eb.dk - " Snød kunderne: Nu er Klubklub politianmeldt Forbrugerombudsmanden mener, at kunder ved køb automatisk blev tilmeldt et abonnement på 89 kroner om måneden" De prøvede, men d... Toon meer
Kære klubklub, Jeg vil gerne give dig en stor ros for dit fantastiske produkt og den hurtige leveringstid! Jeg modtog produktet kun tre dage efter jeg havde bestilt det, hvilket imponerede mig me... Toon meer
Jeg har været meget glad for at købe varer hos Klubklub, altid fantastisk service, perfekte varer og super hurtig levering.Jeg er ked af at Klubklub lukker ned, vil virkelig komme til at savne dem.
Super hurtig levering, varerne lever fuldt op til forventningerne til meget rimelige priser. Hjemmesiden er en smule besværlig da jeg måtte lægge 2 separate bestillinger. Da første vare var lagt i... Toon meer
KlubKlub er en medlemsside. Som medlem er prisen helt barberet ned og du kan købe varer til meget lave priser. Vi har et kæmpe udvalg af parfumer, shampoo, personlig pleje og meget mere. De første 3o dage er gratis! Herefter er prisen 89 kr. om måneden – med vores rabatter er medlemskabethurtigt tjent ind. Og du kan til enhver tid melde dig ud igen.
Lille Tornbjerg Vej 26, 5220, Odense SØ, Denemarken
- 30808049
- hej@klubklub.dk
- klubklub.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hidden expenses while ordering
Hidden expenses while ordering, withdrawal for the subscription

Antwoord van Klubklub
Super service og hurtig levering.
Fungerede 100 % som forventet
Alt for mange produkter er ikke på lager
Alt for mange produkter er ikke på lager. Jeg har betalt 89 kr. i en måned uden at kunne bruge abonnementet til noget, fordi de varer, jeg har ønsket at købe, konstant har været udsolgt. Det er simpelthen ikke rimeligt og en dårlig forretning for mig som kunde.

Antwoord van Klubklub
Alt det jeg modtog var ikke tæt.
Alt det jeg modtog var ikke tæt.
Da jeg ringede ind var de iskolde

Virkeligt lækre produkter
Virkeligt lækre produkter og mange brands🙏🏻 meget nemt at navigerer i, og priserne, som medlem, er gode.
Jeg brugte 2000kr i min 30 dages prøveperiode og synes det er virkeligt rart at det er en mulighed.
Alt fungerede perfekt 😊
god service og go' priser!
Faktisk en god oplevelse at tale med en…
Faktisk en god oplevelse at tale med en kunderådgiver som formår at gøre en klage til mersalg😉 det blev til win win
Helt igennem en fantastisk hjemmeside
Helt igennem en fantastisk hjemmeside - jeg spare så mange penge og mange produkter de har er udsolgt andre steder og så får jeg det billigere her 😍 De er hurtige i forsendelse 🙌🏻
Det var meget hurtig levering
Det var meget hurtig levering. Jeg vil gerne handle med jer igen
Meget tilfreds
rimelige priser
Super hurtig leveromg til en god pris