3,7

Gemiddeld

Draag al 62 jaar een bril

Draag al 62 jaar een bril. Vorig jaar voor de eerste keer bij Klein optiek geweest op aanraden van anderen zou de beste van Apeldoorn zijn. Ik heb nog nooit zo’n slechte bril gehad. Dus de eerste keer maar ook de laatste

1 november 2025

Eindelijk een opticien gevonden die aan al mijn wensen voldoet.

Op aanraden van een kennis kwam ik in contact met Klein Optiek gevestigd op de Eglantier te Apeldoorn.
Ik was al geruime tijd op zoek naar een montuur voor rode glazen.
De concurrent verzekerde mij telefonisch brillen te verkopen voor ronde beglazing , daar aangekomen was het montuur niet rond maar ovaal. Dus dat viel mij zwaar tegen. Een kennis raadde mij aan om eens bij Klein Optiek te gaan kijken. En ja hoor dat was bingo.
Het personeel daar was uiterst vriendelijk , meegaand , meedenkend en erg professioneel. Binnen no-time had ik een hele mooi bril die volledig deed aan al mijn wensen. De service die ik daar had ontvangen was naar alle tevredenheid.
Ook de oogmeting werd erg zorgvuldig uitgevoerd. Deze zaak heeft mij weten te bekoren en zal ik een ieder aanraden.
Een top zaak 👍👍👍

13 september 2025

goede kwaliteit brillen

Ik heb diverse vario brillen van veschillende opticiens gehad en in 2022 heb ik mij bril bij Klein optiek gekocht, dit was een bril die echt fijn was totdat ik hem heb schoongemaakt met uitgedroogde doekjes die onherstelbare krassen hebben veroorzaakt.
Ik heb nu weer een nieuwe en alles is naar tevredenheid verlopen, ben zeer tevreden ook over de brilstylist die mijn geholpen heeft.
HLs

7 juni 2025

Al jaren klant bij Klein Optiek

Al jaren klant bij Klein Optiek. Meer dan tevreden. Denken goed mee en heel deskundig en vriendelijk personeel. Blijven zoeken naar oplossingen bij een lastig probleem. En.....,ze hebben lekkere koffie met en leuk koekje.
Ga zo door

18 maart 2025

Zeer onvriendelijke vrouw

Zeer onvriendelijke vrouw. Dit is de tweede maal dat ik hier uit nood naartoe ben gegaan en ben voor de tweede maal zeer onvriendelijk en respectloos behandeld. Dit vernam ik al via mijn Oma en de buren. Kennelijk is zij hier in de buurt bekend als 'die bitch van de dure Opticien' Ik mag hopen dat ze haar vaste klanten wel goed behandeld, maar mij lijkt dat je iedereen goed behandeld ongeacht klant of geen klant. Als zij op zo een onvriendelijke manier mensen te woord staat op de werkvloer wil ik niet eens weten hoe ze mensen buiten haar werk om behandeld. Ik vraag mij af of ze zelf inziet hoe onopgevoed,onaardig en lelijk ze overkomt. Tover is een vriendelijke lach en sta mensen vriendelijk te woord of spring lekker naar beneden.

30 december 2023

Blij met mijn nieuwe bril

Deze keer was ik niet zenuwachtig tijdens de oogmeting,want op de vraag: Welke is beter afbeelding 1 of afbeelding 2 ? antwoordde ik: Ik weet het niet .
De persoon die de oogmeting deed zei alleen: Oké (dit gaf mij een GOED gevoel) en liet mij de twee andere afbeeldingen zien.

Komende week kan ik mijn nieuwe zonnebril ophalen.

2 juni 2023

Zeer goede en persoonlijke service

Zeer goede en persoonlijke service. Een goed en degelijk oogonderzoek, beter dan ik ooit in 40 jaar bril-dragen heb gehad. Daarnaast verkopen ze mooie merken. Ik heb net mijn 2e bril bij Klein Optiek gekocht. Helemaal blij mee! En ik weet dat ik altijd kan bellen of terug kan gaan als er iets is. Voor mij de beste opticien waar ik ooit ben geweest! Absolute aanrader!

23 december 2022

Geweldige service door uitermate…deskundig personeel

Geweldige service door uitermate deskundig personeel
Door aanwezigheid van gediplomeerde optrematristen
rechtstreeks doorgestuurd naar de oogarts met een lens luxatie. Later ter overbrugging een contactlens geplaatst na overleg met een bevriende oogarts.
Op zaterdag gehaald en thuis gebracht, helemaal super. Ben bij veel opticiens in Apeldoorn geweest, maar dit is ontegenzeggelijk de beste.

22 december 2022

Zeer slechte tent

Zeer slechte tent. Elke keer gaat het maar fout met afspraken maken maar ook met afspraken nakomen. En dan boos en geïrriteerd naar mij doen door hun eigen fouten… absoluut niet klantvriendelijk. Het mag er allemaal wel goed uitzien als je binnenkomt maar ze hebben absoluut hun zaken niet op orde.

8 oktober 2021

Klein Optiek Apeldoorn zaterdag 25…

Klein Optiek Apeldoorn zaterdag 25 jan.2020 bij een bezoek aan dit bedrijf was mijn vraag aan één van de medewerkers hebben jullie mijn gegevens van mijn brilsterkte die verstrekte de medewerker mij niet eerst moest ze een bedrag hebben van € 39,00 slechte zaak zeker voor een klant die daar voor €3000,00 aan brillen heeft gekocht.
voor mij is het duidelijk weer een klant minder

29 januari 2020
Toon reviews in alle talen. (12 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken