3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Goede ervaring!

Niek heeft bij ons (namens Superkeukens Oldenzaal) de keuken geplaatst en de voorbereidende werkzaamheden verricht zoals verleggen van het leidingwerk en het timmeren van een koof.
Het eindresultaat is in 1 woord fantastisch. Hij werkt uiterst secuur en let op de details. Ook geeft hij gevraagd en ongevraagd advies over hoe zaken het beste aan te pakken. Daarnaast is het gewoon een gezellige vent in de omgang en komt hij gemaakte afspraken na. Wij zouden Niek zeker aan bevelen bij klussen in en om het huis!

18 september 2024

Rekeningen vallen hoger uit

Slechte communicatie en rekeningen vallen hoger uit.

Betrouwbaarheid: slecht
Communicatie: slecht
Planning: matig
Werkzaamheden: prima

We hebben een nieuwe keuken besteld en hebben dhr. Wolters ingeschakeld om gas, water en elektra voor te bereiden als ook het glad maken van de muren en plafond van de keuken. Dit is naar verwachting verlopen. Wat ons tegenviel was de communicatie vooraf. Er kon geen concrete planning worden afgegeven en alles bleef bij een schatting, waardoor wij afhankelijk werden van hem en moeilijk iemand anders konden inschakelen als het hem qua planning niet uit zou komen. Dit is gelukkig goed gekomen.

Dhr. Wolters zou een installateur regelen voor het vervangen van ons verouderde meterkast. Ook hierbij bleef het lang onduidelijk wanneer de meterkast geplaatst zou worden. Uiteindelijk is de meterkast een week later dan de afspraak geplaatst.

Na enkele weken ontvingen wij de factuur voor de plaatsing van de meterkast. Het bedrag bleek ruim 60% duurder te zijn dan besproken. Achteraf sprak dhr. Wolters over het gebruik van een hogere kwaliteit aan materialen. Na protest werd de factuur met 15% verlaagd en hierbij kwam de aap uit de mouw, dat er een onbesproken commissie was berekend voor het regelen van een installateur - dat is snel en makkelijk verdiend. Ons vertrouwen is vanaf dit punt volledig verdwenen.

Wederom hebben wij onze ongenoegen geuit. Echter bleef dhr. Wolters bij het laatste factuurbedrag, welke nog steeds 37% hoger is dan het van te voren besproken bedrag. Als wij van te voren waren geïnformeerd over de verhoogde kosten, dan hadden wij de meterkast laten vervangen via een andere partij voor een marktconform bedrag.

Dhr. Wolters bleef het volledige bedrag opeisen. Op een vrijdagavond zagen we dat we 14 gemiste oproepen in een uur hadden gehad. De factuur hebben wij uiteindelijk met de grootste tegenzin voldaan. Tegelijkertijd hebben we met het voldoen van het bedrag ook definitief afscheid genomen van de relatie. We waren (oud)buren en hadden hem notabene de klus om deze reden gegund.

Nadat we het volledige bedrag hadden voldaan, kwam er een bericht over het willen praten over de ontevredenheid en een eventuele restitutie. Gedurende het hele proces zou je een proactieve oplossingsgerichte houding verwachten. Echter nam dhr. Wolters geen schuld op zich en stelde zich steeds afwachtend op. Dit bericht kwam dan ook als mosterd na de maaltijd.

Achteraf gezien hadden we moeten kiezen voor betrouwbare en gediplomeerde vaklui. Het blijkt nu duurkoop.

5 september 2022

Is dit jouw bedrijf?