Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service. Vil til enhver tid anbefale Kim med hans ekspertise og vejledning. God og ærlig rådgivning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service. Meget ærlig og hjælpsom ejer. Rigtig flot udført arbejde. Vi er meget godt tilfredse og kan kun give Kleis Gardiner vores bedste anbefalinger

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kleis Gardiner kan varmt anbefales. Hurtig tilbagemelding og besøg af Kim fra Kleis Gardiner allerede to dage efter vi havde henvendt os. Han gav sig tid til rådgivning og vi fik et fornuftigt pr... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Raambekledingwinkel
  2. Gordijnwinkel

Geschreven door het bedrijf

Kleis Gardiner ejes af Kim Kleis der i over 20 år har arbejdet med rådgivning, salg og montering af gardiner og solafskærmning. Jeg har tidligere arbejdet i fysiske butikker med faste åbningstider, men har erfaret at kundernes ønske om fleksibilitet passer rigtig godt med den måde jeg ønsker at drive min virksomhed. At komme i mine kunders hjem på et tidspunkt der passer dem, giver mig helt unikke muligheder for optimal rådgivning. Mine kunder er ikke ens og det er deres hjem heller ikke. Min erfaring kombineret med en kreativ tankegang og håndværksmæssige kompetencer sikrer dig et perfekt resultat hver gang. Jeg går ikke på kompromis med hverken kvalitet, tid eller service og er først tilfreds når kunderne er det.

4,9

11 mei 2026

Rigtig god service

17 april 2026

Hjalp med reservedele

Jeg har købt et brugt gardin på dba, som viste sig at være i stykker.
Kim fra Kleis gardiner skaffede reservedele og kørte personligt ud og afleverede dem. Pris: 95 kr.
Magen til service skal man lede længe efter.
10/10 would recommend. 🎉

17 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kyndig rådgivning og fin implementering

Vi har bygget nyt hus og valgte Kleis gardiner til gardinmontagen. Det gjorde vi på baggrund af god rådgivning for at træffe det rigtige valg til mørklægning af vores soveværelse. Vi har fået plissegardiner med up and down funktion, der løser opgaven perfekt i en farve der matcher rummet. Montagen forløb diskret, skånsomt og professionelt til den aftalte tid og med tydelig ekspertise fra Kim. Vi kan varmt anbefale Kleis gardiner, hvis I vil have høj kvalitet med kyndig og professionel rådgivning og montering.

25 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kleis Gardiner har stået for…

Kleis Gardiner har stået for gardinløsningen i hele min lejlighed – og det har været en gennemført god oplevelse fra start til slut.

Allerede formiddagen efter min henvendelse stod Kim klar med professionel rådgivning og præcis opmåling, og efterfølgende levering og montering skete helt som aftalt.

Der er tale om vinduer fra gulv til loft, og resultatet er blevet utrolig godt – både æstetisk og funktionelt. Jeg giver Kleis Gardiner mine varmeste anbefalinger.

10 juni 2025

Højt serviceniveau

Kim tager sig den tid der skal til, både når der skal findes en løsning, følges op og monteres. Meget tilfreds med hele forløbet.

14 april 2025

Fantastisk service

Kim har stået for gardiner til hele vores nybyggede hus og det har virkelig sat prikken over i’et. Så smukke gardiner og fantastisk service. Ville til hver en tid anbefale Kim til andre :-)

27 maart 2025

En taknemmelig kunde

Vi har netop fået monteret gardiner i vores nye hus for anden gang af Kim, og han fortjener simpelthen en medalje for sit gode perfektionistiske arbejde, god rådgivning og ikke mindst god service! Vi kan til enhver tid anbefale Kleis Gardiner, og takker mange gange for den super hurtige levering og montering for en opgave som han fik med super kort varsel.

4 december 2024

Rigtigt god

Rigtigt god, pålidelig og fagligt kompetent service, og prisen er konkurrence dygtig, kan klart anbefales

30 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har for anden gang købt de smukkeste…

Vi har for anden gang købt de smukkeste gardiner til et nybygget hus hos Kleis gardiner. Det har været en helt perfekt oplevelse fra start til slut. God service, hurtig tilbagemelding med alt, og hurtigt perfekt opsætning af gardinerne.
Tak til Kim og de bedste anbefalinger herfra.

22 april 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.