Ik was opzoek naar een laminaatlegger en kwam in contact met een ervaren bedrijf. Mocht ik nog een klus hebben plaats ik deze zeker opnieuw!
Vorige week nog twee klussen via deze site kunnen binnen halen. Fijn platform!!
Via Klussendirect al diverse projecten mogen uitvoeren, het is een fijn platform. De communicatie verloopt goed en op een nette manier! Zelf ook al klussen aangeboden welke wij zelf niet op tijd konde... Toon meer
Klussendirect – hét platform voor particulieren en vakmensen in Nederland en België Klussendirect is een onafhankelijk klusplatform dat particulieren en bedrijven direct in contact brengt met vakmensen in heel Nederland en België. Of je nu een klus wilt plaatsen of een vakman zoekt voor verbouwen, timmerwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, elektra, tegelwerk of tuinonderhoud – bij ons vind je altijd de juiste specialist. Voor particulieren is Klussendirect dé manier om snel en gratis een klus online te zetten en reacties te ontvangen van betrouwbare vakmensen uit de regio. Van kleine klussen in huis tot complete renovaties of aanbouwprojecten: plaats je opdracht, vergelijk vakmensen en kies degene die het beste bij je past. Voor vakmensen en bedrijven is Klussendirect de plek om zichtbaar te zijn bij duizenden opdrachtgevers. Met een eigen bedrijfsprofiel laat je zien wie je bent, welke diensten je aanbiedt en bouw je aan een sterk online visitekaartje. Bovendien ondersteunen wij vakmensen met vindbaarheid in Google, waardoor je ook buiten ons platform beter gevonden wordt. Wat Klussendirect uniek maakt, is dat wij geen leadkosten vragen. Jij hebt altijd direct contact met de opdrachtgever en bespreekt zelf de prijs en details van de klus. Zo houden we het eerlijk, transparant en leuk voor iedereen. Met ons groeiende netwerk van duizenden actieve vakmensen, sterke community op social media en hoge vindbaarheid in Google zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar alternatief voor traditionele klusplatforms zoals Werkspot, Zoofy of Homedeal. Of je nu particulier bent en een klus wilt laten uitvoeren, of vakman die meer opdrachten zoekt: bij Klussendirect ben je aan het juiste adres.
Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik ben zeer tevreden heeft me webside helemaal omgebouwd top werk
Ben als nieuwe klant zeer goed en correct geholpen!
Heel tevreden:). Aanrader!

Antwoord van Klussendirect
De klus die ik geplaatst heb heeft nul komma nul reacties.opgeleverd.

Antwoord van Klussendirect
Klussendirect is een ideale site snel in contact met nieuwe opdrachteb gewoon professioneel

Antwoord van Klussendirect
Klussendirect.nl is echt top site gegarandeerd werk en snel contact met nieuwe projecten eerlijk gezegd vind deze site helder beter is echt top top!!

Antwoord van Klussendirect
Een zeer professionele bedrijf die altijd optijd is en vriendelijke personeel hebben.
Het is echt aangeraden om met ze te werken.

Antwoord van Klussendirect
Goeie ervaring heb ik met ze, wordt snel op gereageerd, en je komt aan het werk als vakman!

Antwoord van Klussendirect
Klussendirect heb ik hele goede ervaringen mee. Stukken goedkoper dan vergelijkbare platforms en je krijgt er hele mooie projecten. Meerdere malen mij met mijn werknemers uit de brand geholpen als er lastminute een opdracht werd geannuleerd/vertraagd. Ga zo door!

Antwoord van Klussendirect
Klussendirect heeft mij geholpen met het vinden van extra opdrachtgevers. Ik vind de prijs die ze maandelijks vragen enorm meevallen tegenover al die andere platforms. Aanrader!!!!

Antwoord van Klussendirect
Mooi project kunnen vinden om onze uitvallers mee op te vullen

Top platform.
Scherp en duidelijk.
Goede klantenservice en geen bizar hoge prijzen zoals andere aanbieders

Antwoord van Klussendirect
Snel een bedrijf kunnen vinden voor het plaatsen van een aanbouw

Antwoord van Klussendirect
Via Klussendirect al diverse projecten mogen uitvoeren, het is een fijn platform. De communicatie verloopt goed en op een nette manier! Zelf ook al klussen aangeboden welke wij zelf niet op tijd konden uitvoeren.

Antwoord van Klussendirect
Vorige week nog twee klussen via deze site kunnen binnen halen. Fijn platform!!