För fela års sen så var jag inne på…
För fela års sen så var jag inne på knullkontak.com och nu när jag kom in på knullkompis så det exakt samma profiler som då, och samma meddelande som då, hur jag kommer ihåg detta är att jag hade kvar några av meddelanden i en speciell mapp, för falska profiler, som alla andra sidor som jag rapporterat så får du ca 220 poäng för att chatta med och sen brukar det gå att skriva 4 korta meddelanden på ca 5 meningar. Efter måste du betala en massa för att fortsätta, så klart kan det finnas profiler som är riktiga men det är ca 1 på 100. Du kan inte heller skriva vissa saker i din profil då det tas bort flera gånger. Tror det är vissa ord som inte är godkända, har inte kollat upp vilka men har fått skriva nytt ca 5 gånger på en dag. När en tjej skriver till dig och du får upp att de vill ses så fort som möjligt så drar de ut på snacket hur länge som helst. Det är vad jag har varit med om, har inte köpt nått från denna sidan dock. Även om det ser lätt ut att ta bort kontot så får du i slutet ett meddelande om att du ska få ett mail hur du ska gå till väga för att ta bort kontot helt, detta mail får du inte. Kanske om några dagar, väntat i 2 dagar nu. I mina ögon är detta en fejk sida.