Bluetooth speaker Ik zocht een goede betaalbare speaker en kon via Knibble overzichtelijk het aanbod bekijken en filteren op mijn gewenste specificaties. Uiteindelijk heb ik voor de JBL Charge 3 geko... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Knibble laat zien waar je moet zijn voor de beste en voordeligste koop. Elektronica-prijzen zijn continu in beweging. Verlies jij ook het zicht op de beste deal door de alsmaar wisselende prijzen van webwinkels? Op Knibble vergelijk je het prijsaanbod van elektronische apparaten overzichtelijk. En Knibble leidt jou - door het wilde, wijde web van prijsverlagingen en aanbiedingen - naar de laagste prijs. Of wacht met kopen en zet een wekker. Dan maakt Knibble jou wakker en mis je geen aanbieding of lage prijs! Knibble is meer dan een doorsnee vergelijkingssite.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

External hard disk

U stelt artikelen voor met verschillende kenmerken en bovendien komen de prijzen niet overeen met het door u aangeboden artikel. Naar mijn mening is uw website onbetrouwbaar. Dit baseer ik op meerdere ervaringen met uw website.

29 april 2026

Antwoord van Knibble

Bedankt voor je review en de aanvullende informatie die je met ons hebt gedeeld. Daarmee is duidelijker geworden waar je ervaring vandaan komt.

Knibble werkt met realtime prijzen om gebruikers zo actueel mogelijke prijsinformatie te tonen. Wanneer iemand vanuit een overzicht naar een productpagina gaat, worden prijzen opnieuw opgehaald en bijgewerkt. Dat heeft veel voordelen, maar kan verwarrend overkomen wanneer een webshop net de prijs heeft verhoogd.

We begrijpen dat dit vervelend is en nemen je feedback serieus. We bekijken hoe we dit duidelijker kunnen tonen of uitleggen.

Knibble

De Mybot S 8 handstofzuiger aangeschaft…

De Mybot S 8 handstofzuiger aangeschaft ( via Bol) goede prijs snelle levering.Het produkt bevalt goed duidelijke instructies,Goede kwaliteit.Is nog een beetje wennen als je een sledestofzuiger gewend bent maar met de bijgeleverde hulpstukken lukt het prima.De dweilfunctie is nog niet uitgeprobeerd.

16 januari 2026

Antwoord van Knibble

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat Knibble je heeft geholpen bij het vinden van een goede deal. Dat is precies waar Knibble graag voor speurt. Veel plezier met je Mybot S8!

Goed!

Een goede website om producten voor een goede prijs te vergelijken!

16 oktober 2025

Antwoord van Knibble

Bedankt voor je review! Goed vergelijken op prijs is precies waar Knibble voor is. Fijn dat je het zo ervaart.

Goed en betrouwbaar

Goede vergelijkingen en betrouwbare gegevens.

17 oktober 2025

Antwoord van Knibble

Bedankt voor je review! Knibble doet niets liever dan duidelijk vergelijken met betrouwbare info. Daar kun je op rekenen.

Leuke site

Leuke site, mooie lay-out en aardig duidelijk.
ik zou hier wel me aankopen doen!

14 oktober 2025

Antwoord van Knibble

Bedankt voor je review! Knibble doet z’n best om vergelijken overzichtelijk te maken. Fijn dat je de lay-out zo waardeert.

Er werd vlot gereageerd op mijn verzoek…

Er werd vlot gereageerd op mijn verzoek en al snel kreeg ik een zeer gunstig aanbod.

12 oktober 2025

Antwoord van Knibble

Wat fijn dat je zo snel en goed geholpen bent! Waarschijnlijk met een Beknibbel-weker, waarbij we er alles aan doen om snel het beste aanbod voor je te vinden. Bedankt voor je vertrouwen en je review!

Op de hoogte van de prijzenmarkt

Op de hoogte van de prijzenmarkt, zodat je keuze hebt bij wie en tegen welke prijs te kopen.

11 oktober 2025

Antwoord van Knibble

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je het waardeert dat Knibble inzicht geeft in de actuele prijzen op de elektronicamarkt. Dáár doen we het voor!

Een geweldige website

Een geweldige website: transparant, zeer duidelijk, informatief, eerlijk , kortom: SUPER! TOP!!!!!

