Vi har köpt en väldigt fin Smeg komfur från Køl og Komfur. Det har allt igenom varit ett superbra företag att ha att göra med, från inköp till leverering till en mindre reparation. Varje gång vi har h... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hold jer langt væk fra denne butik. Købte et Smeg køleskab inkl levering. På selve leveringsdagen dukker køleskabet aldrig op, men det gør det så dagen efter, sammen med en ekstra regning på 130... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Der var lidt udfordringer med at få leveret et komfur, men Imran formåede at holde mig informeret (incl. kontakt til importør) hvor min vare befandt sig. Problemet lå 100% på transportfirmaet, men... Toon meer
Købte et brugt gaskomfur, men da det kom frem og blev installeret viste det sig at et af blussene ikke virkede. Da jeg kontaktede butikken forklarede de, at det måtte være sket under transporten, for... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Ambassadør for; ILVE, Bertazzoni, BORA, Steel-Cucine, Smeg, Lacanche, Lofra, Officine Gullo, Buster + Punch - Køkken konsulent. Ekspert i Rangecookers og indbygnings produkter. Total leverandør. Køkkensnedker, Indretnings Arkitekt, Designhus. WEBSHOP: WWW.KOLOGKOMFUR.DK
Contactgegevens
Jagtvej 49, 2200, KØBENHAVN N, Denemarken
- info@kologkomfur.dk
- kologkomfur.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Køl og komfur
Køl og komfur, gav værdi for pengene,både inden køb, og efter.
Alt blev som aftalt. Jeg er super tilfreds.

God stil, Fantastisk service
Fantastisk efter-salg service. Mere end 3 år efter vi købte vores komfur, sendte KØL & KOMFUR en ny lågepakning uden beregning. Hurtigt svar og mega god stil. Plus vores komfur, som vi bruger til at lave mad til store arrangementer, har kørt fantastisk godt.

Gennemført og professionelt firma
Vi fik meget hurtigt svar på vores spørgsmål omkring komfur via kontakt formularen på hjemmesiden. Og blev grundigt vejledt. Så dejligt med en leverandør der svarer hurtigt på alle spørgsmål, også efter købet er gennemført.
Levering dagen efter. Montøren var simpelthen så sød og effektiv, han klarede det hele, endda stillede uret for os som en selvfølge. Gik ikke før alt var tjekket om det virkede.
Alt fra start til slut i denne købsproces har simpelthen været så utrolig tjekket og professionelt.
Kan kun anbefale Køl & Komfur.

Antwoord van KØL & KOMFUR™
Godt tilbud fulgt op af hurtig…
Godt tilbud fulgt op af hurtig levering. Virkeligt et godt produkt, Horl 2, med premium slibesæt, lever op til forventningerne.

Antwoord van KØL & KOMFUR™
Måtte rykke for at få varen afsendt
Pengene blev trukket med det samme, men måtte rykke 4 gange før varen blev sendt afsted da jeg ingen track and trace modtog. Meget utroværdigt

God service og mere til
God service omkring valg af komfur. Vi var så heldige at de kunne levere hurtigere end de lover, da de vidste at vi havde brug for det.
Vi havde misforstået noget, og der var de også rigtig gode til imødekomme os og finde en god løsning.
Og ikke mindst kom de med anbefalinger til det helt rigtig køkken for os, da vi ikke havde besluttet os på det endnu.

Antwoord van KØL & KOMFUR™
Fantastisk service og ekspertise!
Fantastisk service og ekspertise! Ringede til Køl & Komfur angående 2 hvidevarer. Imran vidste alt om produkterne og rådgav ud fra hvilket køkken vi skulle have, hvad der passede.
Resten blev klaret på mail, og under en ugen efter har vi vores hvidevarer!

Antwoord van KØL & KOMFUR™
Fantastiske redskaber til køkkenet og…
Fantastiske redskaber til køkkenet og dedikeret entusiastisk service
Venlig og professionel oplevelse
Tak for super service og et mega lækkert komfur. Jeg glæder mig til at tage det i brug. Venlig og professionel oplevelse.
Tak Imran
lige efter bogen
Framragende service og stor ekspertise
Framragende service og stor ekspertise. Rigtig fine produkter. Man skal helt klart gøre sig selv den tjeneste og kontakte køl og komfur, hvis man har køkkendrømme der skal indfries. Vær opmærksom på at nogle produkter bliver håndlavet og samlet efter ordre og specifikke ønsker, hvilket selvfølgelig påvirker leveringstiden
Fantastisk komfur vejledning og service
Ønskede et ilve komfur.
Tvivl om størrelse og udstyr, blev på bedste faglige vis vejledt i hvad jeg kan få og hvordan jeg får glæde af det.
Spørgsmål bliver hurtigt og nemt besvaret på mail.
Virtuel rundvisning gav de første indsnævring af hvad det var jeg ønskede.
Alt virkede da det var installeret

Antwoord van KØL & KOMFUR™
Kan slet ikke få mine arme ned!!!
Kan slet ikke få mine arme ned!!!
Hold nu op en fantastisk service. Ringede om et forslag om levering og betaling, en yderst hjælpsom medarbejder fandt en løsning.
Vil klart anbefale dem til andre.

Dit is Trustpilot