Knofedt Rengøring Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft glæden af Knofedt Rengøring gennem de sidste to år og kan give dem vores varmeste anbefalinger. Ejeren Dianna er utrolig professionel, punktlig og leverer sammen med sine dygtig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en utrolig god oplevelse med Knofedt Rengøring - Dianna og Hanan. De har været hos mig siden januar 2026. De er utroligt grundige i deres arbejde, og man kan virkelig se, at de går op i k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I am single and have a 149 Sq meter apartment, with 2 bath rooms, I engaged Knofedt Rengøring Mid August 2024 .Diana cleans the apartment one hour per week and a deep clean every four weeks. The apa... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoonmakers
  2. Commerciële schoonmaakdienst
  3. Schoonmaakbedrijf
  4. Schoonmaakdienst

Geschreven door het bedrijf

Exceptionel grundig rengøring i Odense og omegn Hos Knofedt Rengøring går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder en bred vifte af rengøringstjenester til både private og erhverv, hvor grundighed og tillid er i højsædet. Vi hjælper dig med: Privat rengøring: Få et hjem, der skinner, og nyd den friske duft og rene atmosfære uden at løfte en finger. Erhvervsrengøring: Vi holder dine lokaler præsentable og indbydende, så du kan fokusere på din forretning. Flytterengøring: Skal du flytte? Vi klarer den omfattende rengøring ved ind- eller fraflytning, så boligen efterlades i perfekt stand. Gør det nemt – lad os medbringe udstyret Slip for at købe ind og opbevare rengøringsmidler. Mod et mindre tillæg medbringer vi alt nødvendigt udstyr og professionelle midler. Vi sørger for det hårde arbejde – du skal bare nyde resultatet.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dianna er en meget troværdig og stabil…

Dianna er en meget troværdig og stabil person uansat at der er enkelte brokrøve som er uden for pædagogisk rækkevidde.
Arbejdet udføres med præcision og grundighed, så man tror at man lige er flyttet i sin lejlighed.

23 juni 2025

Hej Michael

Tusind tak for din meget fine anmeldelse 🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så har den fantastiske hjælp været her…

Så har den fantastiske hjælp været her igen , og det er selvfølgelig Dianna jeg taler om hvad pokker skulle jeg gøre uden hende hun er bare en Engel 👍🥰

9 mei 2025

Antwoord van Knofedt Rengøring

Tusind tak din anmeldelse Ilse, det glæder mig

Virkelig grundig rengøring

Virkelig grundig rengøring.
Der blev gået grundigt til værks ved dette første besøg, og det lover godt for fremtiden.

1 mei 2025

Antwoord van Knofedt Rengøring

Tusind tak for anmeldelsen, jeg bliver så glad når mit arbejde anerkendes 🤗

Varmeste anbefaling!

Vi har haft fornøjelsen af at have Dianna hos os i noget tid nu, og det er en fornøjelse hver gang. Hun er utrolig grundig og professionel, og det er tydeligt, at hun går meget op i sit fag. Hun har øje for detaljen og sørger altid for, at vores hjem fremstår skinnende rent.

Derudover er hun meget behagelig at have i hjemmet – venlig, respektfuld og omsorgsfuld. Hun værner virkelig om både vores hjem og vores ejendele, hvilket giver en stor tryghed.

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling!

11 april 2025

Antwoord van Knofedt Rengøring

Tusind tak for din fine anmeldelse Majken, det gør mig virkelig glad.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på

Pas på!
Dianna skal du IKKE lave mundtlige aftaler med. Man kan IKKE regne med at hun udfører sit job ud fra en liste, man har givet hende.
Når man gør indsigelse og klager, udøver hun udelukkende blåstempling via rigtig mange smsere og lydfiler.

Hun aftaler 3-5 timers arbejde til 375 kr./time, men efterfølgende er det dobbelt op på timer med 2 ansatte.

Hendes priser mundtligt oplyses som inkluderet moms, men efterfølgende opdages, at hun bevidst oplyser eksklusiv moms. Hun misvejleder derfor også jf. Loven på sin hjemmeside. Hun er sød og fix i sin person, og virker troværdig til at man giver hende opgaven, men jeg er blevet manipuleret med, så hun fik tjenesteydelsen.

