Akupunktur-Kinesisk Klinik Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jing er fantastisk dygtig og omhyggelig. Jeg kom med smerter og hævelse i knæet på grund af slidgigt. Efter to behandlinger var mine smerter væk og hævelsen forsvundet. Derudover har jeg i mange år... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg besøgte Jing i forrige uge, da jeg havde fået ondt i ryggen efter lidt for hårdt arbejde. Jeg blev mødt meget professionelt og fik en grundig vurdering af problemet samt en effektiv behandlin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter at have døjet med smerter/gener i længere tid, opsøgte jeg Jing Akupunktur. Det er en af de bedste beslutninger, jeg har taget. Jing lytter grundigt, tager sig god tid og er utrolig dygtig til a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I injured my knee and had months of pain that just wouldn’t go away, painkillers included. A few sessions with Jing and it’s so much better. She’s kind, caring, and really takes a holistic approach. H... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Acupuncturist
  2. ook in
  3. Acupunctuurkliniek
  4. Alternatieve genezer
  5. Chinese geneeskunde kliniek
  6. Kliniek voor pijnbestrijding

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Klassisk akupunkturklinik i Hellerup – København ved Kinesisk akupunktør og RAB godkendt Jing Wei som har mere end 20 års erfaring med akupunktur.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

60 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super tilfreds med behandlingen

Super tilfreds med behandlingen. Jeg kom med smerter i højre hæl. Kom hurtigt til. Jing virkede for mig, både dygtig og kompetent, og jeg fik en hurtig og professionel behandling. Alt godt igen. Takker

17 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rygproblemet blev løst inden ferien

Jeg blev mødt meget professionelt og fik en grundig vurdering af problemet samt en effektiv behandling. Allerede efter behandlingen kunne jeg mærke en tydelig forbedring, og mit rygproblem blev løst, så jeg kunne køre på ferie uden problemer.

En rigtig god oplevelse hele vejen igennem. 5 stjerner herfra.

30 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jing er en yderst professionel, omsorgsfuld og helhedsorienteret behandler

Jing er en yderst professionel akupunktør. Hun er venlig, empatisk og rolig, og hun møder sine klienter med en oprigtig interesse og omsorg.

Allerede ved vores første møde opdagede hun, at jeg har en skæv ryg og udfordringer med min kropsholdning – noget ingen tidligere læger eller behandlere havde gjort mig opmærksom på.

Hun har sat sig grundigt ind i mine problemstillinger og tager sig altid den fornødne tid til behandlingerne. Jeg har aldrig følt mig hastet igennem et forløb. - tværtimod arbejder hun grundigt og går i dybden for at finde årsagen til problemerne.

Jing har således en helhedsorienteret tilgang og behandler ikke kun de områder, hvor symptomerne viser sig, men arbejder med kroppen som en samlet helhed. I mit behandlingsforløb har hun anvendt flere forskellige behandlingsformer, herunder akupunktur, cupping, moxibustion og givet mig yoga øvelser. Selvom akupunkturnålene til tider kan være lidt ubehagelige, er behandlingen det hele værd, fordi Jing er utrolig kompetent og skaber stor tryghed gennem hele forløbet.

Derudover er hun meget fair med sine priser, og hun gjorde mig desuden opmærksom på, at jeg kunne få tilskud gennem min sundhedsforsikring.

Jeg kan varmt anbefale Jing til alle, der søger en dygtig, omsorgsfuld og helhedsorienteret behandler.

