Bedrijfsgegevens

1. Loodgieter
  2. Schoonmaakdienst
  3. Dakgotenreinigingsservice
  4. Glazenwasser

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Oplever du problemer med kloakken? Kloak TV fra Hvidovre tilbyder TV inspektion og kloakrensning i hele København og på Sjælland. Ring og få et tilbud.

4,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Super professionel oplevelse i Hvidovre

Jeg har haft besøg af Kloak.TV her i Hvidovre til en kombineret kloakspuling og TV-inspektion, og jeg er yderst tilfreds. Fra start til slut var kommunikationen i top, og arbejdet blev udført utrolig grundigt. Det giver en stor tryghed at se rapporterne fra inspektionen, så man ved præcis, hvilken stand rørene er i. Alt i alt en hurtig service og en fair pris. Kan varmt anbefales til andre i Hvidovre-området!

14 januari 2026

Professionel og grundig inspektion

Kloak TV udførte en grundig veldokumenteret TV inspektion af vores kloak. Der var hurtig behandlingstid og fremsendelse af udførlig rapport over inspektionsprojektet med billeder og beskrivelse ved hver eneste observation. Jeg kan varmt anbefale kloak TV

28 oktober 2025

Grundig gennemgang

Fredag udfyldte jeg formularen på deres hjemmeside, så jeg kunne få tilsendt et tilbud, og allerede inden jeg gik på weekend, havde jeg aftalt tid onsdag ugen efter med Christian fra Kloak TV. Efter deres udførte arbejde, havde jeg en samtale på 10 minutter med samme Christian, som var grundig i sin gennemgang af rapporten og tålmodig med mine uvidende spørgsmål forud for kontakt af forsikringsselskab.

5 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kloak TV rykkede ud med dags varsel

Kloak TV rykkede ud med dags varsel, da jeg havde en hasteopgave. Behagelig fyr at tale med i telefonen, og kollegaen klarede inspektionen selvom jeg ikke kunne være hjemme selv. Rapporten kom med det samme, og da jeg som lægmand fandt den lidt uklar fik jeg en hurtig udlægning pr telefon. Fuldt tilfreds.

20 september 2022

Meget grundig tv inspektion

Havde problemer med tilstoppet kloakafløb. KloakTV kom hurtigt ud og foretog en grundig spuling og TV inspektion. Vi modtog en meget detaljeret rapport med fotodokumentation. Prisen var meget rimelig. Jeg kan klart anbefale KloakTV.

3 juli 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot arbejde og rigtig god service

Vi var en række bestående af flere rækkehuse, der skulle have inspiceret vores stikledninger. Fik forud et fint og konkurrencedygtigt tilbud og en kompetent undersøgelse af vores kloakker. Rigtig god service fra alle implicerede. Kan varmt anbefales. Fin gennemgang af rapporten.

23 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og kompetent vejledning

Vi har et hus fra 60'erne som vi overtog for 3 år siden. Vi havde en mistanke om fejl på kloakken og ville gerne have et overblik inden vi kontaktede forsikringen. Vi indhentede flere tilbud og kloak.tv var både billigst og mest professionel. Vi fik et fyldestgørende tilbud, arbejdet blev udført som aftalt og vi modtog en fyldestgørende rapport inkl. billededokumentation. Ydermere var Christian hjælpsom ved gennemgang af rapporten same sparring omkring det videre forløb. Kloak TV kan helt klart anbefales hvis du skal have lavet en inspektion af din kloak.

20 april 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

kloak.tv kom ud med 5(!!!) timers…

kloak.tv kom ud med 5(!!!) timers varsel efter andet firma ikke havde kunnet komme ud med 2 ugers varsel. Dette gjorde de desuden til en fornuftig pris vi aftalte på forhånd.

På adressen havde jeg god kommunikation med teknikkeren Kennie. Der kom allerede samme dag en rapport kl. 22:30 og i den havde Kennie fundet 11 skader af klasse 3 og 4 samt en masse mindre observationer som vi tager direkte til sælger og beder om at få ordnet.

Jeg er derfor af gode grunde en meget tilfreds kunde og kan kun anbefale dem.

4 juni 2019

Bedste service!

Vi skulle have lavet en tv-inspektion af kloakken på et hus vi er ved at købe, og kontaktede Kloak.tv. Ikke nok med at de vendte hurtigt tilbage, de havde også mulighed for at lave plads i en travl kalender med få dages varsel, da det for os hastede pga. forbehold og deadlines. Det var desuden en fornuftig pris, så vi slog til.

I sidste øjeblik spørger vi om de umiddelbart efter tv-inspektionen kan sende os bare en mail med de vigtigste punkter, da der dagen efter ville være deadline for indsigelse til sælger/mægler ift. kloakken. Vi vidste godt at vi ville få en detaljeret rapport på et tidspunkt, men den kunne vi desværre ikke vente på. Næste morgen lå der en mail, inkl. en fuld rapport, sendt kl. 23.30 aftenen inden :-)
Dét er altså service - og de har kun været servicemindede og hjælpsomme hele vejen igennem, svaret hurtigt hver gang vi har ringet til dem osv.
Tak for hjælpen til jer.

31 mei 2018

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.