Kompletkoeberraadgivning Reviews 193

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Komplet gav god og hurtig rådgivning og var tilgændelige lige når vi skulle bruge dem. De sørgede for at få handlen i mål.

Bedrijfsgegevens

1. Vastgoedadviseur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Komplet køberrådgivning; Eksperter der står på DIN side når du skal købe bolig. Eksperter indenfor prisforhandling, forsikring, byggeteknik og jura.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Highly recommended, esp. for Internationals.

Highly recommended, especially for internationals. Fantastic experience with KKR who has helped us throughout the entire process to purchase our dream apartment. We went through all their services: Building inspection, Legal buyer's advice, Negotiation - We managed to avoid a ''deadly'' purchase of an apartment with a serious malfunction that could have costed over 200k to fix, then we also manage to get 25k down from the original selling price.
Special thanks to Tue and Anna who has walked us through hundred pages of documents, from the beginning of the process to even after the purchase has finalized. The dedication is impeccable!

1 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en virkelig god oplevelse med…

Vi havde en virkelig god oplevelse med Komplet Køberrådgivning.
Søren var grundig, skarp og opdagede flere alvorlige forhold, som ikke fremgik af tilstandsrapporten.
Han tog sig også tid til at svare tålmodigt på alle mine spørgsmål og forklarede tingene på en måde, der var nem at forstå.
Efterfølgende var Tue også meget hjælpsom og god i sin rådgivning.
Vi følte os trygge hele vejen og kan varmt anbefale dem.

14 april 2026

Hurtig og grundig

15 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tue & Anna har med sikker hånd guidet…

Tue & Anna har med sikker hånd guidet os igennem processen med huskøb. Vi fik en rådgivning der var kompetent og tilpasset os. Desværre endte vi med at trække os fra handlen, men vi vil helt sikkert bruge Tue og Anna igen når det forhåbentlig bliver relevant.

22 januari 2026

Altid kompetent rådgivning

Nu var det tredje gang vi brugte komplet køberrådgivning. Alle forventninger blev igen imødekommet. De er helt utrolig et meget kompetent team som sikrer os som kunder føler sig trygge. De er grundige og prioriterer den nødvendige tid. Vil en hver tid anbefale dem igen og igen.

30 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling - behageligt og professionelt team

Vi har brugt Komplet Køberrådgivning til køb af vores første hus. Anna har været vores primære kontakt, der har hjulpet os trygt igennem hele vejen i processen. Deres team er meget dygtige og eksperter til det de gør. Det har været alle pengene værd, og vi er taknemlige for den behagelige og professionelle service de har ydet. Jeg kan klart anbefale at man tager ‘hele pakken’ så at sige, da deres produkter skaber stor værdi. Som førstegangskøber er der så meget man ikke ved om huskøb, samt en masse følelser der følger med så stor en beslutning, så det har været guld værd at have dem med til at guide os og rådgive os på de gode løsninger.

2 februari 2026

Professionelle og venlige

Tue, Anna og Søren har alle været helt fantastiske til at besvare dumme spørgsmål, holde tråd i alle elementerne igennem hele handlen. Og igennem det hele været topprofessionelle og venlige.

15 december 2025

Kæmpe anbefaling her fra

Vi har brugt Komplet til alt muligt i vores huskøbsproces. Som byggesagkyndige for at kigge på huse, som køberådgiver og som rådgivere til ejerskifteforsikring. De er enormt dygtige, hurtige og service-mindede. Man føler sig i virkelige gode hænder. Kæmpe anbefaling her fra.

22 december 2025

Fremragende rådgivning

Tue og Anna har ifm. vores huskøb, været en kæmpe hjælp. Vi er blevet ført trygt og godt igennem hele processen. Ingen tvivl om, at de har været VORES rådgivere. De har svaret hurtigt tilbage på vores henvendelser, både på tlf. og på mails.
Vi giver Komplet køberrådgivning vores varmeste anbefalinger.

22 december 2025

Klar anbefaling

Solid, behagelig og tryg hånd i ryggen igennem en købsproces, der kan være vanskelig at overskue. En anden gang involverer vi dem tidligere end vi gjorde denne gang, hvor det først skete ifbm gennemlæsning af købsaftale.

Tak for hjælpen!

1 december 2025

EN UVURDERLIG STØTTE!

EN UVURDERLIG STØTTE!

Tue og Anna får mine varmeste anbefalinger.
Jeg stod som førstegangskøber og havde besluttet mig for at NU! skulle jeg ud på boligmarkedet og jeg ville have mit eget sted.

Hvad jeg ikke havde forudset, var at jeg skulle skulle have en uddannelse som jurist, ejendomsmægler og bankrådgiver for at købe mig et hus.
Så gør dig selv den tjeneste at række ud til dem, for du bliver overrasket over hvor mange aspekter af købsprocessen som er en jungle at finde rundt i, og deres kompetencer rækker bare langt ud over hvad du forestiller dig.

Kæmpe stor anbefaling herfra!

29 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great experience - first time buyer

I’m really glad I had Tue as my advisor. He was always quick to reply and had both a professional and very positive attitude :) Whenever I had questions, he patiently explained everything in a clear and reassuring way. That made me feel safe, supported, and confident throughout the whole process. As a first-time buyer, I truly valued having someone so patient and reliable by my side. I can warmly recommend Tue to anyone taking this important step.

5 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At købe hus i Danmark er ikke nemt

At købe hus i Danmark er ikke en nem sag og køber er ikke automatisk repræsenteret. Mægler er der kun for sælgers skyld. Men Tue, Anna og Søren fra Komplet Køberrådgivning gjorde min jagt på den rigtige bolig til en tryg og god oplevelse. De var altid, og jeg mener ALTID, til rådighed til at svare på spørgsmål, hjælpe mig til at forstå en proces eller et problem, og holde mig i hånden da det blev lidt nerve pirrende. Det er efter min mening 100% pengene værd at bruge dem. Jeg ville slet ikke have overlevet uden, og kunne to gange have risikeret at købe katten i sækken. Nu har jeg fundet et dejligt hus hvor jeg kendte alle evt. problemer inden og kunne gå ind i købet med åbne øjne.
Kan varmt anbefales! Bettina

31 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kundeservice og kundepleje på højt plan

Tusinde tak til jer 2 for jeres utrolige hjælpsomhed! Jeg har hele vejen igennem forløbet af købet af mit hus følt at i har taget mig i hånden og først sluppet da i var sikre på at jeg var klar!
Endnu en gang TAK jeg kan varmt anbefale alle andre at søge jeres hjælp, for I er 2 meget engagerede mennesker.

19 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået en meget kompetent og helt…

Vi har fået en meget kompetent og helt igennem KOMPLET boligrådgivning, hvor vi blev taget i hånden fra start til slut. Ikke nok med hjælp til selve købsprocessen, så modtog vi også rådgivning om forsikring og realkreditlån. Tue og Anna var altid tilgængelige med tydelige svar på de mange spørgsmål, der dukkede op undervejs. Pengene er meget godt givet ud.

7 juni 2025

Highly Recommended Real Estate Legal Support

I am very satisfied with the services provided by Komplet Køberrådgivning. As an international buyer, navigating the process of purchasing a property in Denmark could have been challenging, but their team guided us through every step with clarity and professionalism. They provided punctual advice and counsel, ensuring that we understood what was needed at each stage. I especially appreciated their ability to communicate effectively in English and explain the process in a way that was easy to follow. Their support gave us confidence throughout the entire journey. I highly recommend their services to anyone looking to buy a property in Denmark.

26 mei 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.