Komplett Apotek Reviews 18

Bedrijfsgegevens

1. Apotheek
  2. Huidverzorgingskliniek
  3. Wellnesscentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Diskret handel av legemidler, kosmetikk og apotekvarer. Enkel bestilling og raske leveranser fra Norges beste nettapotek! Komplettapotek.no eies av Komplett Apotek AS (org. nr: 913379721) som er del av Canica eCom. Vi holder til i Sandefjord, samlokalisert med Komplett Group. Komplett Apotek har egen apotek- og driftskonsesjon fra Statens Legemiddelverk (konsesjonsnummer 1849). I tillegg er apoteket godkjent som et nettapotek. Alle nettapotek må også ha et apotekutsalg tilgjengelig for kunder. Apotekutsalget har besøksadresse Østre Kullerød 2, 3241 Sandefjord. Lokalene er åpent mellom klokken 9 og 16 mandag til fredag. Vi tilpasser vårt lagerhold av reseptpliktige legemidler løpende etter etterspørsel. Ta gjerne kontakt på forhånd for å sikre at vi har din reseptvare på lager dersom du ønsker å hente ut resept i apotekutsalget.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

rask levering :)

23 april 2020

Antwoord van Komplett Apotek

Hei og tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det betyr utrolig mye for oss å høre at du er så fornøyd. Ønsker deg ei riktig fin helg!

raskt og billig.

5 september 2019

Antwoord van Komplett Apotek

Hei og takk for veldig hyggelig tilbakemelding!

Kari, Komplett apotek

Bare positive erfaringer

Bestilt herfra en del ganger, og ingen problemer. Kjapp levering på det jeg har bestilt. Også gode priser på en del varer.

14 april 2019

Antwoord van Komplett Apotek

Hei Robert og tusen takk for flott tilbakemelding! Ha ei riktig fin påske!

Ingenting negativt å si

Bedre priser og utvalg enn i vanlige apoteksbutikker. Deilig å slippe å dra til apoteket for å hente ut resept også, hvis man er dårlig eller har det travelt. Leveringen er gratis og rask. Selvfølgelig kommer ikke pakken på samme dagen som du bestiller den, men det kan du ikke forvente av en nettbutikk. Trenger du varen med en gang må du dra og kjøpe den i butikken. Har bare hatt god erfaring med denne nettsiden, og kommer til å fortsette å bruke den.

16 maart 2019

Antwoord van Komplett Apotek

Takk for hyggelig tilbakemelding!
Velkommen tilbake når du måtte ønske!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke-eksisterende kundeservice!

Ikke-eksisterende kundeservice!
Ingen som helst svar på henvendelser til kunderservice.
Får ikke noe svar på henvendelser, hverken reklammasjon eller spørsmål om produkter. Slik kan man ikke drive butikk. Da hjelper det ikke med gratis frakt...

28 januari 2019
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gode priser men misvisende om hvordan…

Gode priser men misvisende om hvordan det blir levert. Jeg trodde rett i postkassen da intet annet opplyst under bestillingen men den ble liggende på posten i butikk. Måtte få en til å hente den for meg pga sykdom.

21 november 2018

Veldig bra

Genialt. 30-50% rabatt på masse varer til enhver tid. Store summer å spare. Har handlet her mange ganger, ingen problemer. Vet ikke hvordan det funker med resepter, men ville ikke hatt betenkeligheter med å bestille ting på resept, men man må jo ta frakttiden med i betraktning her.
Ville ikke bestilt medisiner på resept som man trenger å begynne på umiddelbart.

25 juni 2018

Antwoord van Komplett Apotek

Hei og takk for flott tilbakemelding! Beklager sen tilbakemelding i disse ferietider:) Ang reseptmedisiner så har vi leveringstid på 1-4 virkedager og de blir prioritert mht levering.
Du har helt rett at er det en kur hvor man skal starte helst samme dag er det å foretrekke et fysisk apotek, men vi kan levere over natt om ønskelig.
Ha ei fortsatt fin uke:)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Låser resept på varer som ikke er på lager.

Bestilte resept for over en uke siden. Resepten blir da låst og kan ikke hentes annen plass. Fikk melding dagen etter om at varen ikke var på lager, dette til tross for at det ikke var noe tegn under bestillingen om at varen var utsolgt.

Det er nå over en uke siden bestilling og varene er fortsatt ikke sendt fra komplett. Dette er ikke holdbart, Spesielt når resept låses på nødvendige medisiner. Vurderer å varsle Helsetilsynet om problemet.

5 december 2017

Anbefales

Komplett Apotek har bidratt til å gjøre reseptfrie legemidler, kosttilskudd og andre varer vesentlig billigere. Rask levering, fraktfritt ved kjøp av reseptvarer.

3 september 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lynrask levering og kjempegod kundeservice

Dem har tilogmed kundechat. Hyggelig og forståelsesfulle ansatte.
Dette er en meget seriøs bedrift, som behandler ordre super raskt!
Bestilte min vare noe over kl 1500 - halvannen time etterpå er den på sorteringssentralen 20 min unna der jeg bor. Jeg bor vel og merke veldig nærme- men de behandlet og sendte den raskt avsted.

5 stjerner til komplett apotek!

21 maart 2016

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.