1. Online casino/bookmaker

Kokobet Casino biedt een uitzonderlijke online spelervaring met een breed scala aan casinospellen en een uitgebreid sportboek. Spelers kunnen genieten van thematische slots, blackjack, roulette en live dealer games van topleveranciers zoals Evolution Gaming en Pragmatic Play. Bankieren is flexibel, met cryptocurrencies, e-wallets en traditionele methoden. Liefhebbers van sportweddenschappen zullen de scherpe kansen op populaire evenementen waarderen. Kokobet promoot verantwoordelijk spelen en biedt zelf-uitsluitingstools voor de veiligheid. Nieuwe spelers kunnen aanspraak maken op welkomstbonussen voor een meeslepend en veilig spelavontuur.

1,6

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

KOKEBET WAARDELOOS XXCASINO

KOKEBET WAARDELOOS XXCASINO
SPEEL NIET HIER WEES GEWAARSCHUWD
ALEEN MAAR ELENDE
ALS JE GELD STORT STAAT GELIJK EROP MIJN ERVARING MET HUN UITBETALING ZOU OOK GELIJK EROP MOETEN STAAN HAHAAASHAAAAHA
NIET DUS
WEES GEWAARSCHUWD A.U.B.
VEEL GELD VERLOREN

UIDELUIK EEN KLEIN BEETJE TERUG GEWONNEN
MAAR KRIJG DAT MAAR UITBETAALD

25 januari 2026

Ik speel hier nu bijna 1 jaar…

Ik speel hier nu bijna 1 jaar en ze betalen prima uit zij het pas na 3 dagen...72u maximaal. Verder prima goksite, mits je het niet erg vindt om 3 dagen te wachten op je gewonnen geld. Heb net nog bedragen van 2400, 500 en 600 gestort gekregen, afgelopen vrijdag gewonnen met Roulette, het is nu maandag ...

27 oktober 2025

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters, 2500 gestort en wil 500 uitbetalen maar elke keer een smoes om uit te betalen, uiteindelijk maar weggespeeld laat ze er blij mee zijn.
Stort hier dus aub nooit!

23 oktober 2025

Grootste scamsite die er is

Grootste scamsite die er is. Je wint per 100 spins misschien 5 spins. Laat je verleiding alsjeblieft niet overnemen om hier te spelen. JE GAAT garandeert verliezen

5 september 2025

Paar honderd euro gestort stond met…

Paar honderd euro gestort stond met bonus geld op 124 euro en wil een weddenschap plaatsen is ineens mijn bonus weg .
Via de mail zouden ze uitleggen waarom hier was zogenaamd een duidelijke reden voor .. geen mail gehad en al m’n geld weg ze antwoorden nergens meer op

SPEEL HIER NIET PURE OPLICHTING

11 augustus 2025

Ik stond op met 3800 € in mijn wallet …

Ik stond met 3800 € in mijn wallet en op een bepaald moment kon ik niet meer op de website (daarvan heb ik een screenshot). Weg mijn geld....dacht ik. Tot iemand mij vertelde om een VPN app te installeren en dan kon ik terug inchecken. Ze doen veel moeite om niet uit te betalen. Uiteindelijk toch gans het bedrag bekomen.
De volgende stap was om mijn account annuleren.
Vandaag 8 dagen en 2 mails later nog geen enkel tegenbericht ontvangen !
Dit is een goksite die men best vermijd !

5 augustus 2025

Grootste boeven bookmaker die ik ooit…

Grootste boeven bookmaker die ik ooit heb gezien. €700 euro gewonnen zonder bonussen, uitbetaling geweigerd en vervolgens €520 aan bonus geld eraf gehaald. Speel nooit bij deze club,je bent gewaarschuwd

27 juli 2025

Pure scam

Pure scam. Je kan blijven storten, mooie bonussen en andere mooie elementen. TOTDAT je geld terug wilt vragen. Mijn account werd ineens gesloten met als reden dat er frauduleuze praktijken zijn doorgevoerd op mijn account. Deposits weg, bijna €1500 aan withdrawals weg.

Eindstand: OPGELICHT

26 juli 2025

📣 Waarschuwing voor iedereen die overweegt te spelen bij Koko.bet

Ik wil iedereen waarschuwen voor het online casino Koko.bet. Mijn ervaring met hen was zeer slecht en voelt als pure oplichting. Hieronder mijn verhaal:

Ik won een bedrag van €25.000, maar kon daarvan slechts €10.000 uitcashen – en dat pas na vier dagen wachten. Daarna kreeg ik plots €5.000 teruggestort naar mijn speelaccount, zogenaamd omdat dit eerder door mijn bank niet was verwerkt. Dat geld wilde ik gewoon terug op mijn rekening, want het was nooit gebruikt om mee te gokken.

Maar Koko.bet verplichtte me ineens om dat bedrag volledig rond te spelen voordat ik het kon opnemen. Dus ook al wilde ik er niet mee gokken, ik moest het inzetten – anders kreeg ik mijn eigen geld niet terug.

Daarnaast loopt de site vaak vast, vooral tijdens het spelen van roulette. Het viel me op dat dit steeds gebeurde als ik veel geld op één nummer zette. Het lijkt opzettelijk, alsof ze technische problemen gebruiken om inzetten te blokkeren wanneer je aan het winnen bent.

Ik heb screenshots van al mijn gesprekken en bewijs van de transacties. Alles laat duidelijk zien dat ik alleen maar mijn geld terug wilde – maar dat werd geweigerd tenzij ik meeging in hun “regels”, die telkens veranderen.
❗Kort samengevat:
• Traag en beperkt uitbetalen
• Technische storingen bij inzetten
• Oneerlijke voorwaarden bij terugbetaling
• Verplichte “wagering” op geld dat nooit gegokt is
• Slechte klantenservice

Mijn advies: speel NIET bij Koko.bet. Ze zijn onbetrouwbaar en maken het je moeilijk of onmogelijk om je geld te krijgen. Deel dit bericht als je ook anderen wilt waarschuwen.

22 juli 2025
Toon reviews in alle talen. (50 reviews)