Vandaag geholpen door zeer vriendelijk en vakkundige medewerkers.Horloge ter reparatie gebracht,en in mijn oren 3e oorbel laten 'schieten",erg blij mee!.Hoe de dames dat ook bij kleine kinderen dede... Toon meer
Online een armband aangekocht vanuit België. Beetje problemen bij post.nl maar het hele team van koelinkjuwelier.nl heeft zijn uiterste best gedaan om dit persoonlijk op te volgen en om ervoor te zorg... Toon meer
Wat een fantastische ervaring. We zijn geholpen door Claudia, wat een topper is dat. Samen met haar expertise prachtige oorbellen ontworpen. Ze straalt deskundigheid uit en vertrouwen. We komen zeker... Toon meer
Je wordt correct op de hoogte gehouden en een mooie site(zeer duidelijk)en mijn oorbellen waren prachtig verpakt..deze juwelierszaak is een echte aanrader
- Sieradenwinkel
- Sieradentaxateur
- Sieradengraveur
- Sieraden reparatieservice
- Horlogereparatieservice
- Horlogerie
Al sinds 1895 is Juwelier Koelink hét vertrouwde adres in Oost-Nederland voor al uw juweliersaankopen (horloges en sieraden), reparaties, taxaties en adviezen. Officieel dealer van vele merken. Service, kwaliteit en klanttevredenheid zijn kernwoorden die bij ons hoog in het vaandel staan. Zo beschikken wij over een service afdeling met mensen die meer dan 40 jaar ervaring met zich mee brengen. Wel zo vertrouwd!
Haverstraatpassage 34, 7511 EX, Enschede, Nederland
- 0534324433
- Klantenservice@koelinkjuwelier.nl
- koelinkjuwelier.nl
Vraagt klanten om een review
Ben super blij met jullie was snelle…
Ben super blij met jullie was snelle levering en prachtg verpakt

Mooi ingepakt
Afhandeling zoals ik iedereen toewens.
Goede telefonische info.
Snelle en correcte afhandeling.
Verbazend dat jullie het produkt op voorraad hadden.

Snelle verzending
Snelle verzending, makkelijke site. Sieraden waren ook nog mooi ingepakt, dus echt een cadeautje voor mezelf.

Antwoord van koelinkjuwelier.nl
We waren op zoek naar een dames horloge…
We waren op zoek naar een dames horloge met een specifieke kleurstelling.
Koeling heeft voor ons het horloge wat we mooi vonden aan deze eisen aangepast.
We zijn er heel tevreden mee

Antwoord van koelinkjuwelier.nl
Helaas is wordt ons cadeautje aan…
Helaas is wordt ons cadeautje aan dochter 5 dagen later bezorgd dan de webshop ons heeft beloofd.
Artikel was op voorraad volgens de webshop.
Vóór 15:00 bestel en betaald, bezorging 1à2 dagen, beloofd de webshop
Het artikel besteld op vrijdag 11:00, bezorging donderdag de week erna.
Mosterd na de maaltijd
Jammer hoor

Antwoord van koelinkjuwelier.nl
Mooi ingepakt als cadeau voor mijn…
Mooi ingepakt als cadeau voor mijn beste vriendin. Helaas kwam het niet op de dag van haar verjaardag aan. Maar dat kan ook aan de post NL liggen.

Goede en snelle afhandeling
Goede en snelle afhandeling, prima verpakt prodcut in leuk cadeaupapier.
100%

Zeer tevreden!
De bestelde armband had ik de volgende dag keurig ingepakt in huis. Werd als aangetekende post bezorgd. Via de e-mail heb ik vragen gesteld en kreeg daar meteen passend antwoord op. Ik bestel de volgende keer zeker weer bij koelink. Dank jullie wel voor de goede zorg!

Perfecte service snelle levering
Perfecte service snelle levering, horloge was mooi ingepakt kortom enorm tevreden.

Wederom geweldig.
Wederom geweldig.
Als ik sieraden koop, blijf ik ze hier bestellen.
Snelle levering, goed stevig ingepakt met cadeau papier.

Goede en snelle service
Goed geholpen en uiteindelijk (online) een prachtige ring gekocht. Snelle service en mooi verpakt. Blij mee!

Antwoord van koelinkjuwelier.nl
Hangers van Heide Heinzendorff gekocht…
Hangers van Heide Heinzendorff gekocht als cadeau. Prijs en product mooi en de levertijd klopt. Heel netjes ingepakt en op tijd geleverd dus kan zo gegeven worden aan de ontvanger. Top!

Echt topservice!
Echt topservice!
Was al heel lang op zoek naar een swarovski horloge.
Heb deze aangeschafd bij Koelinkjuwelier.
Zij hebben het super mooi ingepakt en binnen 1 dag verzonden.
Echt top!

Keurig op tijd geleverde G-schock
Keurig op tijd geleverde G-schock
Ingepakt in als cadeau echt super verzorgd
Hartelijk dank voor de service