17 juli 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke for mig

Jing er en meget sød dame ingen tvivl der. Jeg har ikke nogle problemer med at hun skal have en sms som hun så oversætter - hellere at hun forstår problemet fuldt ud end der er tvivl. Jeg synes dog hun gættede sig frem til hvad hun synes der var galt. Var hos hende 5 gange og måtte til sidst stoppe da det var lidt uansvarligt synes jeg hvad hun havde gang i. Er på blodfortyndende medicin som hun også blev fortalt før forløbet. Hun lavede cupping på mig men så fordi hun render rundt mellem 3 andre patienter samtidig havde hun glemt mig. Så da hun kommer tilbage og tager dem af bløder jeg og huden ser ret slem ud. Det synes jeg ikke er i orden. Men hun forsikrer mig om at det er normalt. Men når jeg skal i bad så skal jeg passe på siger hun. Jeg føler mig ikke tryg men på trods kommer jeg tilbage og hun laver cupping igen på andre steder; denne gang tager hun dem af tidligere (dog stadigvæk sidder de længere tid end de skal) og stadigvæk får jeg ret slemme blodsamlinger der er helt blå i lang tid. Jeg har aldrig oplevet en sådan akupunktur stil som hun giver med andre terapister som normalt lader nålene sidde i. Jing stikker ind og ud nålen mange gange.
Efter 5 gange - hvor jeg på 3. besøg sagde til hende jeg ikke ville have mere cupping - var der ingen forbedring i min skulder desværre.

12 januari 2026

Behandling af slem migræne

Jeg døjede med meget slem migræne, hvor Treo og lignende ikke hjalp. Det påvirkede min hverdag enormt meget, og jeg valgte derfor at forsøge mig med akupunktur. Allerede efter min første behandling hos Jing mærkede jeg tydelig forbedring i form af meget færre migræneanfald. Efter mit forløb er afsluttet har jeg fortsat ikke haft migræne. Jeg kan derfor klart anbefale Jing til behandling af ens problemer. Det er tydeligt at hun har en stor viden indenfor området, og rigtig gerne vil hjælpe en. Kæmpe anbefaling herfra!

16 juni 2026

Problemer med lænden

Jeg havde haft problemer med lænden. Jeg fik ondt når jeg sad ned i længere tid ad gangen, var generet stiv i lænden og fik ondt i den ene balle ved løb. Jeg har nu haft 11 behandlinger og det er blevet meget bedre. Generne er næsten væk når jeg løber og jeg får ikke ondt når jeg sidder ned i længere tid. Jeg kan kun give Jing mine bedste anbefalinger.

15 juni 2026

Iskiassmerter

Jeg kom med iskiassmerter, med udstrålende smerter ned i balden og benet. Efter behandlingerne hos Jing føler jeg mig meget bedre… mindre spændt, mindre låst og med langt færre smerter i hverdagen. Hun er meget omsorgsfuld og tager sig virkelig tid til sine patienter. Kan varmt anbefales.

8 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde voldsomme smerter i nakken

Jeg havde voldsomme smerter i nakken, kunne ikke dreje hovedet uden smerter. Jings behandling hjalp efter blot 1 gang. Fantastisk oplevelse. Jeg kommer igen, hvis jeg har brug for det.

15 april 2026

Tennis - golfalbue

Jing er meget erfaren og dygtig, med en stærk forståelse for kroppen og dens naturlige balance. Jeg fik behandling for min tennis-/golfalbue og oplevede en tydelig forbedring allerede efter første gang akupunktur.Hendes holistiske tilgang gør behandlingen både effektiv og tryg. Kan klart anbefales!

24 maart 2026

Superb og i topklasse.

Superb og i topklasse.
Jings dygtighed og erfarenhed med klassisk, medicinsk akupunktur er uovertruffen god.
Hun har behandlet en øjensygdom hos mig, og resultatet er at jeg i dag ser en del bedre end inden behandlingen.

Hun engagerer sig i den enkelte patient, og jeg fik mange gode og brugbare råd omkring min sygdom.
Jeg giver mine allerbedste anbefalinger til Jing

16 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

L5 S1 - Har i flere år kæmpet med smerter…

Jeg har i flere år kæmpet med smerter grundet diskusprolaps fra L5 S1. Jeg har været hos et hav af behandlere uden held. Men Jing har med få behandlinger fjernet mine smerter. Jing kan noget helt ud over det sædvanlige. Kan på det varmeste anbefale klinikken.

