Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

eb.dk - " Snød kunderne: Nu er Klubklub politianmeldt Forbrugerombudsmanden mener, at kunder ved køb automatisk blev tilmeldt et abonnement på 89 kroner om måneden" De prøvede, men d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kære klubklub, Jeg vil gerne give dig en stor ros for dit fantastiske produkt og den hurtige leveringstid! Jeg modtog produktet kun tre dage efter jeg havde bestilt det, hvilket imponerede mig me... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været meget glad for at købe varer hos Klubklub, altid fantastisk service, perfekte varer og super hurtig levering.Jeg er ked af at Klubklub lukker ned, vil virkelig komme til at savne dem.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super hurtig levering, varerne lever fuldt op til forventningerne til meget rimelige priser. Hjemmesiden er en smule besværlig da jeg måtte lægge 2 separate bestillinger. Da første vare var lagt i... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cosmetica winkel

Geschreven door het bedrijf

KlubKlub er en medlemsside. Som medlem er prisen helt barberet ned og du kan købe varer til meget lave priser. Vi har et kæmpe udvalg af parfumer, shampoo, personlig pleje og meget mere. De første 3o dage er gratis! Herefter er prisen 89 kr. om måneden – med vores rabatter er medlemskabethurtigt tjent ind. Og du kan til enhver tid melde dig ud igen.

3,8

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hidden expenses while ordering

Hidden expenses while ordering, withdrawal for the subscription

9 november 2025

Hi Angy,

Thank you for your review.
We’re truly sorry to read about your experience.

We don’t have any hidden fees, and we are fully transparent about our membership — all information about the subscription, price and terms is clearly shown in each step of the shopping process. Our webshop is in Danish, which may have caused a language barrier, but we’re always happy to help if anything was unclear.

We genuinely hope you’ll take another look at our site and see how clearly everything is presented — and we really hope you will consider editing your review, as we are fully transparent throughout the entire shopping journey.

Kind regards,
KlubKlub

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Alt for mange produkter er ikke på lager

Alt for mange produkter er ikke på lager. Jeg har betalt 89 kr. i en måned uden at kunne bruge abonnementet til noget, fordi de varer, jeg har ønsket at købe, konstant har været udsolgt. Det er simpelthen ikke rimeligt og en dårlig forretning for mig som kunde.

26 oktober 2025

Antwoord van Klubklub

Kære Malene. Tak for din ærlige feedback – det er vi virkelig kede af at høre. Vi forstår godt din frustration, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have som medlem.

Vi har i dag næsten 400 forskellige brands og et meget stort varesortiment, som indkøbsteamet arbejder dag og nat for at holde opdateret og fyldt op. Desværre kan enkelte varer komme i restordre eller udgå af sortiment hos leverandøren, og det kan i perioder give lidt ventetid på specifikke produkter.

Du er meget velkommen til at kontakte os på hej@klubklub.dk, hvis du mangler en bestemt vare – så kan vi give dig et mere præcist estimat på, hvornår den forventes på lager igen, eller hjælpe dig med et godt alternativ.

Mvh
Benjamin

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alt det jeg modtog var ikke tæt.

Alt det jeg modtog var ikke tæt.
Da jeg ringede ind var de iskolde

12 september 2025

Antwoord van Klubklub

Kære Sheela. Vi har lige talt sammen i telefon hvor du ikke havde kendskab til denne anmeldelse. Jeg håber derfor også du vil fjerne den herfra. Da du fortalte mig du var tilfreds og ikke kendte noget til det. Vi har heller ikke haft nogle henvendelser fra dig i vores kundeservice. De bedste hilsener KlubKlub - Benjamin - Du kan altid skrive eller ringe hvis vi kan hjælpe yderligere: Hej@klubklub.dk tlf: 30 80 80 49 åben 9-16 på hverdage

Virkeligt lækre produkter

Virkeligt lækre produkter og mange brands🙏🏻 meget nemt at navigerer i, og priserne, som medlem, er gode.
Jeg brugte 2000kr i min 30 dages prøveperiode og synes det er virkeligt rart at det er en mulighed.

15 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.