meget sød. Man føler sig meget tryg hos hende.
Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg har i mange år haft dårlig ryg og…
Jeg har i mange år haft dårlig ryg og har diskusprolaps. Efter blot to behandlinger er smerterne væk. Jeg fortsætter med behandling men effektiv er det.
Det er en meget effektfuld behandling og kan virkelig anbefales.
Jings akupunktur har gjort en kæmpe…
Jings akupunktur har gjort en kæmpe forskel for mig og min familie, fordi hun har hjulpet mig med at mindske den MS fatigue, jeg har kæmpet med i 10 år. På bare en måned er det blevet meget bedre med behandling med nåle og moxibustion. Jing er virkelig dygtig og professionel og jeg anbefaler hende i allerhøjeste grad!
Amazing help with migraines
I turned to Jing when I had very bad tension headaches, migraines and stiff neck. Her treatment relieved me from the pain and inflammation right away. She is very kind and caring, pays attention to you. I can highly recommend her to anyone who needs relief.
Plantar fasciitis – smerte i fødderne
Jeg kan varmt anbefale Jing. Hun kurerede min svangsenebetændelse i mine fødder med sit professionelle bud på problemet ved hjælp af både akupunktur og moxibustion. Jing gav mig gode råd om, hvordan jeg kunne arbejde med problemet derhjemme med fodbad, ernæring og øvelser. Inden jeg tog til Jing, konsulterede jeg en fysioterapeut, som ikke kunne forløse min smerte og mit problem. Derefter tog jeg til Jing og med hendes store viden om både klinisk medicin, akupunktur og kinesisk medicin følte jeg mig meget tryg og blev helbredt fra mine smerter. Mange tak Jing.
Wonderful treatments,
Oh Jing,
Thank you so very much for your wonderful treatments. The knee pain and discomfort that I’d been experiencing for the last five years decreased enormously after the the first session with you. Immediately after the second session the pain and discomfort disappeared completely. You are a very skilled and talented doctor and I would warmly recommend you to all. With deepest gratitude, Shaun🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Meget tilfreds med behandling …
Jeg blev behandlet for smerter i højre skulder, arm og højre side af nakke. Efter første behandling var smerte i skulder og arm væk. Få dage efter 2. behandling kunne jeg ikke længere mærke smerte i nakken. Meget tilfreds med resultatet.👍🏼