Viborg svømmehal. Meget beskidt i omklædning og affald i omklædningskabene. Dampbadet ret ulækkert. Vandslange er fjernet så bliver nød til at sidde i andres røvsved. Ret ulækkert. Bestemt ikke et ste... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tirsdag d 26 august kom jeg med min nye telefon og skulle have oprettet forbindelse til Mit Ide. Den søde dame ved skranken var venlig og svarede at der ikke var plads til hjælp før 6 dage senere 1 Se... Toon meer
Det der gjorde indtryg på mig i viborg, var at burgerkongen ved siden af brainrot sunset, var lang over standarden for andre burgerkonger. Maden kom straight ud af mikroovnen og det kan jeg ikke and... Toon meer
Viborg kommune vil ikke sætte økonomi af til det, efterhånden, gigantiske mågeproblem. De efterlader lejere til udlejerne som ikke gør noget. Det til trods for at der er paragraffer der tillader kommu... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Viborg, a city in central Jutland, Denmark, is the capital of both Viborg municipality and Region Midtjylland.
Contactgegevens
Prinsens Alle 5, 8800, Viborg, Denemarken
- kommune.viborg.dk
Elendigt arbejde
Elendigt arbejde.
Der trænger vist til en oprydning hos Viborg kommune, som jeg kan se en tidligere har skrevet.
Jeg klagede over byggestøj, der foregik sent om aftenen og natten, hvorefter de sendte en person fra teknik og miljø ud for at tale med ejeren af huset hvor byggeriet foregik.
Personen fra kommunen blev af ejeren af huset oplyst om at alt fremtidigt arbejde ville foregå indendørs og derfor ikke ville kunne genere mig mere.
Hvilket hun så meddelte mig.
Problemet var bare at huset kun var halvfærdigt udvendigt, taget var ikke engang lagt endnu. Tagstenene stod på jorden foran huset, (og det opdagede hun ikke selvom hun var på adressen, ku godt være en tid ved synoptik var en idé)
Støjen fortsatte jo derfor selvfølgelig på de mest mærkelige tidspunkter af døgnet.
Utroligt man kan slippe afsted med det.
(det vil jo så vise sig, da sagen nu kører med jurister)
Men jeg har desværre haft flere meget uheldige oplevelser med Viborg kommune, hvor jeg har fået forkert information, ikke kun fra teknik og miljø.
Deres service er en langsom og snørklet…
Deres service er en langsom og snørklet vej, fyldt med uberettigede omstillinger, videresendelser til andre afdelinger og ventetid - alt dette uden garanti for at du får den hjælp du har brug for i den pågældende sag. Der er uden tvivl nogle led der kunne smøres i det maskineri, for som det er nu, fungerer det ikke optimalt.
Lees meer over geverifieerde reviews.