En lille nem 68m2 lejlighed, ikke ryger og ikke husdyr, 1 person skulle flytte fra, blev på fakturaen til en opgave svarende til et parcelhus i meget røg og med mange husdyr.

Hun skriver, hun giver vinduespudser på opgaven. Men på fakturaen har hun for 4 små og 1 stort vindue brugt halvanden mandetimer, som hun vil at jeg skal betale for. Det vil jeg selvfølgelig ikke, når hun oplyser, at hun giver rengøringen af vinduerne.

En mundtlig aftale på en pris for opgaven under 3000 kr. På metoden, blåstemplingen af egne oplysninger til sit oplysningsgrundlag, har hun i en fakturering en pris for opgaven på over 7000 kr.
Hun har bedraget groft og alvorlig kritisk.

16 april 2025

Antwoord van Knofedt Rengøring

Vi er meget kede af at modtage en sådan anmeldelse på Trustpilot, da vores service normalt bliver anmeldt meget anderledes. Vi har forsøgt at kontakte jer både telefonisk og skriftligt for at finde en løsning sammen.

Efter afsendelse af faktura til din datter, har vi kun modtaget mail og SMS i en meget ubehagelig og truende/dikterende tone fra dig - hvilket gjorde dialogen endnu mere forvirrende, da vi har forholdt os til opgavens aftaler med din datter.

Jeg har sammen med mine medarbejdere gjort rent i mere end det tidsrum der er faktureret for. Altså RABAT. Vi har gjort rent hos din datter og ikke hos dig.

Det var en meget omfattende liste, jeg modtog fra din datter.
Den indeholdt flere punkter, hvor det blev oplyst, at ting allerede var udført. Din datter bad mig om at checke alle punkter på listen - hvilket blev gjort.
Din datter blev oplyst om, at vi var to mand på opgaven som I så da vi ankom for at få nøglen. Ligeledes oplyste jeg din datter om, at prisen efter kl. 17 ville være 595,- ex moms i timen. Vi har faktureret aftenpris efter kl. 18 og kl. 17.

Vi har kun faktureret 299,- ex moms for alle remedier (gulvmoppe, spand, støvsuger, klude, glasklude, børster, rengøringsmidler, skuresstick, afkalker som altsammen skulle bringes op til 3. sal og ned igen.

Der var mange flere vinduer i din datters lejlighed, end du påpeger. Vinduespudseren ordnede alle vinduer både udvendigt og indvendigt.
I soveværelset 1 skråvindue, i badeværelset 1 ovenlysvindue, i køkkenet 4 store fag og 4 små, i stuen 3 store fag.
Alle vinduer blev pudset både indvendigt og udvendigt.
Samtlige vinduesrammer blev vasket grundigt af.

Som det fremgår af fakturaen, er der ikke faktureret for dette.

Du oplyser at du har betalt for 4 almindelige arbejdstimer plus moms - hvilket på ingen måde dækker indsatsen og resultatet.

Vi beklager oprigtigt, hvis kommunikationen omkring opgaven ikke har været tilstrækkeligt klar, men vi oplever også at dialogen blev mudret .

Med venlig hilsen,

Knofedt Rengøring

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Diana fra Knofedt rengøring fik vores hus til at se ud som ny!

Vi skulle have gjort et hus på 155 kvm rent, og Diana gjorde et fantastisk stykke arbejde. Da vi kom tilbage, var hele huset skinnende rent – selv ovnen så ud som ny! Vi var virkelig super tilfredse. Jeg kan varmt anbefale Diana og Knofedt Rengøring til andre. Prisen var rimelig, og hun er nem at snakke og aftale med. Fem solide stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

12 april 2025

Antwoord van Knofedt Rengøring

Tusind tak for den fine anmeldelse, det glæder mig meget når det bliver værdsat 🤗

Diana kan varmt anbefales

Diana er dygtig, ihærdig og meget pligtopfyldende. Kæmpe anbefaling herfra

5 maart 2025

Tak for anbefalingen 🤗

Perfekt rengøring.

Dianna er proper, grundig og meget dygtig.
Altid humørfyldt og fuld af overskud.
Hun går i dybden og rengør i kroge, som få andre ville komme i.
Hun passer vores hjem, som var det hendes eget.
Kort sagt: Second to none!

