Knolpower Reviews

1.040
TrustScore 3 uit 5

3,2

Ik heb laatst een bestelling geplaatst bij kpactive, dat was een gele pak. Ik was helemaal blij ik dacht dat het goede kwaliteit zou zijn aangezien het aardig prijzig is! Ik heb hem vervolgens gewasse... Toon meer

Helaas bij een aantal sportleggings pech gehad. Bij de ene sprongen de naden spontaan (maar een paar keer gedragen) en de andere begon heel snel te pluizen. Bij andere leggings (zelfde soort) had ik d... Toon meer

De pyjama zit op zich prima en heeft een leuke uitstraling, maar de kwaliteit valt mij helaas tegen. De stof is van polyester en komt uit China, wat je ook duidelijk merkt aan het materiaal. Het... Toon meer

Een artikel besteld, waar ik helaas niet tevreden over was. (Pasvorm en maatafmeting) Na hierover te hebben gemaild samen met KP Active een oplossing gevonden! Klantenservice reageert ook binnen een d... Toon meer

1. Kledingwinkel

De officiële webshop van Enzo Knol

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.040)

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rugtas van mijn dochter heeft het al…

Rugtas van mijn dochter heeft het al binnen een jaar begeven. En er zit alleen maar een brood trommeltje, wat fruit en drinken in. Gezien de toch wel premium prijs heb ik een garantie claim ingediend. Maar ze wijzen die af omdat het 10 1/2 maanden geleden is gekocht.
Aparte kijk op garantie wetgeving... Maar ergens had ik het wel verwacht, trieste bedoeling.

13 juni 2024

KP Racebaan werkt niet

Mijn zoontje heeft een racebaan gekregen voor zijn verjaardag. Helaas werkt deze niet. Helaas geen handleiding er verder bij. Nieuwe batterijen gehaald, ook daarmee krijgen we de racebaan niet aan de praat.

17 maart 2024

Contact klantenservice

Update:

Inmiddels is de klacht netjes afgehandeld en hebben we een nieuwe trui ontvangen!

Via deze weg probeer ik contact te krijgen met de klantenservice van Knolpower ivm een klacht/retour ivm een trui uit de nieuwe collectie.

3 dagen geleden een mail gestuurd en via chat bericht maar geen reactie.

Graag door klantenservice contact

16 februari 2024

Maten kloppen niet van kersttrui.

Ik heb medere keren besteld op knolpower.nl. en wou nu echt de kersttrui hebben. Dus ik heb er 2 besteld maat M en XL. Alleen helaas toen ze binnen kwamen veeel te groot, maten kloppen niet. Dus contact gezocht met de klantenservice, en die waren niet netjes op de mail ik citeer: (dan had je maar de goeie maat moeten kiezen en aan ruilen doen we niet) nu moet ik dus 2maal weer verzendkosten betalen, voor retour en opnieuw besteld. Dus in totaal 3x betaald voor verzend kosten. Altijd een maat kleiner bestellen! Nu snel die ene retour gedaan. En gelijk maar nieuwe gekocht, want anders grijp ik mis.
Voor de rest was de bestelling wel snel binnen.

Bedankt voor uw reactie!

4 december 2023
Logo Knolpower

Antwoord van Knolpower

hallo, Jessica ik denk dat je me verkeerd begrepen hebt. Het was natuurlijk niet zo bedoeld van u moet zelf maar de goede maat bestellen. Als u iets retour wilt sturen dan stuurt u het artikel terug dan storten wij het bedrag terug en dan dient u zelf het juiste product te bestellen.

Leeft in zn eigen bubbeltje

Leeft in zn eigen bubbeltje, Denkt alleen maar aan geld en samenwerkingen. Is heel amateuristische geworden met zn vlog en game kanaal. Kijkers worden niet meer op 1 gezet nu die alles heeft bereikt dankzij zn kijkers kunnen wij de pot op. Ik bestel voortaan niks meer op deze shop! Ben er klaar mee. In de tijd van Dee was alles zoveel leuker en positiever.

20 november 2023

Geldwolf Knol

Geldwolf Knol, alles voor de centen. Vlogs zijn niet om aan te gluren en op sociaal media is hij nooit meer te vinden tenzij hij iets moet promoten of een samenwerking heeft. De enige reden dat er nog mensen kijken komt door je leuke vriendin Myron en goede vrienden. Jij bent de grootste kwal van Nederland, lekker zo doorgaan zie dat je views 100k zijn lekker bezig man

20 november 2023

Slechte merchandise

In eerste instantie was ik super blij met mijn nero legging maar...........

Al vrij snel ging die legging kapot, oke kan gebeuren dus nieuwe bestellen is die voorraad al 8 weken niet aangevuld. Beetje slecht voor YouTuber die regelmatig zijn merchandise in zijn vlog aanprijst. Helaas voor mij geen kpactive meer.

5 juli 2023

Krijg geen reactie

Vanaf de 1e lijn al besteld. In de rode al snel een gaatje, kan gebeuren. Maar nu ook in de grijze camo legging, toch maar een berichtje via de site gestuurd, geen reactie. Nogmaals geprobeerd, nog steeds geen reactie. Ook op de vraag of de zwarte Nero legging nog terugkomt geen reactie

6 juli 2023

KP Active wear ***** waard!

KP active wear zit ongelofelijk goed qua fitting, zeer tevreden! Ondanks er wat problemen waren met de levering, hebben ze zeer snel gehandeld en heb ik de dag nadien al alles correct mogen ontvangen. Zelf nog een extra’tje erbij!

23 juni 2023

Verkeerd geleverd/ niet geleverd

4 mei voetbalsokken besteld. Vervolgens de verkeerde sokken geleverd. Inmiddels is het 3 juni en heb ik nog steeds niet de goede sokken geleverd gekregen. De verkeerde sokken al lang geleden geretourneerd.

4 mei 2023

Klant is geen koning bij KP

2 broeken gekocht voor mijn dochters, verschillende maten en nu alle twee de sportleggings een gat op precies dezelfde plek. Te kort gestikt op de naad!! Maar zeggen nu bij KP dat de leggings dan te strak zitten, heel bijzonder. Wordt afgescheept met 20% korting op de volgende aankoop. Na nog een mail gestuurd te hebben geen reactie meer. Nou met zo'n service kopen we hier natuurlijk nooit meer. Ander bedrijf zou de broeken vergoeden of nieuwe sturen. Of op z'n minst 20% terug storten van de aankoopsom om de reparatie van de broeken ervan te betalen.
Update.. We hebben nieuwe broeken gekregen, duurde even maar dan heb je ook wat!!

10 mei 2023

Kapotte rits tijdens crisis op de website

Door fout op website de jogger van de Nero collectie al kunnen bestellen in december. Probleem was dat de rits van de rechter broekzak het niet deed. Mail gestuurd toen de website er helemaal uitlag dus snapte de iets verlaten reactie. (7 ipv 2 werkdagen). Vriendelijk contact erg behulpzaam. Gister is de site online gegaan en vandaag is een nieuwe jogger deze kant op gestuurd. Het duurde even want zij hadden grote problemen. Net de mail ontvangen dat hij is verstuurd en een mailtje van de klantenservice dat hij mijn kant op komt.

2 mei 2023