1. Intermediair
  2. Business to Business-service

Wil je een klus laten uitvoeren en ben je op zoek naar het beste aanbod? Vraag dan binnen 3 minuten een offerte aan via Klimaatoffertes.nl en wij matchen de ideale vakman met jou!

3,3

Gemiddeld

Ik heb uren voor niks in huis gezeten…

Ik heb uren voor niks in huis gezeten en toen werdt op het tijdstip van de afspraak gebeld dat de genen die zal komen was uitgelopen.
Dat steld mij zeer terleur ik ben een kleine ondernemer als ik thuis zit te wachten kost dit mij geld.
Dat zal bij u niet anders zijn als je geeb uren maakt kan je ook niks verdienen.
Triest zo ga ik zeker niet met mijn klanten om.

20 juli 2022

Er heeft 1 iemand gereageerd

Er heeft 1 iemand gereageerd. Deze wiilde om 22.000 uur langs komen dat is niet normaal. Zou dan maandag of diinsdag avond wat vroeger komen niets meer van gehoord

28 juni 2022

Antwoord van Klimaatoffertes.nl

Beste Hans, vervelend om te horen dat uw ervaring niet goed is geweest. Ik zal even via e-mail contact met u opnemen zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

Werd na korte tijd gebeld en ik zou een…

Werd na korte tijd gebeld en ik zou een offerte ontvangen. Na dat telefoontje niets meer gehoord

16 juni 2022

Antwoord van Klimaatoffertes.nl

Dag Adri, vervelend om te horen! Ik heb even in het systeem gekeken en ik zie dat u op 9 juni telefonisch en via whatsapp bent benaderd door onze installateur. Ik neem even via de mail contact met u op om het verder uit te leggen.

Helaas niks gehoord na dat we de…

Helaas niks gehoord na dat we de centrale gesproken hebben

16 juni 2022

Antwoord van Klimaatoffertes.nl

Dag Paul, wat vervelend om te horen. Nadat we u hebben gesproken hebben we uw aanvraag doorgestuurd naar onze installateur. Hier is denk ik iets fout gegaan. Ik zal u via de mail proberen te bereiken, dan komen we met een oplossing!

Prima verlopen

Prima verlopen. Meerdere offertes ontvangen.

7 juni 2022

Antwoord van Klimaatoffertes.nl

Beste Petra, bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Groet, Klimaatoffertes.nl

Zeer tevreden

Zeer tevreden met de aangeboden ondersteuning en kennis gedurende het gehele proces.

28 april 2022

Antwoord van Klimaatoffertes.nl

Dag Stijn, bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Groet, Klimaatoffertes.nl

Super goede en vriendelijke service

Super goede en vriendelijke service, voldeed aan mijn wensen.

28 april 2022

Antwoord van Klimaatoffertes.nl

Dag Felice, bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Groet, Klimaatoffertes.nl

Slechts 1 bedrijf reageert

Slechts 1 bedrijf reageert, komt langs en had gezegd duur 1,5 uur. Bleef 3,5 uur en pushen enorm om gelijk te tekenen. Na vergelijken bleek verschrikkelijk duur en een peperduur contract was verplicht.
Klimaatofferte nam wel contact op om te vragen om welk bedrijf het ging. Er waren meerdere klachten over dit bedrijf en zouden dit bedrijf niet meer contacteren.

27 april 2022

Antwoord van Klimaatoffertes.nl

Dag Annelies, vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met een van onze partners. Zou je ons een mail kunnen sturen met de gegevens van de installateur? Ik kan je gegevens op het moment niet terughalen in ons systeem namelijk. Dan zullen we het voor je uitzoeken en contact opnemen met de desbetreffende installateur. Groet, Klimaatoffertes.nl

Antwoord van Klimaatoffertes.nl

Dag Cor, vervelend om te horen dat onze installateur geen contact met je heeft opgenomen! Dit is inderdaad niet de bedoeling. Zou je contact met ons op kunnen nemen via info@klimaatoffertes.nl? Dan zullen we voor je uitzoeken wat hier mis is gegaan en op zoek gaan naar een oplossing.

Nooit mee iets vernomen

Nooit mee iets vernomen. Wat slecht!

27 april 2022

Antwoord van Klimaatoffertes.nl

Dag Paul, vervelend om te horen dat onze installateur geen contact met je heeft opgenomen! Dit is inderdaad niet de bedoeling. Zou je contact met ons op kunnen nemen via info@klimaatoffertes.nl? Dan zullen we voor je uitzoeken wat hier mis is gegaan en op zoek gaan naar een oplossing.

Geen respons

21 april 2022

Beste Perry,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat er geen contact is opgenomen door een van onze partners. Wij verzoeken onze partners altijd contact op te nemen voordat er een offerte wordt uitgestuurd.

Graag zoeken wij dit alsnog uit. Zou u contact met ons op willen nemen via info@klimaatoffertes.nl? Anderzijds kunnen wij ook contact met u opnemen.

Klimaatoffertes.nl

Was zeer goed

Antwoord van Klimaatoffertes.nl

Dag Thea, bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Groet, Klimaatoffertes.nl

Klimaatoffertes heeft mij prima op weg…

Klimaatoffertes heeft mij prima op weg geholpen,geweldig platform!
Heb inmiddels een goedwerkende airco en was snel geplaatst.

Antwoord van Klimaatoffertes.nl

Dag Elly, bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Groet, Klimaatoffertes.nl

Goed advies

Goed en deskundig advies aan huis gekregen. Ik werd snel geholpen en het contact was fijn.

Antwoord van Klimaatoffertes.nl

Dag Charlotte, bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Groet, Klimaatoffertes.nl

Echt een uitstekend platform

Echt een uitstekend platform,
klimaatoffertes.nl.
Werkt zeer snel en vakkundig, en daardoor had ik al snel een geweldig werkende airconditioning in mijn woonkamer en slaapkamer.
Echt super voor elkaar!

Antwoord van Klimaatoffertes.nl

Dag Klech, bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Groet, Klimaatoffertes.nl

Fijne service

Fijne service! Ik werd heel snel gebeld en had Een leuk gesprek met de mevrouw van de klantenservice

Antwoord van Klimaatoffertes.nl

Dag Anna, bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Groet, Klimaatoffertes.nl

Goede service. Na mijn aanvraag voor een airco installatie werd er contact met mij opgenomen en volgende week komt er een installateur langs voor advies.

Antwoord van Klimaatoffertes.nl

Dag Thomas, bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Groet, Klimaatoffertes.nl