8 april 2026

Nakke/skuldersmerter

Jeg har døjet med stærke smerter i nakke og skulder i årevis. Jeg har forsøgt med mange forskellige behandlingsformer, og med begrænsede resultater. Først da jeg kom hos Jing skete der en mærkbar forbedring. Jing er ikke som typiske akupunktører, da man hurtig mærker Jings store viden på området og grundigheden i hendes behandlinger. Og så har hun også gjort en mærkbar indsats på et højt blodtryk. Kan helt klart anbefale Jing

2 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I have been in menopause for about a…

I have been in menopause for about a year and was struggling with severe hot flashes at night—often more than 10 times—which made it very difficult to sleep.

After just one acupuncture session, I noticed a significant improvement. That very night, I only experienced two very mild hot flashes and was able to sleep well. The next day, I felt much more energetic, and the tension in my jaw was noticeably reduced.

The results after just one treatment were truly remarkable. Although I still woke up occasionally during the night, I only had two to three mild hot flashes instead of more than ten, and overall I already felt much better.

After two sessions, the improvement was even more impressive—I no longer wake up due to hot flashes at all.

I am very happy with the results and have already recommended Jing to my friends.

20 maart 2026

Iskiassmerter

Jeg har haft smerter i lænden, som strålede ned i venstre ben. Det startede for 4 uger siden og blev gradvist værre.

Allerede efter første behandling oplevede jeg en markant forbedring – smerterne i både lænden og benet blev væsentligt reduceret, og jeg kunne bevæge mig frit uden problemer.

I dag er jeg kommet til min anden behandling, og smerterne er helt forsvundet.

Jeg er meget tilfreds med forløbet og kan varmt anbefale Jing akupunkturbehandling.

18 maart 2026

Had great treatment for Tennis elbow / Carpal tunnel syndrome / Tenosynovitis

I had a chronic pain in my elbows and wrist for months and after consulting with my GP and taking ultrasound scan I was diagnosed with inflammation and tennis elbow issue. I decided to try acupuncture with Jing and it was a great relief just after the first session. She skilfully treated my problem with acupuncture techniques and she could also diagnosed other problems I had in my hands with Carpal tunnel syndrome and Tenosynovitis. After each session I felt much better and now after a couple of sessions tingling sensation in my palm and fingers is gone and I almost feel no pain in my wrist and elbow. I highly recommend Jing, she is skilled and very accurate and I believe her background as a doctor helps a lot in diagnosing and pinpointing the problems.

2 maart 2026

Jing Wei er en særdeles velkvalificeret Kinesisk akupunktør

Jing Wei er en særdeles velkvalificeret akupunktør, der er uddannet på det medicinske universitet i Harbin i Kina.
Hun har hjulpet med med at behandle mig, der er 86 år, for et hekseskud, som nu hedder lændehold, i højre side.
Hvor jeg ikke kunne stå oprejst og heller ikke gå uden store smerter. Efter et par omhyggelige behandlinger begyndte jeg at kunne stå oprejst og efter yderligere et par behandlinger kan jeg nu igen gå længere strækninger.
Behandlingerne varer typisk en til to timer. Jeg kan varmt anbefale Jing Wei som akupunktør.
Sten

6 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig stil

Kan ikke udtale mig om behandlingen, fik ingen . Modtog sms om at jeg skulle komme 8,30, var der 8,28 døren låst, ingen lys, ingen reaktion på dørklokke. Talte med naboen, de var udenfor og de havde ikke set nogen aktivitet. Så kørt 45 min for ingenting og brændt benzin af. Tjah sådan mister man kunder....Kunne jo ringe hvis der var forsinkelse....

11 maart 2026

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling! Jeg døjede med en del smerter i hofte/lyske regionen, som klikkede ved hurtige retningsskift (spiller meget padel). Ekstremt ubehageligt og begrænsende, men efter 4 gange akupunktur ved Jing var smerterne væk.. Har prøvet mange former for behandling, men det her var godt nok effektivt. Jing får mine bedste anbefalinger.

24 februari 2026