10 juni 2025

Antwoord van Knibble

Wat een mooie reactie, dank je wel! Fijn om te horen dat je onze transparante en informatieve aanpak zo waardeert. We blijven ons inzetten om je zo goed mogelijk te helpen.

handige en complete vergelijkingssite

Mijn huidige Surface ondersteunt Windows 11 niet dus ik was op zoek naar een vervanger.
Op de vergelijking site kon ik voldoende mogelijkheden vinden van types en prijzen om een keus te kunnen maken. De diverse types Surface en leveranciers waren duidelijk omschreven en makkelijk met elkaar te vergelijken met de tool van de site.

25 september 2025

Antwoord van Knibble

Wat leuk om te horen dat je via Knibble een geschikte vervanger hebt gevonden voor je Surface! Fijn ook dat je de vergelijktool als duidelijk en handig hebt ervaren. Daar doen we het voor, elektronica vergelijken overzichtelijk en makkelijk maken.

Bedankt voor je positieve review. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, dat helpt niet alleen ons, maar ook andere beknibbelaars op weg.

een top site mocht ik iets nodig hebben…

een top site mocht ik iets nodig hebben kijk ik eerst even op knibble

1 juli 2025

Antwoord van Knibble

Beste Jan, hartelijk dank voor jouw review. Leuk om te lezen dat je altijd eerst even op Knibble kijkt, mocht je iets nodig hebben.

Geld besparen met Knibble

Geruime tijd geleden heb ik de beknibbel wekker gezet voor een afzuigkap die ik graag wilde kopen maar te duur vond. Afgelopen week kreeg ik een mailtje van Knibble dat deze afzuigkap op een website in de aanbieding was en significant goedkoper was dan elders. En dat klopte. Binnen 10 minuten heb ik hem gekocht en kon ik hiermee veel geld besparen.
Bedankt Knibble!

10 juli 2024

Antwoord van Knibble

Beste Mieke, wat leuk om te lezen dat je de afzuigkap significant goedkoper hebt kunnen kopen door een beknibbel wekker te zetten! Daar doen we het voor :-) We wensen je een geurvrije keuken ;-) en hopen dat je in de toekomst nog veel meer kunt beknibbelen met Knibble!

Mooi site met zeer goede deals

2 februari 2024

Antwoord van Knibble

Hoi Anne, bedankt voor jouw review. Wij doen inderdaad erg ons best om de mooiste deals uit te lichten op Knibble. Fijn om te horen dat je daar tevreden gebruik van maakt.

Veel bepaard met Knibble en hun wekker

Sinds een aantal maanden ken ik Knibble, toen ik zocht naar een oven voor onze nieuwe keuken. Toen zag ik op Knibble dat die oven eerder goedkoper was geweest en daarom heb ik een wekker gezet. Waardoor ik de oven een stuk goedkoper kon kopen. Sindsdien nog meer wekkers gezet. Helaas heb ik nog niet voor al deze producten en wekker gehad. Maar al met al, al heel wat bespaard op een aantal producten

1 juli 2023

Antwoord van Knibble

Beste Sjack, dat vinden wij heel leuk om te horen! Precies hoe we met Knibble de consument willen helpen. Dank je wel en lekker blijven besparen ;-)

Heel goed programma voor de beste prijs…

Heel goed programma voor de beste prijs veel euro's te besparen

27 oktober 2022

Antwoord van Knibble

Beste Terry, bedankt voor je compliment, daar doen we het voor! Hoop dat je in de toekomst nog veel kunt besparen met Knibble. Fijne dag.

Heerlijke site als je in het oerwoud…

Heerlijke site als je in het oerwoud van prijzen en aanbiedingen door de bomen het bos niet meer ziet zeg maar ;-).
Bij vragen of opmerkingen ook snel respons, helemaal top. Ga zo door!

28 oktober 2020

Alle prijzen inzichtelijk!

Top site! Je ziet in één overzicht waar het product het goedkoopst is. En als je even naar onder scroll zie je ook nog eens een grafiek met de geschiedenis van de prijzen! Zo kwam ik erachter dat de Samsung EU50TU7090 TV eerder goedkoper was. Had een beknibbelwekker gezet en heb hem net voor wel 63 euro goedkoper gekocht!

20 oktober 2020