Køge torv køreskole- køreskolen stevns  Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super sød kørelærer. Meget fokuseret på eleven under kørsel, og generelt et rart menneske at have kørekortforløb hos. Kort og dejligt forløb, hvor jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang!... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig køreskole. Aldrig start her! Mørke kørsel skete aldrig kørelæreren sidder på sin mobil under alle køretimer. Demotivere en lige før sin køreprøve og prøver bare få ekstra penge ud af dig.

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg startede hos Cati d. 8 marts og har lige netop igår d. 16 juni fået mit kørekort. Det har været et hurtigt forløb - men uden der har manglet noget! Jeg har haft lidt angst for at køre manuelt ge... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Onderwijs en training

Geschreven door het bedrijf

Køreskolen ligger centralt i køge. Jeg har fokus på hver enkelt elev og sætter en stor ære i at mine elever har det godt og hyggeligt både i teorilokalet og i skolevogen.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ikke Køges bedste køreskole.

Forløbet startede med en opringning til kørelæreren for at høre, hvor mange køretimer der lå uden for skoletiden. Svaret var, at det gjaldt cirka halvdelen. Det viste sig dog ikke at passe. Eleven fik kun én køretime efter skole, nemlig natkørslen. Alle andre timer lå i skoletiden, hvilket medførte et unødvendigt højt fravær. Der blev desuden ikke tilbudt tider i weekenderne.
Ved alle køretimer skal man møde op på køreskolens adresse tæt på Køge Torv. Mange andre kørelærere henter de unge direkte på skolen for at minimere fraværet, hvilket ikke sker her.
Da holdet skulle have det lovpligtige førstehjælpskursus på otte timer, blev eleverne sendt hjem efter kun fire timer. De fik i den forbindelse besked på, at de ikke måtte sige det til nogen. Under flere af køretimerne kigger kørelæreren desuden i sin telefon, og der bliver sjældent givet feedback under eller efter kørslen. Ved en specifik køretime, hvor der sad fire unge mænd i bilen, blev de endda sat til at skubbe kørelærerens private saunatrailer på plads.
Til teoriaftenerne sluttede man ikke af med prøver, og der blev heller ikke tilbudt et online login, så man kunne øve sig hjemmefra. Dette måtte eleverne selv tilkøbe for at kunne øve ekstra, da der ikke var indlagt selvstændig træning eller givet feedback på fejl under teoriforløbet.

Der findes med stor sandsynlighed bedre tilbud i Køge, men valget er naturligvis op til den enkelte.

Denne tekst er skrevet med hjælp fra AI, for at holde den gode tone 🙂

1 juni 2026

Antwoord van Køge torv køreskole- køreskolen stevns

Jeg er ked af, at du har den oplevelse. Flere af dine påstande er desværre faktuelt forkerte. Din søn Carlo Duevang
blev gentagne gange tilbudt køretimer – også uden for skoletid – men takkede nej da han havde andre planer.

Super kørekortsforløb hos skolen

10/10 ☺️

24 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse og anbefaler Cati…

Rigtig god oplevelse og anbefaler Cati som kørelærer. Hun var meget motiverende i køretimerne, men også før køreprøven, og havde altid fokus på vejen og trafikken, så man kunne føle sig tryg, mens man øvede sig. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg takket være Cati.

24 juni 2026

Elendig køreskole

1 maart 2026

Antwoord van Køge torv køreskole- køreskolen stevns

Undre mig over din anmeldelse. Kunne være dejligt hvis du gav dig til kende for bruger aldrig min telefon under køretimerne

Anbefales

Det har været et hurtigt forløb - men uden der har manglet noget! Jeg har haft lidt angst for at køre manuelt gear og dette har Cati taklet så godt og formået at gøre mig en smule mere rolig! Da jeg har haft fuldtidsarbejde synes jeg cati har været enormt fleksibel med at finde køretimer til mig som var i overensstemmelse med mit arbejde og derfor gav mig meget lidt fravær! Jeg har haft mange skønne samtaler med cati under vores kørelektioner 🙏 den største ros og anbefaling fra mit vedkommen af i hvert fald. Du kommer igennem forløbet hurtigt og der er styr på det hele.

16 juni 2026

God køreskole

Cati, er en sød og sjov lærer, og man lærer meget af hende, så jeg vil virkelig meget anbefale den her køreskole.

8 april 2026

Rigtigt god kørelærer

Rigtigt god kørelærer
Fantastisk undervisningen
Jeg syntes hun gør det på den rigtigt måde både i forhold til undervisning og teori også når man er ude og kører

18 februari 2026

Super god køreskole

Super god køreskole. Cati er rigtig sød og god til at komme med konstruktiv kritik. God til at holde humøret højt. Teoriaftnerne var også rigtig hyggelige. Med god vejledning fra Cati bestod jeg både teori- og køreprøve i første forsøg.

10 februari 2026

Kørelæreren

Kørelæreren, Cati, har været så god ved mig, da jeg havde det svært med nogle manøvre. Og der er ikke en eneste kedelig køretime hos hende.
Stemningen er altid god og teorien var faktisk ikke så slem (der er snacks og sodavand 🤪).

Kan stærkt anbefales,
-Yiyang

9 februari 2026

Hold dig langt væk!

Du bliver behandlet forfærdeligt.

19 september 2025

Hej Roar.
Du er ikke tilmeldt min køreskole og har aldrig været det, jeg syntes du skal fjerne din anmeldelse de steder hvor du har skrevet det er personlig chikane, ellers vil jeg overveje at gå videre med sagen.

Lees meer over geverifieerde reviews.