15 maart 2025

Antwoord van Knofedt Rengøring

Tusind tak Birthe for din gode anmeldelse - jeg bliver så glad når i værdsætter min rengøring.🤗

Knofedt - en ren fornøjelse

Knofedt er det helt rigtige navn til Diannas firma. Hun kommer i bund og efterlader et renskuret, propert og professionelt resultat.

Lutter gode anbefalinger fra en ny og allerede tilfreds kunde.

12 maart 2025

Antwoord van Knofedt Rengøring

Tusind tak Anne, for din fine anmeldelse, det hjælper til give tillid til nye kunder 🤗

Effektiv og skøn

Dianna er simpelthen så grundig og skøn at have i sit hjem!
Dianna møder altid op med et smil, og leverer et mere end godkendt resultat. Alle kroge bliver endevendt og vi har aldrig haft så grundig rengøring!
Dianna er effektiv og prisen er mere end fair.
De aller varmeste anbefalinger herfra!

25 februari 2025

Antwoord van Knofedt Rengøring

Tusind tak for din fine anmeldelse Carola, det varmer med anerkendelse af mit arbejde 🤗

Kvalitetsrengøring

Diannas rengøring er af højeste kvalitet, og det er virkelig en nydelse at gå rundt i hjemmet, når hun har været på besøg. Dianna er supereffektiv og særdeles serviceminded, og derudover er hun et meget behageligt menneske at omgås. Med andre ord jeg kan varmt anbefale Dianna og hendes rengøring.

20 januari 2025

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse - det varmer 🤗

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

AFLYSNING 6 GANGE DET ER UTILGIVELIGT

Jeg kan ikke anbefale Diana, vi havde aftale hvor vi skulle mødes vi aftalte en tid men den blev udskudt 6 gange på sms og da vi så endelig nåed sidst på eftermiddagen så blev der ringet at hun kunne ikke så vi blev sat i et dilema,med at finde nogle andre
Vi skulle have rengøring til vores hus da vi har solgt det.Huset skal afleveres fredag d.31/1vor hun melder fra d.26/1 2025 men det er svært at finde andre på så
kort tid
Der var ikke nogen der sagde du skulle tage arbejdet du kunne bare sig at det kunne du ikke,så havde vi bare fundet en anden.
men jeg kan glæde dig med at vi fik fat i et billigere rengøringsselskab så vi har ikke fortrudt
Flemming

26 januari 2025

Antwoord van Knofedt Rengøring

Jeg forstår godt jeres frustration.
Jeg bad jer om et svar på opgaven allerede i midten af december, og I vendte først tilbage med svar d. 13. januar. Det er meget kort varsel i forhold til en hovedrengøring, som jeg også tidligere nævnte da jeg lavede hovedrengøring hos jer i jeres nye lejlighed d. 4. dec

Jeg foreslog jer at kigge på opgaven søndag d. 26. Jan, men pga af sygdom og logistik må jeg rykke vores aftale flere gange denne dag.
Jeg tilbød at komme en af de følgende dage kl 16, da jeg vidste at I skulle aflevere boligen rengjort d. 31. Jan.
Jeg har altid forsøgt at imødekomme mine opgaver, også selvom jeg har måttet arbejde til meget sent.

Der var lukket for dialog med jer mandag, da jeg prøvede at ringe og skrive for at tilbyde rengøring før jeres deadline.

Mvh
Dianna

Knofedt for pengene

Jeg tør næsten ikke gå ind i stuen når hun er færdig, for der så rent.

Jeg er ovenud tilfreds med knofedt rengøring og Dianna.

19 december 2024

Tusind tak for anmeldelsen Birgit

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er virkelig gjort rent og intet er…

Der er virkelig gjort rent og intet er overset. Det ses tydeligt, at det er en dygtig og effektiv Dianna, der har brugt knofedt til at få huset til at skinne.

1 december 2024

Antwoord van Knofedt Rengøring

Tusind tak for anmeldelsen, det er skønt når arbejdet anerkendes 😀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun varmt anbefale hende

Kan kun varmt anbefale hende. Hun er ekstra grundig og bruger den tid det tager. Når hun går er huset fuldstændigt ren ❤️💪

19 november 2024

Tusind tak for anmeldelsen